Onbegrip.

Onbegrip is het onvermogen om iets of iemand te begrijpen. In de huidige fase van onze evolutie is onbegrip een muur waar je telkens tegen aan loopt. Het onvermogen om de talloze fysieke, emotionele, mentale en psychologische symptomen die onze Ascensie begeleiden te begrijpen is als de Chinese Muur. Het onvermogen dat anderen tonen om jou te begrijpen is een muur van stilzwijgen.

De reden waarom je omgeving je niet begrijpt is eigenlijk heel simpel. Je frequentie is veranderd terwijl de omgeving is blijven hangen in de oude energie. In feite is daar een goede oplossing voor; onthecht je van die omgeving. Dat zal je niet in dank afgenomen worden, maar besef dat het de vrije keus is van de mensen om je heen. Wis het werkwoord ‘moeten’ uit je gedachten en vocabulaire. Als je de moeite heb genomen dit te lezen, waarvoor ik je dankbaar ben, heb je het wel vermogen anderen te begrijpen en te helpen in hun Ascensie proces. Hoe vaak heb je de laatste jaren wel eens gedacht: ‘Waar is de helper voor de helper?’

Daar zit de bottleneck. Help je zelf eerst en wees dan een zegen voor de omgeving. Denk maar aan het gezegde: ‘Verander de wereld, en begin bij je zelf’. Met de transformatie van wie je denkt dat je bent, zal je een baken van licht zijn voor anderen. Een vuurtoren in de branding waar de golven van transformatie zich stuk op rollen. De negatieve emoties en gedachtepatronen van niet ontwaakte zielen zullen als een Tsunami zijn. Wees daarop voorbereid en blijf staan. Je bent er in vele incarnaties op getraind ook al besef je dat misschien niet.

Alles wat we als vanzelfsprekend hebben ervaren zal ondersteboven geworpen worden. Haal je de cover van de januari uitgave van The Economist voor de geest, dan weet je dat dit geen loze kreten zijn. Het eerste kwartaal werd afgebeeld met de Toren, het Oordeel en de Heremiet. De Toren staat voor heftige onverwachte gebeurtenissen, verwoesting en bevrijding. Plotseling worden alle zekerheden onder je voeten uit geslagen.

Geliefden, een ding is zeker: niets is zeker. Dat kan echter ook bevrijdend werken.

Toch kan hier het onvermogen om dit te begrijpen in je geest sluipen. Dan verandert het onvermogen in angst, en je weet dat angst een slechte raadgever is. Het is ieders vrije keus om de angst in de grijze container te deponeren. Angst is de schaduwzijde van liefde. Laat, net als de knoppen in de natuur de liefde voor je zelf openbloeien. Je zult merken dat die innerlijke liefde plotseling reflecties van dezelfde energie schept in je omgeving.

Verwarring.
Type op Internet ‘symptomen van spiritueel ontwaken’ in, en wees niet verbaasd als je alle, of bijna alle symptomen herkent. Er zijn geen medicijnen voor, geen chemische en geen natuurlijke geneeswijzen. Het zijn symptomen van een nieuwe mensheid in een werkelijkheid. Die wil je toch niet met farmaceutisch gif om zeep helpen? Beheers je gedachten en emoties, en sta boven alle berichtgeving van de mainstream media.

Een van de symptomen van spiritueel ontwaken is geestelijke verwarring. Alleen al in 2015 kwamen er 65.000 meldingen over verwarde mensen bij de politie binnen. Dat is een stijging van 65% ten opzichte van de daaraan voorafgaande vijf jaar! Mainstream wijt het aan bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg. Die constatering is het werk van de ratio, van de linkerhersenhelft. Wat is de primaire oorzaak?

De verhoogde frequentie van de Aarde en dat van het collectieve bewustzijn is de oorzaak.

Zondvloed.
Die frequentie brengt zaken aan het licht die ons tot in de comfortzone doen schudden. Het is net als in de dagen van de Zondvloed. En het geschiedde dat de Zondvloed de Aarde zeven dagen overspoelde, op de zeventiende dag van de tweede maand sprongen alle fonteinen uit de diepte omhoog, en de sluizen van de hemel gingen open. Het bleef 40 dagen en 40 nachten regenen. (Genesis 7)

Wat heeft de Zondvloed met geestelijke verwarring te maken? Het water dat de Aarde verzwolg zie ik als metafoor voor alle emoties die boven komen drijven, waardoor alle sluizen van verwarring uit de diepte omhoog komen. De verhoogde frequentie breekt ook alle doofpotten open, en de waarheid die aan de oppervlakte komt is nauwelijks te bevatten omdat het mensdom 26.000 jaar lang onwetend is gehouden.

Onderwijs.

