Hegels Filosofie.

Hegel was een Duits filosoof en wordt algemeen beschouwd als een representant van het Duits idealisme. Hegel streefde naar de ontwikkeling van één totaalconcept waarin hij wetenschap, esthetica, godsdienst en filosofie wilde verenigen. Hij zag de werkelijkheid niet als statisch maar als de uitkomst van een continu doorgaand proces waarbij nieuwe tegenstellingen telkens worden opgeheven.

Ook zonder kennis van fysionomie zie je dat deze man geen ongelijk kon dulden. Kernwoord hierbij is het Duitse ‘aufheben’, dat zowel optillen als afschaffen en bewaren betekent. In Hegels filosofie proces wordt iets eerst gesteld, daarna ontkend, om tot slot tot een hogere waarheid te komen. In een duale werkelijkheid kan het begrip waarheid uiteraard zowel het licht als het duister dienen…

De ‘hogere waarheid’ in Hegels filosofie leidde bij de machtselite tot een totaalconcept om de mensheid te beheersen. Het concept bevat drie woorden die als dominostenen op elkaar en met elkaar resoneren: Probleem Reactie Oplossing. Dit concept is al heel oud en werkt als volgt; creëer een probleem waarop de massa reageert en biedt de massa een oplossing die alleen de bedenker van het probleem dient!

Laten we een recent voorbeeld geven. Gisteren, vóór we de Angel Walk na drie jaar weer leven in bliezen, las ik in het NRC over de plotselinge toename van het opblazen van pin automaten. De foto’s die het artikel begeleidden toonden kapotte gevels van drie vestigingen van wat vroeger de Boerenleenbank was. Is dat toeval of zit er mee achter om een totaaloplossing af te dwingen voor het feit dat de elite van contant geld af wil?

Niet ontwaakte zielen denken dat een cashloze maatschappij een futuristisch concept is. Maar dat concept klopt al decennia lang op je voordeur. De cashloze samenleving is veel dichterbij dan de meeste mensen denken. De machtselite dwingt met valse vlag operaties zoals ramkraken en plofkraken het mensdom over te gaan op elektronisch betalen met een nieuwe pas waarop al je gegevens staan.

Kraken.
Nu in een rustiger tempo; werp een probleem op waarmee je mensen dwingt zonder contanten te leven. Mensen vinden het prima zolang ze contanten uit de muur kunnen trekken. Juist als de ‘late majority’ er aan gewend is, huur je professionals in om automaten te kraken. Die professionals worden betaald met onze belastingcenten, want als je de leugen zo groot mogelijk maakt, gelooft iedere niet ontwaakte ziel het ook nog.

Mensen reageren met boosheid en onbegrip als de gekraakte pinautomaten niet vervangen worden. Je biedt ze een alternatief aan voor contant geld in de vorm van een elektronische identiteitskaart waarmee je altijd en overal over niet gedekt geld beschikt. Ach, het is wel zo gemakkelijk dat je er niet bij stil staat dat je identiteitskaart een soort GPS is voor de elite. Ze weten je altijd en overal te vinden.

Het is veel goedkoper en creëert minder weerstand dan een chip in je fysieke voertuig. Je loopt langs de al lang geleden geïntroduceerde detectiepoorten van een warenhuis en men weet waar je bent. Je draagt in al je onwetendheid een streepjescode mee; de RFID of Radio Frequency Identification, die oorspronkelijk bedoeld was logistieke processen te stroomlijnen. Nu wordt het ingezet om de samenleving aangelijnd te houden.

Chips voor discobezoekers, voor huisdieren en gedetineerden en verdachte personen. Chips in het biometrische paspoort, chips in je rijbewijs, chips in je fysieke lijf… Het lijkt er op dat de slavernij nooit is afgeschaft! Er zijn elektronische controlesystemen, geavanceerde afluisterschotels, ontelbare camera's en afluisterapparaten bespioneren ons meer en meer, gedwongen fouillering, verplicht een identiteitskaart op zak dragen…

Dit zijn geen chips die je ontspannen laat kraken als je gebiologeerd aan de beeldbuis gekluisterd bent en langzaam maar zeker beïnvloedt wordt door de subliminale boodschappen die je geest binnensluipen. Dit zijn chips die de samenleving in al haar voegen doen kraken. En als dat niet genoeg mocht blijken, betalen ze met ons belastinggeld professionals die het probleem oplossen.

Er zijn veel meer valse vlag operaties dan de geweldsdelicten die angst verspreiden. Het zijn stille elektromagnetische golven die de geest binnendringen en korte lontjes creëren bij grote groepen die niet uit hun illusionaire comfortzone willen opstaan. Het zijn farmaceutische middelen die het veronderstelde probleem van overbevolking oplossen. Zo wast de elite de handen in onschuld, want koudbloedige reptielen kennen geen empathie.

Elektronische identiteitskaart.
Zie je hoe de eerste letters van deze twee woorden het woord EI vormen? Het is voor de machtselite een eitje om alles over je te weten. Voor het volgende verhaal moest ik op mijn harde schijf terug gaan naar 2008, zo lang ben ik hier al mee bezig.

