Vietnam 1972.

Wie kent die foto niet? Het Napalm Meisje dat naakt, huilend op de fotograaf af liep. De tijd/ruimte was 8 juni 1972 in Vietnam. Ze vatte zelf vlam door de napalm, waardoor haar kleren verbrandden. De fotograaf bracht haar naar een ziekenhuis. Als gevolg van de napalm liep zij derdegraadsverbrandingen op aan haar rug en haar armen. Ze kreeg bloedtransfusies en huidtransplantaties, en lag een jaar in een Vietnamees ziekenhuis.

Wat mensen elkaar aandoen kent blijkbaar geen grenzen als het om macht gaat. Er zijn nog subtielere middelen om macht uit te oefenen. Met biologische oorlogvoering worden planten, schimmels, virussen, bacteriën of giftige organische stoffen ingezet om hele volkeren te gronde te richten. Het is veruit de goedkoopste manier om oorlog te voeren.

Voor terroristen is biologische oorlogvoering in theorie een aantrekkelijk alternatief. Een aanslag met een biowapen kan veel angst en slachtoffers veroorzaken. Daarnaast is het een effectief middel om met weinig personeel en middelen een grootmacht gevoelig te treffen.

Biologische oorlogvoering is al zeer oud. Zuid-Amerikaanse Indianen bestreken hun wapens met curare of met gif van de pijlgifkikker. Mongoolse hordes onder leiding van Dzjengis Khan dwongen steden op de knieën door kadavers van pestslachtoffers met torsiekatapulten over de stadsmuren te schieten. Ook in Europa gooiden belegeraars in de middeleeuwen lijken van pestslachtoffers over de muren van een stad of in het drinkwater om zo de ziekte in de belegerde stad te laten uitbreken.

In 1767 verspreidden de Britten met pokken besmette dekens onder de Indianen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten de Japanse bezetters van China de pest tegen de Chinese bevolking, met 200 000 doden (volgens sommige lezingen 440 000) als gevolg. Dit was overigens ook een voorbeeld van entomologische oorlogvoering, omdat insecten (besmette vlooien) werden ingezet.

Biologische les.
Dit schrijfseltje kwam tot stand na een vraag van iemand hoe ze met de griep epidemie moest omgaan. Als we met een open mind bij de biologische les blijven komen we tot verbijsterende conclusies.

De eerste uitbraak van de pest manifesteerde zich na ongewone activiteiten in de lucht. Tussen 1298 en 1314 werden zeven grote ‘kometen’ in het Europese luchtruim gezien. Een komeet was van een afschuwwekkend zwart… Wanneer een komeet door de dampkring schiet, verandert hij in een vurige lange streep.

Een jaar voor de eerste epidemie werd een dergelijk vurige zuil waargenomen boven het paleis van Johannes XXII de alternatieve paus in Avignon, Frankrijk. Voorafgaand aan die vurige zuil werd al een bal van vuur boven Parijs opgemerkt, die lang genoeg zichtbaar bleef om door meerdere getuigen waargenomen te worden. Voor de Europeanen uit die tijd was het een slecht voorteken.

De Zwarte Dood waaide uit Azië over naar Europa en joeg meer dan 25 miljoen mensen de dood in. Er zijn zelfs historici die het aantal doden op over 35 tot 40 miljoen schatten. De Builenpest, die in 1347 begon, duurde met diverse tussenpozen tot 1700 en maakte meer dan 100 miljoen dodelijke slachtoffers.

Een groot aantal mensen in Europa en andere door de pest getroffen regio’s op Aarde meldden dat uitbraken van de pest veroorzaakt werden door walgelijk ruikende mist. Die mist deed zich frequent voor na ongebruikelijk heldere lichten in de lucht. Historici ontdekten dat de mist en de heldere lichten vaker en weidverbreider werden gerapporteerd dan rattenplagen.

Walgelijk ruikende mist.
De VS en Rusland hebben enorme voorraden biologische wapens die de builenpest en andere epidemische ziekten bevatten. De bacteriën worden levend gehouden in spuitbussen die de ziekten in de lucht verspreiden op dikke, vaak zichtbare kunstmatige mist…

Nu gaan we eerst terug naar de epidemieën die volgeden op vurige fenomenen in de lucht. In die dagen was de mensheid veel bijgeloviger dan nu. Het is denkbaar dat ze de natuurlijke kometen en ander luchtverschijnselen koppelden aan de daarop volgende epidemie. Het is denkbaar dat elk onverklaarbaar luchtverschijnsel destijds een komeet werd genoemd. Een goed voorbeeld vinden we in een boek uit 1557. ‘Kroniek van Wonderbaarlijke Voortekenen,’ van Conrad Lycosthenes.

Kometen.
Op pagina 494 lezen we een verslag van een komeet die in het jaar 1478 boven Arabië werd gezien in de vorm van een ‘puntige houten straal’. De illustratie van dat fenomeen was gebaseerd op ooggetuigen verslagen. Je kunt op Internet die illustratie nog vinden, en het lijkt als twee druppels mist op een raket of UFO…

De connectie tussen luchtverschijnselen en de pest hield al eeuwen voor de uitbraak van de Zwarte Dood de mensen bezig. Uit een andere bron lezen we over een pestuitbraak in 1117, dat is 250 jaar voor de Zwarte Dood. Die pest werd ook al voorafgegaan door onverklaarbare luchtverschijnselen.

