Crossing

Nibiru; Planet of the Crossing. Volgens het woordenboek betekent crossing oversteek of overvaart, kruising of kruispunt en het staat ook voor de kruising van hoofd - en dwarsbeuk van een kerk.

Als je weet dat Nibiru de thuisplaneet is van de Anunnaki, krijgt het woord kruising een geheel andere betekenis. Om je geheugen op te frissen, het was de oudste zoon van Anu die de gevleugelde uitspraak deed: “Laten we wezens creëren naar ons evenbeeld”. Enki, meester in diverse wetenschappen creëerde de eerste Adams en Eva’s door genen en DNA van Anunnaki godheden en primaten van de Aarde te kruisen.

Dit kruisen van bloedlijnen voor geheime agenda’s is altijd de prioriteit geweest sinds de Anunnaki hier goud kwamen stelen om hun atmosfeer te herstellen. Het bezit van goud en het kruisen van bloedlijnen is tot op heden een obsessie van de elite, die uit Draconische bloedlijnen is ontstaan. Het komt er grofweg op neer dat Royalty en Reptilianen uit het zelfde Draconische ei zijn gekropen. 

We starten met de uitspraak van prins Charles: “Ik ben een afstammeling van Dracula.”
http://humansarefree.com/2011/12/prince-charles-i-am-descendant-of.html

Nu kan er een glimlach over je gezicht golven, dat is logisch omdat we eonen lang voor de gek zijn gehouden met betrekking tot het concept waarheid. Laten we een stukje geschiedenis herhalen. Vlad III Dracula was vorst van Walachije in 1448, van 1456 tot 1462 en in 1476. Tijdens zijn regeerperioden verzette hij zich sterk tegen de Turken en de uitbreiding van het Ottomaanse Rijk.

Charles Vlad Dracula

Vlad III was de derde zoon van Vlad II van Walachije, een ridder van de Orde van de Draak, een Hongaarse orde onder leiding van keizer Sigismund. De vader van Vlad was "dracul" en Vlad zelf "dracula", wat zoon van de draak betekent. Dracul komt van het Latijnse woord 'Draco'. In het modern Roemeens betekent "drac" of "dracul" duivel. Vlad III was een zeer bloeddorstige heerser. De vertaling van draak in het Roemeens van nu is: "dragon".

Het Koninklijke zegel was een draak, die soms werd afgebeeld met het kruissymbool van Nibiru op zijn rug. In een documentaire over het Karpaten gebergte in Roemenië maakte Charles een opmerking over zijn afstamming van Vlad Dracula. Laat ik je er aan herinneren dat Koning Arthur een afstammeling was van Uther Pendragon, en daarmee is de connectie met Engeland gemaakt.

Bloeddorstig.
Meestal denken we bij dit woord aan mensen die voor niets terugdeinzen. We kunnen het echter ook letterlijk nemen; dosten naar bloed. Humanoïden met een hoog percentage reptielengehalte hebben vers bloed nodig om hun menselijke vorm te behouden. Daarom wordt er steeds gezocht naar vers bloed, enerzijds om de bloedlijnen in stand te houden anderzijds om het zuivere bloed van kinderen letterlijk te consumeren.

In juni 2016 zagen veel mensen hoe koningin Elizabeth haar menselijke vorm verloor. Het was op haar 90e verjaardag dat koningin Elizabeth tijdens een militaire parade van vorm veranderde, en er gingen meteen talloze berichten het Internet op. Mensen hadden gezien dat haar handen in groenig geschubde klauwen veranderden. Anderen beweerden dat ze ineens zwarte slangachtige ogen kreeg met een gele verticale streep in het midden, maar er waren ook mensen die zagen hoe haar volledige reptiliaanse vorm het overnam.

Op het hoogtepunt van de Tweets werden de accounts met # Reptilian Queen met honderden tegelijk gewist en de sociale media zwegen ineens in alle talen. Twitter verwijderde de Tweets al na 10 – 20 seconden, ze zaten er boven op en niets ontsnapte aan hun wisprogramma. Elizabeth gaf zelf toe dat ze niet menselijk is en dat het volk dat maar moest accepteren, maar ook dat bericht is kort daarop gewist.

Prinses Diana heeft daar in het bijzijn van getuigen openlijk over gesproken met Christine Fitzgerald, die meteen bedreigd werd als ze het interview zou openbaren. Het is goed te beseffen dat alle geheime agenten van MI5 en MI6, de leden van het parlement en alle militaire officieren een eed van trouw moeten zweren aan de monarchie en niet aan de staat. Wie de monarchie aanvalt, wordt beschuldigd van staatsverraad.

Diana Spencer.
Dit is een samenvatting van wat Diana vertelde: “De Moeder Koningin, welnu dat is je reinste tovenarij. Ze is veel ouder dan mensen denken. Eerlijk gezegd is de Koninklijke Familie al heel lang niet gestorven, ze hebben een soort metamorfose ondergaan. Het lijkt een beetje op klonen, maar dan anders. Ze nemen stukjes weefsel en maken daar weer een nieuw lichaam van.”

