Contact

Hits: 27933

ArjunABehalve Reikimaster is ArjunA ook Silva Mind Graduate, Hypnomaster, Avatar en Aurareader/Healer. Hij werkt samen met Saint Germain, Kuthumi, El Morya en Sananda. Tevens is ArjunA in dienst van Lord Michaël en de Orde van Melchizedek.

Het is een van zijn taken om de mensheid wakker te schudden uit de droom die het leven heet. Daartoe leert hij mensen hun Hoger Zelf te ontmoeten. 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

NoraNora is: Arbeidsbemiddelaar / Reïntegratiecoach (HBO), Academic Coach / Counsellor, Graduate Silva Mind Control, Graduate Silva Ultra Healing, Master Hypnotist, Reiki Master in de Tera-Mai/Seichem methode, Master Eternal Healing Light, en Avatar.

Veranderingen in het leven, op zowel persoonlijk vlak als in het dagelijks werk genereren vaak grote stress. Het kan zijn dat u toe bent aan nieuwe uitdagingen, maar de inzichten mist om die veranderingen te manifesteren. U wilt bijvoorbeeld meer van uw leven maken, alleen de visie om dit te realiseren ontbreekt nog. Als u even de weg kwijt bent helpt Nora u graag weer op pad.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.