Kansas.

De uitroep: ‘We zijn niet meer in Kansas, Toto!’ komt uit de Wizard of Ozz. Dorothy Gale (Engels voor storm) woont met tante Em, oom Henry en haar hondje Toto op een boerderij in Kansas. Wanneer een tornado hun huis treft, kunnen Dorothy en Toto niet op tijd in de schuilkelder onder het huis komen. Ze zijn gedwongen in het huis zelf te schuilen. Het huis wordt door de tornado echter meegenomen naar het land van Ozz.

De ervaringen van Dorothy en Toto in het land van Ozz zijn voor mij blauwdrukken van wat de Sterrenzaden sinds de eerste fysieke belichaming op Aarde meemaken… Nu we op de drempel staan van een nieuwe werkelijkheid hoor ik steeds vaker: ‘Wat doe ik hier in hemelsnaam?’ Hoe is het mogelijk dat wij, wellicht tegen onze wil of wens in, hier op Aarde terecht zijn gekomen? Welnu, de verraderlijke wijze waarop onze fysiek voertuigen genetisch werden gemanipuleerd, is er de oorzaak van dat onze eigen zielsenergie (elektriciteit) tegen ons gebruikt kan worden als een gevangenis. Dat belet ons mensen om uit vrije wil het fysieke jasje af te leggen, terwijl een vrije ziel (Avatar) dat te allen tijd naar believen kan doen.

Bovendien kan het surplus aan energie dat ons lichaam produceert overgeheveld, en misbruikt worden voor andere snode doelen zoals het handhaven van de holografische Matrix waarin we gevangen zitten.

We zijn niet meer in Kansas, Toto!

De boodschap uit The Wizz was bedoeld om ons duidelijk te maken dat we in een droom of nachtmerrie leven. De reden waarom we dat niet beseffen is dat wij de rollen spelen van de vogelverschrikker die hersens nodig heeft, de blikken man die graag een hart wil, en de bange leeuw die hoopt dat de tovenaar hem meer moed kan geven. Dorothy (de mens) maakt het kwartet vol, en het getal 4 staat voor ook voor perfectie!

We leven in de overtuiging dat we in een normale werkelijkheid leven, maar die overtuiging beperkt ons die illusionaire werkelijkheid te transformeren. Een overtuiging is geen waarheid en de werkelijkheid is een hologram. Daarom is het nuttig om overtuigingen, waarvan je zeker niet wil dat ze je leven beheersen, te onderzoeken en los te laten teneinde een nieuwe werkelijkheid te creëren.

In het Engels is er een woordspeling op wizard/lizard (hagedis), wij zouden daarvan kunnen maken tovenaar/leugenaar. De reptielen houden onze (geloofs-) overtuigingen in de leugen in stand via hun marionetten op geopolitieke, religieuze topposities en in entertainment. Het woordenboek vertaalt entertainment als iets dat amusement biedt. In dat woord zie ik ook het woord ‘taint’, dat is Engels voor rot plekje, smet, ontaarding, bederf en kanker!

Brood & Spelen.

We zijn vergeten ons zelf te amuseren. Waarom? Omdat wij niet voorbij de Sluier willen kijken, en ons laven aan dat wat de reptielen amusement noemen. Jawel, ze vermaken zich kostelijk ten koste van ons! We zien de signalen niet meer; de Wizard werd vlak voor WWII uitgebracht. De film Kingsman uit 2015 gaf het signaal wat er kan gebeuren als we massaal aan de mobieltjes blijven hangen…

Het gaat om onze zielsenergie! De gevallen engelen waren, ofwel door eigen keuze of op bevel van de Oorspronkelijke Schepper, afgescheiden van Bron Energie. Hierdoor waren ze gedoemd om langzaam te sterven in de grote leegte. Ze waren niet meer verbonden met Zijn Bron Energie die uit Zuivere Liefde bestaat, en zonder een andere energiebron, zonder levensbrandstof om te kunnen bestaan, zouden ze letterlijk eindigen.

Het idee om een hele planeet of zelfs een planetenstelsel als een directe bron van bruikbare brandstof te bezetten is de kern van het bedrog, van de leugen. Die reptielen moesten dus erg slim zijn, ze moesten de aard van de kosmos begrijpen, en ze moesten de aard van de vele esoterische wetenschappen bevatten. Door onze planeet in quarantaine te brengen, werden ze gevoed door de energieproductie van alle gevangen zielen op Aarde.

Het is geen wonder dat ze beweren dat ze ons bezitten, zelfs het Vaticaan beweert de ganse planeet te bezitten!

