M.A.R.S.

Hits: 1365

In de Middeleeuwen verscheen de naam Baphomet. De oorsprong van die naam zou een combinatie van de Griekse woorden ‘baphe’ en ‘metis’ kunnen zijn, met de betekenis het absorberen van kennis. Baphomet is ook een van de pseudoniemen van Aleister Crowley, die zichzelf het Grote Beest 666 noemde! Crowley werd beschouwd als een zwarte magiër, drugsverslaafde, satanisch seksueel geobsedeerd en als verrader van het Britse volk.

Baphomet wordt vaak afgebeeld als een gehoornde entiteit, net zoals Baäl of Moloch of de duivel werd afgebeeld. De geit, de ram de stier werden in de oudheid aanbeden als vruchtbaarheidssymbolen, met als ultiem doel het misbruiken van Kundalini energie. Spiritueel misbruikte alchemie komt al heel vroeg voor in Al-Khem de oude naam voor Egypte. Het land van de piramiden en de obelisken…

Satans Rituelen.
Nu gaan we mars met de rechterhersenhelft duiden. Daarvoor moeten we de samenhang durven zien van vruchtbaarheidsrituelen en kinderoffers uit een recentelijk verleden. Herinneren jullie je de film Rosemary’s Baby nog? Rosemary's Baby is een horrorfilm uit 1968 onder regie van Roman Polanski, die zich in 1975 schuldig had gemaakt aan het drogeren en verkrachten van de toen 13-jarige Samantha Gailey…

Rosemary is een jonge, naïeve vrouw. Haar man Guy is een acteur. Samen zijn ze verhuisd naar een appartement in New York. Hun buren zijn een wat ouder stel, de Castavets. Rosemary en Guy hebben een kinderwens. Rosemary krijgt rare dromen, zo wordt ze in een droom verkracht door een demon. Een aantal weken later komt ze te weten dat ze zwanger is. De eerste drie maanden heeft Rosemary abnormale pijn en verliest ze veel gewicht. Rosemary ontdekt dat haar buren deel uitmaken van een Satanische sekte en dat zij hun zinnen hebben gezet op de ongeboren baby.

In 1968 werd seks nog niet zo open en bloot op het witte doek vertoond als nu, maar de scene waarin Rosemary door een demon wordt verkracht lijkt erg sterk op een passage uit de Da Vinci Code van dan Brown. Rosemary schreeuwt in de film: “Dit is geen droom, dit gebeurt echt!” In de Da Vinci Code is Sophie de heldin die denkt: “Ik droom. Dit is een droom. Wat zou het anders kunnen zijn?”

Sophie is per ongeluk getuige van een satanisch ritueel dat sterke gelijkenis vertoont met de film van roman Polanski. Ze ziet haar grootvader naakt op zijn rug liggen op een laag, sierlijk altaar in het midden van een kring mannen en vrouwen die om en om, zwart, wit, zwart, wit gekleed stonden. In de film van Polanski waren de mannen en vrouwen naakt en zagen we Rosemary vanaf haar kruinchakra naakt liggen.

Wat de heldin uit de Da Vinci Code het meest verbijsterde was de naakte vrouw met een wit masker die haar grootvader bereed op het ritme van de krachtwoorden die de omstanders scandeerden.

Twee verschillende interpretaties van vruchtbaarheidsrituelen of satanisch seksueel misbruik. Het is overigens zo oud als de wereld. De Egyptische oorsprong is stuitend, weerzinwekkend. Het toont een spoor van duistere magisch/seksueel misbruik tot in onze dagen. In de Middeleeuwen werd Satan ook wel de Geit van Mendes genoemd vanwege het verhaal dat naakte tempelpriesteressen seks hadden met stieren en rammen.

Driehoeken.
Bestialiteit in het land van de piramiden en de obelisken… In de wereld van vorm is een driehoek een symbool voor Mars, en de obelisk een symbool voor een penis. Er zijn in de alternatieve media talloze artikelen waarin beschreven wordt dat de schietpartij in Las Vegas een valse vlag operatie was met een piramide en een obelisk als stille getuigen.

Baphomet WashingtonHet is geen toeval dat in de hoofdsteden van het kwaad, het Vaticaan, Londen en Washington een obelisk staat. Het is geen toeval dat een beeld van George Washington als twee druppels op Baphomet lijkt.

De aanbidders van Baäl aten ook de offers die gebracht werden aan de doden en sneden zichzelf met zwaarden en speren. En wat doet George hier met ontbloot bovenlijf? De duistere elite laat het gewoon zien omdat ze weten dat niemand ogen heeft die werkelijk zien. Wanneer ontwaakt het collectief bewustzijn?

Als je voorbij de Babylonische Spraakverwarring bent geëvolueerd, weet je dat Las Vegas in het Spaans ‘De Weiden’ betekent. In het Sumerisch werd dat geschreven als E.DIN, waar de boom van Kennis van Goed & Kwaad stond… De kennis van hogere waarheden die door de Baphomet-elite wordt geabsorbeerd of geheim wordt gehouden.

Geitenkop.
Waar hebben we de geitenkop toch eerder gezien? Dit sinistere symbool van vuigheid hangt ook in het torentje in Den Haag!

Baphomet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn alternatieve media die minutieus schijven waarom de recente moorden op de meisjes het werk zijn van een satanische sekte. Niet ver van hun gevonden fysieke overblijfselen staan een piramide en een obelisk. Nu zijn we toe aan de Samenhang tussen Mars, Marduk, Baäl en de kinderoffers van Moloch. De vier letters M.A.R.S vormen toevallig ook de initialen van

  • Marianne Vaatstra.
  • Anne Faber.
  • Romy Nieuwburg.
  • Savannah Dekker.

We gaan een stap verder om de slapende mensen uit hun comfortzone te schudden. Hoeveel meisjes moeten nog misbruikt en vermoord worden om alle letters van de naam Rosemary te voltooien?          

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com