Cursussen

Hits: 16066

Ontmoet je Hoger Zelf.

In deze overgangsfase van een beperkt bewustzijn, met onvoldoende scheppende vermogens om positieve werkelijkheden te creëren is het een ware uitdaging om boven de  illusies van de dualiteit uit te stijgen. 

Klinkt goed, ... maar hoe doen we dat?

  • Leer een groter deel van je mentale capaciteiten te gebruiken. Leer omstandigheden die je geen vreugde schenken te transformeren en een waardig, vervuld leven te leiden.
  • Leer je bewustzijn af te stemmen op alle niveaus en onderverdelingen van alle Rijken der Materie, waar en wanneer dan ook.
  • Leer je auragrenzen te bepalen, opdat je geen ‘lifters’ of negatieve energieën de kans geeft jou leeg te zuigen. Maak kennis met je Innerlijke Kind, en je andere subpersoonlijkheden.
  • Leer je Fysieke, Emotionele, Mentale en Spirituele lichamen in evenwicht te brengen en te synchroniseren. Neem afscheid van je overtuigingen en de daaraan gekoppelde emoties.
  • Ontmoet je Hoger Zelf en neem de leiding over het leven in eigen hand.

Ontmoet je GodZelf.

Wanneer je geleerd hebt hoe je werkelijk medeschepper in dit Universum kunt zijn, kan je overwegen de volgende stap in je emotionele, mentale en spirituele evolutie te maken. 

Leer je Vrije Wil af te stemmen op Gods Wil en hoe we dat in ons leven kunnen gebruiken. Leer omgaan met Zelfwaardering, Creativiteit, Duisternis en Licht. Maak kennis met de Ka Kanalen en leer ze weer te activeren om de Tantrische Energie te ontvangen.

Neem afscheid van je Contracten & Afspraken, Eden, Beloften en Geloften uit vorige incarnaties. Ze dienen je niet meer en zijn nooit herroepen… Wees met Ease & Grace de regisseur van je eigen leven!

We leren je de kenmerken van de Zeven Stralen weer in eigendom te nemen, omdat ze op elk niveau de hoogste vertegenwoordiging van het Absolute vormen, en op zevenvoudige wijze handelen om hun manifeste vorm te motiveren de richting op te gaan die het Absolute heeft aangegeven.

Velen van ons hebben lang en ver gereisd om opnieuw samen te smelten met onze andere complete helft. Om de dualiteit te kunnen ervaren hebben we onszelf gesplitst in twee verschillende Lichtfrequenties en NU IS HET TIJD om opnieuw compleet te worden door de Goddelijke vereniging van ons mannelijke en vrouwelijke God-Zelf.

Ontmoet je Healer Zelf.

Korte workshops om zelf energetisch Healer te worden. We doen Inwijdingen in de TeraMai Reiki/Seichem methode van healen volgens Kathleen Milner. 

Daarnaast is het mogelijk - na Tera/Mai Seichem 1 - om geïnitieerd te worden in 

  • de Orde van Melchizedek,
  • de Orde Violette Vuur van St. Germain,
  • de Orde van Yod,
  • het Eternal Healing Light volgens Sananda.

Informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.