Centrale: "Pizza Hut, goede morgen".

John Smith: "Goede morgen, ik wil een paar pizza's bestellen".

Centrale: "Mag ik uw BSN, sir?"

John Smith: "Dat is 111 222 333 444".

Centrale: "Dank U, mr. John Smith. Uw adres is New Haven Avenue 3123 en uw vaste telefoonnummer is 888 999 000. Uw telefoon op uw werk bij Next is 666 777 123 en uw GSM 111 696 969. Waar kunnen we de pizza’s bezorgen?"

John Smith: "Eh, ik ben thuis. Hoe komt u aan al deze informatie over mij?"

Centrale: "Wij zijn op Het Systeem aangesloten, sir".

John Smith: (zucht diep) "Goed dan! Mag ik twee pizza's met ham, mozzarella en..."

Centrale: "Ik denk niet dat dit een goed idee is, sir".

John Smith: "Pardon?"

Centrale: "U hebt volgens uw medisch dossier hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Uw ziekteverzekering weigert de gevolgen van schadelijk eetgedrag te vergoeden in geval van problemen. Bovendien krijgen wij ook een boete voor het leveren ervan".

John Smith: "Wow! Wat raadt u mij dan aan?"

Centrale: "Probeert u onze pizza met yoghurt en sojabrokjes eens. U zult dat heel lekker vinden".

John Smith: " Waarom denkt u dat ik dat lekker zal vinden?"

Centrale: "Uw vrouw heeft onlangs het boek ‘Lekkere recepten met soja’ in de lokale bibliotheek geleend".

John Smith: "Oké... stuurt u daar dan twee van. Voor mij en mijn vrouw".

Centrale: "Goed. Dat kost samen twintig dollar".

John Smith: "Prima. Ik geef u het nummer van mijn creditkaart”.

Centrale: "Sorry, sir, maar u hebt uw limiet al overschreden. U zult cash moeten betalen".

John Smith: " Okay! Ik haal de cash wel uit de muur voordat uw koerier arriveert”.

Centrale: "Dat zal niet lukken, sir, er staat niets meer op uw bankrekening".

John Smith (boos): " Dat is uw zaak niet! Stuur die pizza's en ik zorg wel dat ik het geld heb. Hoelang duurt het?”

Centrale: "U krijgt de pizza's over een uur bij u thuis. Hebt u haast, dan kunt u ze hier afhalen en contant betalen. Maar pizza's per motor vervoeren is niet aan te raden, sir".

John Smith (getergd): "Hoe weet u dat ik een motor heb?"

Centrale: "Ik lees hier dat u de afbetalingen van uw auto niet meer hebt kunnen voldoen en dat uw wagen in beslag is genomen. Maar uw motor is betaald, dus ik neem aan dat u die gebruikt".

John Smith: "Stuur die pizza of ik kom de boel bij jullie verbouwen ".

Centrale: "Wilt u wel beleefd blijven, sir? U bent al eens veroordeeld wegens bedreiging van een ambtenaar in functie. Een tweede aanklacht zou niet best zijn".

John Smith: (Sprakeloos)

Centrale: "Nog iets anders, sir?"

John Smith: "Jawel, vergeet niet de gratis cola te leveren zoals in jullie folder staat".

Centrale: "Sorry, sir, maar een clausule in onze vergunning verbiedt ons drankjes, die suiker bevatten, aan diabetici te geven, wat dacht u van de light variant, sir?”

John Smith: … (opgehangen)

Dit verhaal, het is maar een verhaal, was al een signaal uit 2008 voor wie oren heeft die kunnen luisteren en ogen die kunnen zien! Hoe erg moet het worden, en wat kunnen we er aan doen? Het antwoord is heel simpel; bewust worden. Ontwaken uit de Droom die we het Leven noemen! Dat gaat gemakkelijker met een hoger onderscheidingsvermogen, of door je Hoger Zelf te integreren.

Angel Walk.
Onlangs mocht ik een reading doen voor Yara. Yara is een engeltje van 6 jaar met een fysiek voertuig dat niet mee wil werken. Haar geest echter is volkomen spiritueel ontwaakt. Ze had onderweg in de auto haar moeder en oma al verteld dat ze mij een heel moeilijke vraag zou stellen. Yara kwam ook naar de Angel Walk in een rolstoel en ik herhaalde haar moeilijke vraag voor de verzamelde engelen.

Yara: “Wanneer is de laatste dag van de wereld?”
Antwoord: “Het hangt ervan af welke wereld je bedoelt, maar als het om onze wereld gaat is de laatste dag de dag voor de nieuwe wereld. Het betekent niet het einde van de wereld”.

Yara heeft de hele avond genoten van alle onvoorwaardelijke liefde die op de Angel Walk voelbaar was. Er waren ook veel kinderen aanwezig die niet genoeg van haar konden krijgen. Yara vroeg aan het eind of ik nog ging lopen, dan kon ze mij een knuffel geven. Ze is er speciaal voor uit haar rolstoel gekomen! Dit kind is gekomen om de wereld te tonen wat onvoorwaardelijke liefde is.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com