Testimonials

Hits: 9140

Hoger Zelf 1

[…] Onzeker, afwachtend, stil kwam ik naar de eerste les. Wat kwam er veel op me af. Ben ik  hier wel op mijn plaats, vroeg ik me af. Wat is er in deze korte tijd veel gebeurd en veranderd.

Verwonderd ben ik als ik tijdens de les contact maak met mijn begeleiders. Dat ik dat zomaar kan, dat dit zomaar gebeurd en tegelijkertijd ben ik er ontzettend blij mee. Dan het contact met de innerlijke verzorger, kind, strijder en geest: ongelooflijk.

Helemaal verbaasd, dat al die antwoorden er uitkomen. Dat je zomaar opeens namen weet, antwoorden krijgt. Er gaat een hele nieuwe wereld voor me open.

Verbaasd dat ik zelf mijn aura kan voelen, zomaar tijdens de les, dat het gewoon allemaal aanwezig  is.

Het boek ‘de helende  reis’ gelezen op aanraden van ArjunA. Dan de helende reis gedaan bij Nora. Wat een gebeurtenissen en wat een veranderingen. Ik heb deze cursus ervaren als bijzonder leerzaam en verrijkend. Het heeft mijn leven helemaal veranderd.

ArjunA jouw enthousiasme en inzet is echt ongelooflijk, je hebt me zo ontzettend geholpen met alles. Zo liefdevol, warm, begripvol etc.etc. Je bent er altijd voor iedereen. Ik ben zo dankbaar dat ik bij jou ben terechtgekomen. Dank je wel voor alles!

Hoger Zelf 2.

Dankbaarheid, liefde, maar ook pijn, leegte en twijfels zijn woorden die met regelmaat door ons gevoeld worden. De laatste drie gevoelens zijn niet altijd even plezierig, maar dat is nu eenmaal het gevolg als je de stand van je film - en fotocamera verplaatst en de invalshoek een geheel andere is geworden. Wij hebben veel geleerd van de cursus, van het fijne gezelschap, maar bovenal van onszelf.

Hoger Zelf 3.

Als of ik in een trein stapt waardoor dingen in mij leven zich gaan versnellen.

Rommel wordt opgeruimd, je merkt direct dat je vooruit gaat. Het werd direct geïntegreerd in mijn leven. Als of er iets wakker werd.

Nee, ik ben wakker geworden! Meer rust en acceptatie van mijzelf. Oude patronen werden doorbroken. Maar ook erkenning van je eigen kracht en vermogens die langzaam wakker worden.

Na iedere les voelde ik mij lichter. Alsof er iets weg was, maar er zat direct iets goeds voor in de plaats. Via de groep dynamiek leer je ook veel van jezelf en kun je dit direct oefenen in een veilige omgeving. Ik heb een paar maal ervaren dat dit gebeurde.

Hoger Zelf 4.

Uit de cursus heb ik de kracht geput een nieuw leven te beginnen: jarenlange partner, eigendomswoning, job, en woonplaats opgeven om ergens anders een nieuw leven te starten met de vrouw van mijn leven, die ik op de cursus heb ontmoet!  :-)