Zien jullie nu in dat die wezens/reptielen eigenlijk vampiers of parasieten zijn? Ze moeten wel op een ander parasiteren om te kunnen overleven. De energie die ze van ons stelen is hun voedingsbron. Angst is voor hen de beste voeding. Vraag je zelf maar af waarom die wezens, hoe menselijk ze zich ook voordoen, letterlijk het vlees en bloed van jonge kinderen eten en drinken. Dit wijst op de klassieke definitie van vampirisme.

Waarom jonge kinderen? Omdat jonge kinderen veel meer zuivere energie genereren dan volwassen mensen! Hun jonge lichamen zijn volledig opgeladen en ze beschikken over een geweldige overvloed aan zuivere energie waardoor ze in staat zijn eindeloos rond te hollen, van muren af springen en hun ouders grijze haren bezorgen… Het is, naast vlees en bloed, juist die tomeloze energie waar de machtselite op uit is.

Als ze jonge kinderen verkrachten, trekken ze de overtollige energie uit het Aardechakra van die kinderen. Ze zuigen het als het ware in hun eigen energieveld om te overleven en hun van de Schepper Bron afgescheiden lichamen te regenereren. De legenden over vampiers zijn geen verzinsels. Het werd zo gebracht om de reden te verbergen waarom dit gebeurt. De angst die dit genereert is de voedingsbodem van de reptielen.

Besef dat de naam Dracula een code is voor alle Draconische/Reptielen bloedlijnen.

Alma is Spaans voor Ziel.

Op 4 april 2015 schreef ik er een artikel over. Lady Diana Spencer, prinses van Wales, verloor op 31 augustus 1997 bij een auto-ongeluk in een tunnel bij de Pont de l ‘Alma in Parijs haar leven. Alle onderzoeken concluderen dat het ongeluk is te wijten aan de chauffeur die te veel alcohol had gedronken en de controle over zijn voertuig verloor in een poging met hoge snelheid de achtervolgende fotografen te ontlopen.

Het is duidelijk dat Diana de ware aard van de Royalty had ontdekt, hun genetische afkomst en de reptielen controle. Ze gaf de Windsors bijnamen als ‘hagedissen’ en ‘reptielen’. Ze zei vaak dat haar schoonfamilie niet menselijk was, maar niemand dacht eraan dit als een schreeuw om hulp te beschouwen. Volgens haar was de obsessie voor broederschap met Schotland te wijten aan de poorten naar Binnen Aarde waar de reptielenwezens leven.

In 2015 heb ik de Matrix trilogie gekocht, ik keek er met andere ogen naar dan ik vroeger gedaan zou hebben.

Volgens de Kosmische Wet moeten die reptielwezens ons op meerdere manieren vertellen wat ze hier uitvoeren, en elke nieuwe generatie krijgt zo haar eigen films, verhalen en boeken. Het vergt alleen ogen die kunnen zien! Het is dus aan ons om te ontdekken wat er achter de schermen van de filmindustrie wordt uitgevochten. Het draait allemaal om de verslaving aan amusement als slaven van de machthebbers…

In 2014 won ‘12 Jaar Slaaf’ de Oscar voor de beste film!

Wij worden gebruikt als batterijen. Onze energie wordt geoogst! En als we doodgaan worden onze zielen gerecycled op Aarde als energiebron in een fysiek lichaam… Het goede nieuws is dat dit allemaal in afzienbare tijd kan veranderen.

De Gouden Poort.

Het Keelchakra van Gaia loopt van Caïro naar Yerushalaim. In The Wizz vertelt de Goede Heks uit het Noorden dat de weg naar de Smaragden Stad geplaveid is met Gele Stenen. Het was duidelijk dat dit een code was om op de Gele Stenen Weg (Zonnevlecht ) naar de Smaragden Stad (Hartchakra ) te lopen. Een signaal begrijpen is een ding, het signaal opvolgen en de code manifest maken is onze missie.

Op 18 maart 2002 liepen Nora en ik van de 2e Piramide naar de Sfinx, een spiritueel pad van het ego-bewustzijn naar het hart-bewustzijn. Op 18 november 2010 liepen Nora, Minouque, Janine en ArjunA in Yerushalaim en we speelden dat we op de ‘Yellow Brick Road’ liepen… We hadden net een missie volbracht! We hadden, ondanks het verbod op spirituele ceremonieën, de Gouden Poort op het Tempelplein geactiveerd.

IMG 2803 kopie 2

Dominus Flevit (Latijn: "De heer weende") is de locatie op de Olijfberg in Yerushalaim waar Yeshua, voor zijn intocht door de Gouden Poort, de stad aanschouwde en huilde over het lot van de stad zoals hij dat in een visioen mocht zien. (Lucas 19:37-42 ) De stad is nog steeds het toonbeeld van verdeeldheid tussen alle wereldreligies en hun ontaarde sub religiën.

Na de ceremonie werden we van het Tempelplein gejaagd, we waren niet meer in Kansas…

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com