Trigger.

Duizend Haagse kinderen uit arme gezinnen kregen gratis een mobiele telefoon. De Haagse Stichting Leergeld werkte daarvoor samen met telecomprovider T-Mobile. De telefoons werden uitgereikt aan startende brugklassers uit gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden.

Simkaart.
Omdat scholen steeds vaker met leerlingen en ouders communiceren via internet en apps is volgens Stichting Leergeld een smartphone noodzakelijk geworden om goed te kunnen functioneren op de middelbare school. Naast een smartphone en een simkaart met een jaarabonnement van T-Mobile, ontvangen alle leerlingen ook een uitleg over het toestel en hoe ze deze verstandig kunnen gebruiken.

Onlangs kwam een bijzonder mooie jonge vrouw voor een aurareading. Ik schatte haar op 19 jaar maar ze was al 27. Na de reading vroeg ik haar of ze de film Kingsman, een actiethriller uit 2014, al had gezien. Ze vond het een afschuwelijke film!

Kingsman.
De Kingsman is een genootschap van geheim agenten dat wereldwijd opereert. Als een van de leden omkomt bij een operatie wordt aan de overgebleven Kingsman gevraagd om een kandidaat opvolger voor te dragen. Galahad, een van de veteranen van de Kingsman kiest voor Eggsy, de zoon van een oud-Kingsman die ooit zijn leven heeft gered.

Ondertussen werkt Richmond Valentine, miljonair en directeur van een communicatiebedrijf, samen met zijn assistente Gazelle aan een geheim plan om de wereldbevolking drastisch in te perken. Dit doet hij door gratis Simkaarten te verspreiden die hij met een signaal kan activeren waardoor iedereen in de omgeving in blinde woede ontsteekt en elkaar zal afmaken.

Ik vond de film uiterst vermakelijk en zeer leerzaam. Als de teller op 01:13:55 staat, krijgen we een beeld van een typisch plattelandskerkje in Kentucky, USA. Daarna krijgen we beelden van een uiterst rechtse voorganger die de menigte opzweept. Als Galahad er genoeg van krijgt en de kerk wil verlaten, vraagt een typische ‘redneck’ tuttebel hem wat zijn probleem is.

Galahad zegt uiterst beleefd: “Ik ben een katholieke hoer en ik moet nodig naar mijn zwarte joodse vriend die in een abortuskliniek werkt.”

Zij blijft verbluft zitten, maar als hij tussen de kerkbanken doorloopt activeert Valentine de gratis Simkaarten van de brave gelovigen… De tuttebel wordt agressief, en Galahad ook. Wat dan volgt is een onbeschrijflijk pandemonium; er ontstaat een gevecht op leven en dood tussen alle kerkgangers waarbij iedereen sterft… Simpel door Simkaarten te activeren!

Ach, het is maar een film…

Kandidaten.
Dr. Rauni Kilde schreef vlak voordat ze werd vermoord een opmerkelijke waarschuwing: ‘Om de waarheid te kennen, moet je al het nieuws omdraaien’. Laten we een simpel voorbeeld noemen. De term 'candid' is volgens het woordenboek 'openhartig', maar in de praktijk is een candid camera een verborgen camera.

Kosten noch moeite worden gespaard om alle informatie verborgen te houden met betrekking tot de door de VS regering betaalde mind control experimenten met het doel over een leger kandidaat moordenaars te beschikken. Dit gebeurt al sinds 1950 in Montauk onder de codenaam Monarch. De duistere kliek ontdekte dat elk mens via een combinatie van hypnose en drugs tot een moordenaar geprogrammeerd kan worden bij het horen van een trigger; een woord of een commando, dat in de menselijke geest is geïmplanteerd. Aanvankelijk gebruikten ze drugs verslaafden die al mentaal labiel waren. Aangezien ze geïsoleerd leefden zouden ze niet eens gemist worden als de experimenten uit de hand liepen.

De VS regering creëert op deze manier een legioen zogenaamde ‘slapers’. Dat zijn door mind-control geprogrammeerde ‘zombies’ die ook wel Manchurian Candidates worden genoemd. Een groep scouts werft mogelijke kandidaten in ziekenhuizen en immigratiecentra. Ze selecteren mensen zonder familie of vrienden, die ze onder zware hypnose brengen. Zo krijgen militaire psychiaters een helder beeld over hun inzetbaarheid.

Niveaus.
Afhankelijk van het IQ van de kandidaat volgen er nog vijf dieper niveaus van hypnose, mind control en programmering. Op het eerste niveau wordt een oproep bevel met een trigger woord geïmplanteerd, opdat de kandidaat op elk moment zich meldt als dat nodig is. Als de kandidaat geen verwanten heeft, wordt hij naar een geheime locatie gebracht waar zijn kwetsbaarheid wordt getest.

Als de kandidaat die test doorstaat, volgt niveau 2 waarin specifieke instructies in zijn persoonlijkheid worden ´geschreven´ en hij krijgt daarna kleine opdrachten. Als hij die onbelangrijke opdrachten uitvoert, ontvangt hij een nieuwe oproep zich te melden. De timing van die oproep hangt af van hoe adequaat de kandidaat het programma van het tweede niveau uitvoert.