In januari 1117 verscheen een komeet als een vurig leger uit het Noorden naar de Oriënt. De Volle Maan was bloedrood, en een jaar daarna verscheen er een licht dat veel feller was dan de Zon… Daarna was er een extreme koude, hongersnood en een pestuitbraak die aan één derde van de mensheid het leven kostte.

Toen de Zwarte Dood zich over Europa verspreidde gingen de luchtverschijnselen gewoon door. Verslagen van die fenomenen werden door Johannes Nohl verzameld en in zijn boek ‘De Zwarte Dood’ in 1926 gepubliceerd. Volgens Nohl werden er tussen 1556 – 1597 circa 15 ‘kometen’ gesignaleerd. In 1618 werden er 9 ‘kometen’ waargenomen. Nohl benadrukt de connectie die de mensen zagen tussen de ‘kometen’’ en de daaropvolgende epidemieën.

Er staat geschreven: “in het jaar 1606 werd een ‘komeet’ gezien waarna een grote pest epidemie over de wereld heerste. In 1582 bracht een ‘komeet’ zo’n gewelddadige pest over Praag, Thüringen, Nederland en andere plaatsen dat in Thüringen 37.000 mensen en in Nederland 46.415 stierven.                                            

In 1568 deed zich een gebeurtenis boven Wenen, Oostenrijk voor die een verband bracht tussen een luchtverschijnsel en een pestuitbraak. Het luchtverschijnsel zouden we thans een sigaarvormige UFO noemen. Overdag en ’s nachts (!) was een prachtige regenboog en een vurige straal te zien die boven de kerk van St. Stephanie bleven hangen, waarna een epidemie uitbrak in Oostenrijk en Duistland, die vele mensen en runderen het leven kostte.

Griep 2017.
Op 14 november 2016 hadden we een Volle Maan die zich als Bloedmaan manifesteerde. Elke Bloedmaan heeft impact op diepe levensthema’s die, als je het grotere plaatje begrijpt, onderling heel sterk verweven zijn.

Op 27 december 2016 kreeg ik een noodkreet uit Heerlen, en ik gaf er gehoor aan. De rit erheen werd een uitdaging door de mist die bij vlagen niet meer dan 40 meter zicht gaf. In de tweede week van 2017 werden 122 mensen op de 100.000 inwoners met griepachtige klachten gerapporteerd. Het langzaam oplopende aantal mensen met symptomen van griep is inmiddels uitgelopen op een milde griepepidemie die nu al een paar weken duurt.

Toeval.
Bloedmaan, mist en griep? Het kan toeval zijn, alleen ik geloof niet in toeval. Op 20 januari werd een puissant rijk en apolitiek man als de nieuwe president van de VS beëdigd. Numerologen opgelet; die datum is toevallig een 13/4 dag! Hij is beslist niet de ideale schoonzoon, maar de wereld heeft nu een rebel nodig. Door zijn onvoorstelbare rijkdom kan hij als het ware niet omgekocht of gekocht worden, hij heeft de centen niet nodig!

Als je het grotere plaatje begrijpt, kan er ook een geopolitieke/financiële epidemie uitbreken die met de gevestigde duistere elite afrekent. De eerste tekenen van die epidemie zien we in de verliescijfers van de farmamaffia, die 25 miljard dollar verloor tijdens de eerste toespraak van deze uiterst controversiële man. Het grappige is dat zijn naam in het Engels toevallig ‘troefkaart’ betekent…

Dan is er nog de enorme vloot ruimteschepen die zich achter de maan verborgen houdt. We weten niet welke troef daarmee wordt uitgespeeld. Iemand zei ooit dat vrede slecht is voor de economie. Dat moet iemand van de Cabal zijn geweest, die erg rijk is geworden met oorlog voeren. In tijden van oorlog, en er is helaas altijd wel ergens oorlog, zijn de enige winnaars de oorlogsindustrie, de farmaceuten en de mainstream media.

Misschien kunnen we wat leren van Kim Phuc, het Napalm Meisje. Ze is inmiddels 53 jaar.

Op de terugweg van haar huwelijksreis op Cuba verlieten Kim en haar man het vliegtuig tijdens een tussenstop in Canada. Kim en haar man vroegen politiek asiel aan en wonen sindsdien in Canada, waar Kim haar eigen stichting heeft opgericht: Kim Foundation. Een organisatie die kinderen helpt, die slachtoffer geworden zijn van oorlogen.

Op 10 november 1994 werd Kim uitgeroepen tot Goodwill Ambassadeur voor UNESCO. Laten wij dan allemaal ambassadeur zijn voor het Aquarius Tijdperk, met haar belofte van vrede, voorspoed en overvloed. Onze gedachten bepalen welke toekomst we krijgen.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com