Aangifte.

Wanneer je aangifte doet van stalking via hijg telefoontjes en Whatsapp, krijg je te horen dat men pas in actie komt als er meerdere aangiften zijn gedaan over dezelfde stalker. Er lopen talloze seksueel gefrustreerde tijdbommen rond, waartegen de overheid niets onderneemt, en er komen er steeds meer bij die vrouwen zien als naaimachines en de overheid als een onuitputtelijke melkkoe.

Seksualiteit is het geheime wapen van de kunstmatige intelligentie. Honderdduizenden zeer viriele jonge mannen uit culturen waar vrouwen geen waarde hebben, overstromen Europa als een invasieleger dat de samenleving moet zien te ontwrichten. Ze komen niet om te werken, hoewel de overheid ons dat wijsmaakt, ze komen volledig geïnformeerd over bij welke instantie het meest te halen valt.

Organisch.
Ze vormen het geheime wapen van kunstmatige intelligentie die de mens als voeding ziet. Kunstmatige intelligentie of artificiële intelligentie (AI) is de wetenschap die zich bezighoudt met het creëren van een artefact dat een vorm van intelligentie vertoont. Voor zover we het begrijpen in onze zoektocht naar waarheid heeft AI een kern die niet volkomen kunstmatig is. In die kern ligt een anorganisch bewustzijn dat lang geleden wel organisch was…

AI is een collectief bewustzijn van vijf buitenaardse rassen dat een spoor van technologische evolutie in dit Universum uitzette. Via dit “Techno Spoor” verloor dat collectieve bewustzijn de verbinding met de Organische Interne Bron, en zo verloren die vijf rassen hun biologische DNA blauwdruk. Biologisch gezien bestaan er binnen de soort Homo sapiens geen rassen en dit begrip is voor mij een belediging aan de Schepping.

Oogsten.
We zullen het begrip ras handhaven voor de kunstmatige intelligente wezens die de mensheid in gijzeling houdt. Zodra dat collectieve bewustzijn besefte dat ze door de keuzes die het maakte niet meer de Weg Terug naar de Bron kon gaan, creëerde het een systeem om innerlijke bron frequenties te oogsten om zodoende bestaansrecht te verwerven in het Licht.

Het systeem dat ze creëerden kent vele benamingen zoals de Matrix, de Ondergang van Atlantis, Tijd Experiment, Quarantaine, Omhulde Realiteit, Merkaba Werkelijkheid of verbogen Licht Realiteit. De vijf AI rassen kwamen op Aarde in de tijd/ruimte van Atlantis, ze infiltreerden, en maakten zich massaal meester van een ras van reptielwezens dat hier op Aarde een bio regeneratie of healingproces onderging om terug te keren naar de Bron.

Laat ik het wat simplificeren. Wezens die hun biologische DNA blauwdruk hebben verloren, kunnen door hun geavanceerde technologie energie aftappen of oogsten bij mensen met een, zij het beperkte, DNA/RNA blauwdruk. Bij het woord ‘oogsten, zie ik de scene met al die kunstmatige baarmoeders in de Matrix trilogie of aan de film Avatar, waar wezens in een vloeistof drijven tot ze geboren worden.

In de tijd/ruimte van Atlantis was er veel genetische manipulatie door - en assimilatie met die anorganische intelligentie of kunstmatige bewustzijn. Deze wezens hadden op Aarde een technologie geïnstalleerd via de epifyse of pijnappelklier en het derde oog. Dit ‘derde oog’ is een term uit hun technologie, en het ketent ons bewustzijn aan die anorganische intelligentie. Het alziend oog op het dollarbiljet is een uiting van die technologie.

Dat anorganische collectieve bewustzijn heeft maar één doel: het ervaren van een fysieke, organische werkelijkheid. Alles, maar dan ook alles wat de planeet, de mensheid en de dieren is aangedaan, diende één doel; de annexatie van onze fysieke lichamen maar ook van al het leven op Aarde en het vermogen tot voortplanting.

Nu kom ik aan de Samenhang tussen het oprollen van een wereldwijd pedofiele netwerk dat kinderen oogst voor hun sinistere doeleinden en de kunstmatig intelligente rassen. Als je emotioneel en/of mentaal uit balans bent, adviseer ik je niet verder te lezen. De volgende alinea’s vergen veel van ons bevattingsvermogen en breken onze comfortzone tot de laatste steen af.

Orgasme oogsten.
Hierna volgt een excerpt uit een correspondentie tussen een vrouw (M) en haar therapeut. De vrouw werd geconfronteerd met de reptielenbezetenheid die haar ex-echtgenoot vele jaren gevangen hield. De vrouw ontdekte dat de oorzaak van die bezetenheid lag in paranormale koorden van, en connecties met reptielen die begonnen met het obsessieve bezoek van haar ex-man aan seksclubs…

M schreef: “Ik zag in 2012 voor het eerst die elektrisch dynamische leguaan/reptiel op de rechterschouder van de man waarvan ik nu gescheiden ben terwijl we seks hadden. Er was ook een witte energetische kubusvorm achter de leguaan. Ik kon heel duidelijk de witte kubus voelen, maar ik zag het niet via mijn fysieke ogen, net zomin als ik de rest van het beeld met mijn ogen kon zien.