Bij niveau 3 wordt de persoonlijkheid van de kandidaat overgeschreven. Dit impliceert een nieuwe identiteit of persoonlijkheid. Het lijkt op een dissociatieve identiteitsstoornis of meervoudig persoonlijkheidsstoornis, behalve dan dat het originele karakter onderdrukt of verborgen wordt voor zolang als de programmeur dat wil. Dat overschrijven schept geen volkomen nieuwe identiteit.

Er wordt net genoeg informatie in zijn persoonlijkheid gedownload om zijn uitvoerbaarheid vast te stellen. Niveau 3 geeft een stille veldwerker een nieuwe identiteit voor zijn geheime missie. Er wordt net genoeg informatie in zijn alias verwerkt om zijn verhaal voor een ieder, inclusief de wetshandhavers, geloofwaardig te maken. Zijn normale persoonlijkheid wordt niet onderdrukt, maar blijft op de achtergrond alert.

Wanneer de veldwerker op een dodelijke missie wordt gestuurd, zorgt niveau 3 dat hij al zijn angsten en zenuwen de baas blijft, en blijft functioneren zonder de stress ontdekt te worden. De undercover kandidaten moeten door niveau 3 gaan, en soms wel meerdere keren voordat ze op hun missie worden gestuurd. Ze krijgen van hun programmeurs steevast te horen dat alles wat ze hem opdragen goed is, ook al is het tegen de wet…

Op niveau 4 wordt de kandidaat gehypnotiseerd om zijn ideeën over goed en kwaad te vergeten. Hij gaat geloven dat hij een ‘super mens’ is die boven de wet staat, de moraal, het respect voor de wet en de angst om te sterven worden vervangen door nieuwe super menselijke gevoelens. Op dit niveau wordt hij een geprogrammeerde ‘slaper moordenaar’ die zonder schaamte, schuld of wroeging moorden kan plegen.

Wanneer de programmeurs een serie moordenaar willen scheppen, moeten alle moraliteit, angst en walging van bloederige lichaamsdelen geëlimineerd worden. Dat programma geeft de moordenaar een gevoel van onsterfelijkheid en onoverwinnelijkheid. Op niveau 4 wordt de agent een volkomen nieuwe persoonlijkheid, zonder herinnering aan zijn leven ervoor. Nieuwe betaalpassen, bankrekeningen, rijbewijs en paspoort zorgen voor zijn legaliteit.

De agent wordt ook voorzien van de gebruikelijke parafernalia die gewone mensen hebben. Foto’s van zijn familie, die niet bestaat, maar daar is hij zich niet van bewust. Hij zal wel alle gevoelens van liefde, pijn en boosheid ervaren die gewone familieleden voor elkaar voelen. De foto’s zijn van undercover personeel van de geheime diensten die, als een missie fout gaat, opgetrommeld worden om de media met leugens op te zadelen.

Programma.
Wanneer je het woord agent vervangt voor politicus kom je een heel eind. Er zijn wereldwijd hoge politici geprogrammeerd om zonder schaamte, schuld of wroeging beslissingen te nemen of wetten door te voeren die alleen het belang van de schaduwregering dienen. In deze gevallen blijven de persoonlijkheid en het geheugen in bepaalde mate aanwezig, hoewel ze zich van hun kindertijd en adolescentie niets meer kunnen herinneren.

Op niveau 5 wordt de trigger geïmplanteerd. Dat kan een codewoord zijn, een serie getallen of een vocaal bevel dat in de hersens van de agent is ‘geëtst’. Als die trigger geactiveerd wordt, komt de agent in actie waarvoor hij getraind is, en de geheime dienst waarvoor hij werkt kan hem via een chip in zijn fysieke lichaam altijd volgen. Als niveau 5 is voltooid, wordt de persoon vrijgelaten om een normaal leven te leiden.

Hij of zij zal geen enkele herinnering hebben aan de programmering van de geheime dienst en geen enkele herinnering aan de hypnose sessie. Door het programma kan de agent zich niet associëren met de daad die hij net heeft gepleegd. Sirhan Sirhan, de moordenaar van Robert Kennedy kan zich absoluut niets herinneren van zijn daad.

Candidate.
Candid camera verwijst naar het fotograferen of filmen van personen die niet weten dat zij gefotografeerd of gefilmd worden. Deze opnames komen dan in tv programma’s die hoge kijkcijfers halen omdat er geen groter vermaak is dan leedvermaak. De term candid camera betekent letterlijk openhartige camera, maar in de praktijk gaat het om verborgen camera’s.

Geliefden, miljoenen mensen op Aarde zijn door een religieuze doctrine ‘geprogrammeerd’ om in naam van god te moorden, te verkrachten en te plunderen. Daar kan zelfs een ultra geheime dienst met hun miljarden budget niet tegen op! Misschien begrijp je nu eindelijk dat elke religie een buitenaards programma is. Religie is de trigger om mensen aan te zetten tot onmenselijke daden.

De tijd zal ons leren wanneer de duizend kinderen uit arme gezinnen hun programma beëindigen en klaar zijn als ‘slaper moordenaars’. Denk hierbij maar aan de moord op Savannah en Romy…

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com