De Orion/Andromeda Chimera alliantie, en hun Draco/Reptiliaanse marionetten, hebben de Aarde zolang in een quarantaine status gehouden. Cobra noemde in een interview met het Russische PFC team de Aarde een ‘maximum-security gevangenis’, met Archons en Chimera als gevangenenbewaarders. Cobra zei verder dat de Aarde absoluut NIET een school is voor de ontwikkeling van de ziel.

De ‘maximum-security gevangenis’ of Matrix is de reden waarom we op het Rad van Wedergeboorte blijven terugkomen. Als kind zei ik eens bij een rouwdienst dat de dood een bevrijding is uit het leven. Mijn vader riep me apart en iedereen hoopte dat ik een pak slaag zou krijgen. Maar hij gaf me gelijk en zei dat ik het nooit meer hardop mocht zeggen. De Aarde zelf is slechts het schoollokaal, het Leven op deze planeet is de Leraar.

Het onderwijs werd en wordt gedirigeerd door wezens die er belang bij hebben dat wij nooit bewust ontwaken. Het onderwijs heeft een enorm onvermogen de kinderen voor te bereiden op het Leven. Het is ook niet verwonderlijk dat een jongetje weigerde naar geschiedenisles te luisteren. De onderwijzer kon geen begrip opbrengen voor zijn argument dat de volwassen niets van de geschiedenis hebben geleerd!

Volgens Confucius is kennis slechts het briljante in de organisatie van Ideeën. Het is geen ware wijsheid. De ware wijsheid gaat voorbij aan kennis.

Schokkende Waarheid.

Thomas Williams presenteert wekelijks de: ‘Truth, Honor & Integrityshow’. In de uitzending van begin maart dit jaar zei Williams: “Er zijn veel minder ‘ontwaakten’ dan ‘slapers’ onder ons. De slapers leven in een wereld die ze als normaal ervaren. Wij leven in een wereld die we niet normaal vinden. We kunnen niet meer tot deze groep slapers doordringen, hoe graag we ze ook willen helpen.

Het is verspilling van energie. Zij zullen onder zware druk in shock geraken, die de meesten mentaal in ieder geval niet zullen overleven. Sommigen zullen het fysiek niet overleven, omdat de schok van het neergehaalde systeem te overweldigend is.

Dit is het onvermogen om begrip op te brengen voor schokkende waarheid. Het leven is, volgens John Lennon, immers zo veel gemakkelijker met gesloten ogen. Wist je dat boodschappers van hogere waarheid geconfronteerd worden met een ontmoedigingsbeleid? Ze worden van Facebook verwijderd of hun website ligt enkele dagen plat. De machtselite die de mensheid onderdrukt, wil daarmee hun eigen duistere comfortzone handhaven.

Voor die elite is het weer een schokkende waarheid dat steeds meer zielen ontwaken en hun deel van de waarheid openbaar maken. De 33 zetels die de marionetten van de elite hebben behouden is een signaal van de machthebbers, het is een belangrijk getal voor de Cabal.

De hogere frequentie genereert ook symptomen van gespannenheid, van onrust en het gevoel dat er iets aan de hand is. Door het onbegrip over wat er aan de hand is kunnen we last hebben van duizeligheid, uit evenwicht raken, een gevoel dat alles draait, en dit zorgt weer voor emotionele uitbarstingen en snel wisselende stemmingen. Dit is een constatering vanuit de rechterhersenhelft, want gevoel maakt geen denkfouten!

Wij sturen af en toe onze familieleden een waarheid van hogere frequenties. We beginnen die mail steevast met de boodschap dat we liever horen dat ze ons uitlachen dan dat ze achteraf klagen dat we hen niet gewaarschuwd hebben. Een van hen gaf ruiterlijk toe dat het teveel is, ze kan die waarheid niet bevatten. Ze loopt tegen dezelfde muur van onbegrip op; het onvermogen om iets of iemand te begrijpen.

Begrip.

De hoeveelheid mail en telefonades die ik krijg van mensen die het niet meer zien zitten is tamelijk verontrustend. Vaak krijg ik na het beantwoorden van de mail of het aanhoren van de fysieke, emotionele, mentale of psychische symptomen een opgeluchte reactie. Een luisterend oor en begrip zijn de beste ingrediënten voor een evenwichtige samenleving. De machtselite heeft alleen een luisterend oor en begrip voor chantabele mensen.

Daarom hangt Baphomet, het ultieme symbool van Satanisme in het ‘torentje’ in Den Haag.

 Baphomet

Deze afbeelding is, hoe kan het ook anders, 333 Kb groot!

Wanneer je begrip opbrengt voor de symptomen van spiritueel ontwaken, heb je ook meer grip op de snel transformerende werkelijkheid om je heen. Wanneer je begrip kan opbrengen voor de verwarde mensen, wordt de muur van onbegrip dunner. Wanneer je begrip kan opbrengen voor je eigen symptomen, en er niet tegen vecht, lacht het leven je weer toe. Lach om het tijdelijke ongemak en blijf rotsvast vertrouwen in je Hoger Zelf.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com