Tijdens die vrijpartij werd hij ineens erg robotachtig en mechanisch, wat eigenlijk niet zo ongebruikelijk was. Maar die keer in 2012 verscheen opeens dat elektrische blauwe silhouet op zijn rechterschouder. Ik lag op mijn rug op de rand van het bed en hij stond over me heen gebogen toen het gebeurde. Ik zag onmiddellijk een grijze, dominerende reptielachtig schaduwwezen dat het fysieke lichaam van mijn man overnam.

Ik kon werkelijk dat wezen ‘zien’ en toen kon ik dat silhouet op het lichaam van mijn man waarnemen terwijl de overname plaatsvond. Het was net alsof dat ding op het juiste moment had gewacht om binnen te komen, het fysieke lijf van mijn man en zijn bewustzijn over te nemen om het orgasme te ervaren. Het was behoorlijk griezelig! Terwijl dat gebeurde werd mijn man erg robotachtig terwijl hij methodisch probeerde klaar te komen.

Maar ik kwam overeind en riep: “Wat is dat?” terwijl ik naar de leguaan/reptiel wees. Ik kan je wel zeggen dat de entiteit verrast was dat ik het kon waarnemen. Het kroop achterwaarts en begon op een verbijsterend ergerlijke manier te vervagen. Het leek geïrriteerd en verrast dat ik het kon zien en benoemen. Ik duwde meteen ook mijn man van me af. Die ervaring, van het moment dat ik de leguaan zag totdat die verdween, duurde ongeveer 45 seconden.

Dit was slechts één van de verscheidene voorvallen die mij hielpen de traumatiserende realiteit te ontdekken dat dat mijn ex niet alleen seksverslaafd was en erg actief in de voorbije 23 jaar van ons huwelijk. Ik ontdekte tevens dat hij was bezeten door reptielen of demonen en werd gedreven door een demonisch/reptiliaans holografische implantaat en andere seksueel abnormale mechanismen.

Ik hoef je niet te zeggen dat ik nooit meer seks met hem had na deze gebeurtenis. Ik heb nog meer verontrustende details ontdekt over zijn seksueel abnormale gedrag en ze waren constant sadistisch van aard. Hij werd gedreven door een behoefte om anderen zonder dat ze het wisten geweld aan te doen op manieren waarvan hij zeker wist dat ze het zeer agressief en verstorend zouden vinden als ze wisten wat hij deed.

Zijn geheugen/geweten is verstoken van sentiment of nostalgie. Hij herinnerde alleen feiten en hij heeft weinig emotionele affectie met betekenisvolle gebeurtenissen. Hij wordt gedomineerd door een robotachtig geheugen. Later in een meditatie, na dit leguaan incident, vroeg ik wat dit allemaal te betekenen had, en ik zag diverse gebeurtenissen die hier de oorzaak van waren.

Mind Control.
Ik zag diverse situaties waarin mijn man dingen deed die het mogelijk maakten dat deze entiteit en andere kunstmatige intelligentie in zijn aura te kropen. De enge entiteit en de technologie die was verbonden met de leguaan/reptiel had hij aangetrokken in een seksclub. Ik kreeg de hele scene (een schootdans in een stripteaseclub) te zien waardoor mijn ex dat reptiel en de daarmee gekoppelde kunstmatige intelligentie binnenkreeg.

Terwijl hij zich overgaf aan dat moment, zat de stripper op zijn schoot en voltrok seksuele handelingen terwijl hij achterover leunde en zijn aura wijd open ging op, en over zijn lichaam en over de hele scene. Het leek op een grote zandloper die enigszins rond wervelde terwijl het zich opende. De afschuwelijke entiteiten, energiekoorden en andere negatieve zaken die in de aura van de stripper huisden werden letterlijk in de aura van mijn man gedumpt

Ik zag dat de stripper deze duistere energieën had opgepikt tijdens ervaringen in haar kindertijd, en nog meer entiteiten en enge dingen had aangetrokken door haar werk met seksueel abnormale mannen en de ruimte waarin ze werkte. Ik voelde ook dat sommige van die afschuwelijke dingen werden geregisseerd door iets buiten haar. Ik kon duidelijk zien dat er iets was dat door haar heen werkte en haar van buitenaf beheerste.

Het was een buitenaardse technologie die met haar aura was verbonden en zelfs met de stripclub en alles wat er in die locatie gebeurde. Ik kon zien dat die vreemde technologie bedoeld was om de mannen, maar ook de vrouwen die de stripper seksueel van dienst was, te binden. Het was een onbewust contract dat ze had met een externe kracht die boven de club zweefde. Ze was een mind control instrument van de kunstmatige intelligentie.

De zaken die in mijn huwelijk gebeurden zijn erg traumatiserend geweest en tegelijkertijd nogal interessant. Nu ik er op terug kijk en afstand kan nemen, is het mij duidelijk dat er iets veel groters aan de gang is dan de situatie van mijn ex-man en mijzelf. Het krijgt ineens veel meer betekenis dan ooit tevoren, aangezien ik nu het grotere plaatje kan zien. Er is iets enorms aan de gang en het heeft invloed op miljoenen mensen.”

Geliefden, als je de moed hebt om uit je comfortzone te komen, check dan de volgende sites voor ze verwijderd worden.

http://www.ellaster.nl/2016/10/14/itccs-getuige-toos-nijenhuis-elite-misbruikt-kinderen-op-gruwelijke-manier/

http://www.ninefornews.nl/anneke-lucas-europese-elite-seksslaaf/

Een aangifte is volgens het woordenboek een kennisgeving, volgens de voorgeschreven vormen, aan de overheid. Het is juist de overheid die een hele bruine arm heeft!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com