Omdat ze koudbloedige hagedissen zijn, is het voor hen gemakkelijker die Frankenstein truc uit te halen dan voor ons. De verschillende fysieke lichamen zijn verschillen gewoon in elektrische frequenties. Ze kennen het geheim van frequenties, van micro golven, het zijn zulke specifieke micro radiogolven die dergelijke lichamen creëren. Wanneer een hagedis zijn staart verliest, groeit er weer een nieuwe staart aan!

De elite kent de frequenties van het leven en omdat ze koudbloedige reptielen zijn, hebben ze belang bij de harmonie op Aarde zoals het waarlijk bedoeld was, of het herstel van alle schade die de Aarde is aangedaan. De Aarde werd al eonen lang aangevallen door buitenaardse wezens. De planeet was een tussenstation, een halte voor diverse aliens, die zich onder alle omstandigheden konden redden, zelfs in schadelijke gassen.

Ze landen voortdurend en komen via de ‘ingewanden’ van de Aarde tevoorschijn. Ze lijken oorspronkelijk op reptielen, maar als ze tevoorschijn komen lijken ze op mensen door de frequenties die ze gebruiken. Daarmee kunnen ze elk uiterlijk aannemen die ze willen. Alle kennis op dat gebied is versnipperd en in valse informatie teruggegeven. De Koningin Moeder is de hoofdhagedis voor Europa en elk continent heeft een dergelijk wezen.

Diana zegt verder: “Balmoral Castle is een erg gore plek. Als ze daar diep gaan graven zullen ze reptielen fossielen vinden, die er al eeuwen liggen. Denk nu niet dat mensen als de Moeder Koningin en Koningin Victoria verschillende mensen zijn. Het is een en dezelfde wezen in een ander jasje. Als het jasje sterft, zal die energie, terwijl het doodgaat, onmiddellijk op iemand rug zitten. Het is heel vampierachtig, erger nog eigenlijk.”

Ze komen niet met scherpe hoektanden om je bloed te zuigen. Angst is hun voedsel, ze kunnen de energie van angst in iets tastbaars transformeren. Dat heeft met frequentiegolven te maken, daarmee kunnen ze alles veranderen. Het is als een holografisch beeld.

Wij bestaan uit mineralen en water frequenties. Het is een grote illusie waar we in leven. Dat is het geheim. Als de monarchie omvalt, is dat niet het einde, ze zullen zich in een andere vorm manifesteren.

Christine Fitzgerald voegt daaraan toe: “De reptielen zijn nog nooit verslagen, maar dit komt er het dichtste bij. De reden waarom ze zich zo bedreigd voelen is dat de Aarde nogal in de problemen zit en de geestkracht van de mensheid terug keert. Dit is een angstaanjagende tijd voor ze, maar het zal ze niet doden. Er gaan nog eeuwen voorbij voordat het over is. Het verschil is dat het voor hen veel moeilijker wordt, en dat ze met minder genoegen moeten nemen terwijl de mensheid meer krijgt.

Maar ondanks dat die reptielwezens klootzakken zijn, zijn het eigenlijk zielige beesten, terwijl de mensheid zich naar het licht haast. Ze zijn in feite waardeloze schoften die aan het kortste eind zullen trekken. Ik kan hier niet overal over spreken, want dan zeggen de mensen: ‘Christine, doe een witte jas om, draag die binnenste buiten en loop rond’. “Maar ik wil dat deze shit ten einde komt!”

David Icke.
David Icke had een lezing over de moord op prinses Diana, daarin zei hij onder andere dat de politie in september 2002 een brief ontving van een ex-schoonmoeder van een niet nader genoemde SAS sluipschutter, die tegen zijn vrouw had opgeschept dat zijn eenheid de dood van prinses Diana had georganiseerd.

John Morgan, een auteur over de monarchie, geloofde dat een eenheid Speciale Troepen, vermomd als fotografen, prinses Diana had opgespoord. Die eenheid was als eerste bij de verongelukte auto in de tunnel bij Parijs om er voor te zorgen dat Diana het niet overleefde. De bloeddorstige afstammelingen van Vlad III Dracula beheersen de hele wereld.

Op een na zijn alle presidenten van de VS gerelateerd aan een Engelse koning. Dat wil zeggen dat ze allemaal op een of andere manier afstammen van de Windsors en dus van Vlad Dracula de Reptiliaan. Deze bloedlijn bevat onvermengd reptiliaans buitenaards DNA. Alleen de hoogste rangen kennen de waarheid. Ze begrijpen hun oorsprong en respecteren de duistere agenda die de mensheid in slavernij houdt.

Genetische manipulatie.
Genetische modificatie of - manipulatie is geen science fiction die door een superieure soort wordt toegepast op een inferieure soort voor hun duistere agenda. Het gebeurt nu met planten en dieren door onder andere Monsanto. En omdat het mogelijk is ons DNA met dat van verschillende dieren te combineren is het officieel verboden. Dat het al in de dageraad van de mensheid plaatsvond, leren we uit de mythen en legenden.

Denk daarbij aan de legendarische Minotaurus, de Centaur of zeemeerminnen. Type de zoekwoorden ‘mermaids’ en/of ‘strange creatures’ maar eens in op YouTube. Het kruisen van DNA en manipuleren met lichaamscellen door de buitenaardse bezoekers had vreemde gevolgen. Enki, van de planeet van de Kruising, was uiteindelijk meester in biogenetische wetenschappen. Hij was de schepper van de eerste hybride Homo Sapiens.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com