Aurareading

Hits: 20158

Een Aurareading kan het best vergeleken worden met informatie techniek. Die informatie wordt pas gedownload in het bewustzijn van ArjunA als de ready tegenover hem zit. Wanneer ArjunA zich afstemt op het Wezen/Ziel van een ready plugt hij als het ware in op de persoonlijke server van de ready waarop een onvoorstelbare hoeveelheid ervaringen en herinneringen van alle belichamingen tot nu toe zijn opgeslagen.

Vorige levenservaringen. Op deze manier is het mogelijk vorige levens te lezen en de les die meegenomen is naar het huidige leven met Ease & Grace te leren. Maar ook negatieve ervaringen uit de vroegste jeugd kunnen boven water komen om geheeld te worden. Alleen al het benoemen van feiten die onder het tapijt zijn geveegd, omdat die te pijnlijk kunnen zijn om bewust herinnerd te worden, genereert een groter begrip inzake het Zelf van een individu. Wanneer dit inzicht is geïntegreerd, ervaart het individu dat de healing tijdens de aurareading daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Conceptiepunt. Tijdens het conceptiepunt komt er vaak een geleend bewustzijn van beide ouders mee op zaadcel en eicel. Dit gebruikt het Wezen om levenslessen in eigendom te nemen, maar dat kan voor het individu - als fysiek voertuig voor het Wezen - vaak als een belasting ervaren worden. Dit 'geleende' bewustzijn van de ouders mag tijdens een reading losgekoppeld worden. Zo leert men oude gedragspatronen, overtuigingen en levenshouding te herkennen en los te laten.

Koorden. Energetische koorden die de ready nog onbewust aan anderen binden worden losgemaakt. Oude pijnlijke relaties, dominante ouders en andere negatieve verbindingen, zoals seksuele trauma's mogen dan ontkoppeld en naar het Licht gestuurd worden.

Raadgevers. Tijdens de reading, vaak na het conceptiepunt, komen er Lichtwezens de ruimte binnen om zich aan de ready te presenteren als zijn/haar Team van Raadgevers; dit kunnen Engelen, Aartsengelen, Verrezen Meesters of spirituele gidsen zijn.

Instrument. ArjunA zelf is tijdens het lezen een instrument in handen van Yeshua, Kuthumi lal Singh, Aartsengel Michaël en Mirjam Magdalena. In feite is dat het team dat de informatie download en ArjunA fungeert dan als vertaalsoftware om de symbolen, kleuren en oude taal die in zijn geest vorm aannemen te verklaren.

Update Net als bij een PC kan een ready regelmatig updates ontvangen. Zes maanden na een reading kan een nieuwe update ontvangen worden. Dan vraagt ArjunA met welk thema de ready werkt en/of welk thema de ziel van de ready wil werken. In deze fase van de evolutie, wordt het hoog tijd dat de mens leert denken, spreken en handelen op zielsniveau!

Een Aurareading is een geweldig cadeau voor je Zelf of je dierbaren!