Namen noemen.

Hits: 1071

‘Wat is een naam? Een roos zou met een andere naam net zo lekker ruiken’. Dit zegt Romeo tegen Julia als ze ontdekken dat ze kinderen zijn van rivaliserende families. Wat een onschuldig begin voor een schrijfseltje dat elke vorm van onschuld zonder pardon in scherven gooit. Zorg dat je in gedachten de stoelriemen vastzet als je verder leest, want het is niet opwekkend.

Vraag: ‘Wie heeft de Tweede Wereldoorlog verloren?’ Antwoord: ‘Het menselijke collectief!’
De reden voor dit artikel is de vondst van een foto waarop notoire figuren gezellig bij elkaar zitten.

tesla23 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Deze foto uit 1938 komt uit de archieven van Otto Skorzeny, de persoonlijke lijfwacht van Hitler en spion/moordenaar die na de oorlog met operatie Paperclip naar de VS werd gehaald. Op de foto zit hij helemaal rechts. Verder zien we van links naar rechts de jonge Martin Bormann, die later het hoofd van de partijkanselarij en privésecretaris van Adolf Hitler werd. Hij houdt de hand vast van oma Scherff.

Vooraan, met stropdas, zit Reinhard Gehlen, die In 1942 tot hoofd van FHO, de militaire geheime dienst van het Duitse leger op het Oostfront, werd benoemd. Boven hem in een onschuldig matrozenpak zit George Scherff junior, en rechts van deze jongeman zitten zijn vader George Scherff senior en zijn moeder. Helemaal bovenin, met de breedste glimlach van allen, staat Joseph Mengele.

Mengele werd de beruchte legerarts in Auschwitz, waar hij medische experimenten deed met dodelijke afloop, en gevangenen selecteerde voor de gaskamers. Mengele kreeg de bijnaam "engel des doods”. Voorwaar een illuster gezelschap! De onschuld op deze foto is in schril contrast met de oorlogsmisdaden die ze later bedreven. In feite zien we hier het begin van wat ik de Verenigde Nazi’s noem.

Operatie Paperclip.
Dit was een geheime operatie van de Verenigde Staten, aan het eind van en vlak na de Tweede Wereldoorlog, om zo veel mogelijk technologische vernieuwingen die in nazi-Duitsland waren ontwikkeld naar de VS over te brengen.

De Duitse geleerden die hieraan werkten, de archieven die hierop betrekking hadden en prototypes die eventueel al gemaakt waren, werden naar de VS gebracht. De bekendste die de Amerikanen hiermee in handen kregen was Werner von Braun die met vrijwel zijn gehele team van ingenieurs en geleerden naar de VS ging.

Met hun kennis maakten ze het mogelijk dat de VS bruikbare raketten konden ontwikkelen voor militaire doeleinden en voor de ruimtevaart. In ruil voor hun wetenschappelijke expertise en kennis, die het Amerikaanse leger en de geheime diensten goed konden gebruiken, zouden ze niet worden 'lastiggevallen' met vragen over hun naziverleden en regelde de CIA voor hen verblijfspapieren en een baan.

Behalve de wetenschappers kwamen ook minder gewetensvolle entiteiten in hun kielzog. Enkele daarvan zijn op de foto uit 1938 prominent aanwezig. Onder andere namen, maar wat is een naam? Een skunk zou met een andere naam net zo erg stinken. Met deze variant op de uitspraak van Romeo openen we een beerput.

Namen veranderen.
Otto Skorzeny werkte later samen met Allan Dulles, George HW Bush, Bill Donovan en Reinhard Gehlen voor de CIA. Onder het bewind van Dulles werd de CIA pas echt groot en gemeen! Bill Donovan was in WWII de commandant van de OSS, de voorloper van de CIA. Donovan wordt wel de vader van de geheime diensten genoemd. Gehlen had zijn sporen al verdiend in de militaire geheime dienst van het Nazi regime.

George HW.png
Dan blijft alleen nog George Herbert Walker Bush over. In 1938 droeg hij een matrozenkiel en de naam George Scherff junior. Op de tweede foto uit 1949/1950 is dezelfde entiteit te zien. Hij staat daar in Midland, Texas voor een propeller vliegtuig als de 25-jarige George Herbert Walker Bush. De derde foto toont George H.W. Bush, de 41e president die de VS vanuit het Witte Huis bestuurde van 1989 tot 1993.

Dezelfde George H.W, Bush die door de John Kennedy junior ontmaskerd zou worden als de bedenker van de moord op 22 november 1963! Helaas stierf John-John in een vliegtuig crash voordat hij dit kon publiceren. De officiële lezing van dat ongeluk was dat hij te onervaren was om een vliegtuig te besturen. Vlieg instructeur John McColgan gaf daar tegenover een lezing dat John-John toen al 17 jaar een ervaren piloot was.

Op de foto van 1949/1950 staat George H.W. Bush naast zijn vader Prescott Bush, die in 1938 nog George Scherff senior heette. Wat is in een naam, een leugenaar blijft een leugenaar ook al zou je hem anders noemen. Laten we nu dan de handel en wandel van die Prescott Bush eens nagaan. Er gaan al decennia lang geruchten over connectie tussen de Bush clan en het Nazi regime.

Prescott Bush was directeur/aandeelhouder van bedrijven die profiteerden van hun connectie met de financiers van het Nazi regime. Het dagblad The Guardian publiceerde in september 2004 een artikel over geheime documenten uit het VS Nationaal Archief, waarin bevestigd werd dat Prescott Bush betrokken was bij het financieren van Nazi Duitsland.

De activa die hij met zijn handel en wandel genereerde werden in 1942 echter in beslag gelegd door de ‘Trading with the Enemy Act’. Zijn dubieuze transacties hebben 60 jaar later geleid tot een schadeclaim van twee voormalige slavenarbeiders uit Auschwitz, en dat veroorzaakte weer een controverse in de Amerikaanse voorverkiezingen.

George Scherff werd George H.W Bush. Op de foto uit 1949/1950 in Midland, Texas heeft hij een kind op de arm. Dat kind werd de 43e president van de VS, die van 2001 tot 2009 het Witte Huis domineerde. Dezelfde entiteit die op een lagere school een kinderboek ondersteboven op zijn schoot had toen de 911 catastrofe plaatsvond. De titel van het boek was toevallig the Pet Goat, een verwijzing naar de geitenkop van Baphomet!

Jawel, dezelfde geitenkop die in het torenkamertje in Den Haag prijkt! Of bovenstaande woorden enige waarheid bevatten is jullie waarneming, niet die van mij. Mijn doel is denkpatronen op te wekken die niet stroken met wat het onderwijs, de politiek, de religie en bovenal de mainstream media ons wijsmaken.

Bosmeester.
Lachesis Muta is de Latijnse benaming voor de bosmeester, een slang uit de onderfamilie groefkopadders. Het is de gevaarlijkste gifslang van Amerika, die 170 tot 270 cm lang kan worden. Vertaal, als je wilt, het woord bosmeester in het Engels, en je begrijpt meteen wat ik bedoel. Wat is een naam, een adder blijft een gifslang!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com