Focus

Hits: 939

Focus is een ander woord voor brandpunt. In de fotografie bepaalt de brandpuntsafstand van een lens/objectief hoeveel beeld je krijgt. Een objectief met een korte brandpuntafstand geeft een breed beeld, terwijl een objectief met een lange brandpuntafstand smal beeld geeft. Het zintuig waarmee de mens kijkt heeft ook lenzen. Afhankelijk van de frequentie van ons bewustzijn zien we dingen in een breed perspectief of vanuit een tunnelvisie.

Complotdenkers kijken vanuit een totaal ander perspectief dan mainstream media. Het grappige is dat beide groepen vinden dat ze objectief zijn. Objectief als bijvoeglijk naamwoord betekent dat een waarnemer zich aan de feiten houdt, en niet beïnvloedt wordt door enige emotie of vooroordeel. Dat zou een waarheidsgetrouwe waarneming en verslaggeving moeten genereren.

Laten we eerst kijken met de brandpuntsafstand van de MSM of mainstream media. De MSM geeft ons het smalle beeld dat de CIA hen opdraagt te publiceren. Stephen Paddock was een ‘eenzame wolf’ die 59 mensen doodschoot en honderden verwondde. Wij weten echter sinds 2014 dankzij Dr. Udo Ulfkotte, een Duitse topjournalist en redacteur, dat de CIA controle heeft over alle belangrijke journalisten.

De lange arm van de wet geeft alleen de lange brandpuntafstand, de tunnelvisie vrij. Nu gaan we kijken naar de mensen die er kort bij waren. Getuigen die de aanslag overleefden en hun bredere kijk van zaken op die gebeurtenis breed bekend maakten, stierven daarna onder verdachte omstandigheden.

‘In tijden van universeel bedrog, wordt het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad’ (George Orwell)

Dennis en Lorraine Carver uit Californië vertelden hoe ze de aanslag overleefden. Lorraine zei dat Dennis hun beiden in een koelruimte voor bier verstopte voor de schutters totdat de kust veilig was om tevoorschijn te komen. Nadat ze uit hun schuilplaats waren gekomen, appte ze via Facebook haar familie en vrienden dat ze veilig waren omdat de schutters verdwenen waren.

Niet lang nadat ze veilig thuis waren gekomen stierven ze in een auto ongeluk. Hun wagen raakte om onbekende redenen van de weg, knalde tegen een hekwerk en explodeerde. Heb je ooit een auto zien exploderen bij een botsing? Het echtpaar was niet zo breedsprakig als andere overlevende getuigen. Hun plotselinge dood zou als een bizar toeval afgedaan kunnen worden, als haar mobiele telefoon toevallig niet was verdwenen.

Het wordt nog vreemder wanneer hun oudste dochter, Brooke, de mobiele telefoon van haar vader per post ontvangt van de FBI. In de chaos van de aanslag was Dennis zijn mobieltje kwijtgeraakt, maar een FBI agent had het apparaat gevonden en terug gestuurd. Volgens Brooke Carver waren alle foto’s en berichten nog aanwezig. Maar het duurde wel drie weken voordat het mobieltje werd terug gezonden.

Het is algemeen bekend geworden dat de mobieltjes en de laptops van getuigen door de FBI in beslag waren genomen en leeggemaakt. De FBI hanteert een oud gezegde uit de tijd van het Wilde Westen: ‘Een goede Indiaan is een dode Indiaan’. Brooke Carver kan onmogelijk weten wat haar vader in Las Vegas heeft gefotografeerd, dus voor haar was alles intact gebleven.

In dezelfde week van het dodelijke ongeval met de Carvers, werd een andere getuige op gruwelijke wijze het zwijgen opgelegd. Danny Contreras werd in een verlaten huis gevonden door een passerende vrouw die iemand hoorde kreunen. Ze belde een alarmnummer, maar de politie kwam te laat. De jongeman was met meerdere kogels doorzeefd en gestorven.

Danny had de dag na de aanslag op Twitter laten weten dat hij het gelukkig had overleefd nadat hij was opgejaagd door twee schutters. Met dit bericht tekende hij zijn eigen doodvonnis.

Buiten schot.
Chad Nishimura was de hotelbediende van het Mandalay Bay Hotel die de auto van de eenzame schutter had geparkeerd. In een interview met een tv station zei hij dat Stephen Paddock op hem overkwam als een normale gast die weinig bagage had. Het interview verdween spoedig van de website en Chad Nishimura eveneens. Zijn sociale media contacten werden gewist en volgens vrienden en collega’s was hij onbereikbaar.

Twee weken na zijn ‘verdwijning’ werd hij voor een kerk doodgeschoten. Kerkgangers die het schot hoorden renden naar buiten, maar zagen niemand wegrennen. Het politie rapport deed het af als een uit de hand gelopen beroving. Het getuigenis van Nishimura dat Paddock weinig bagage bij zich had is in schril contrast met alle wapens en ammunitie die in zijn kamer werden gevonden.

Het is voor de FBI gemakkelijk iemand te verhoren, te vermoorden, naar een kerk te brengen en buiten de kerk een schot te lossen. De hotelbediende werd na twee weken onbereikbaar te zijn beroofd en doodgeschoten. Zo blijft de FBI zelf buiten schot.

Kymberley Suchomel wist te ontsnappen aan het bloedbad in Las Vegas. In haar onschuld zette ze op Facebook dat er meerdere gewapende mannen die wapens op de menigte afvuurden. Ze schreef dat die gewapend mannen niet alleen op de menigte schoten, maar mensen achtervolgden en ze neerschoten. Dit komt overeen met het Twitter bericht van Danny Contreras.

Amper een week na haar Facebook bericht werd ze dood aangetroffen in haar huis in Apple Valley. Kort nadat nieuws over haar dood was uitgelekt, bleek dat Kymberley in contact was geweest met andere overlevenden in Las Vegas die ook meerdere schutters hadden gezien.

Ze had met andere ooggetuigen contact gezocht om de waarheid achter de aanslag te openbaren en een ander perspectief te geven op de tunnelvisie van de mainstream media over de gebeurtenissen.

Het moet voor die andere getuigen een afschuwelijk idee zijn dat zij ooit onder vreemde omstandigheden het leven zullen verliezen. Al is de waarheid nog zo snel, een ongeluk achterhaalt haar wel.

Volgens de MSM was John Beilman een van de eerste essentiële getuigen van de aanslag in Las Vegas die erna stierf. Beilman werd door de FBI gezocht voor verhoor in verband met ‘een communicatie instrument’ dat toevallig in de kamer van de eenzame schutter was gevonden. Volgens de MSM voerden agenten alleen maar een huiszoekingsbevel uit daags voordat Beilman zijn gehandicapte dochter en zichzelf doodschoot.

Waren het alleen de deurwaarders of waarde de dood er al rond? De dood kleed zich net als de ‘men in black’ in het zwart. De eenzame schutter was, volgens de MSM multimiljonair. Je kunt niet verliezen als je gaat wedden dat zijn vermogen in de kas van de FBI is verdwenen.

Voor ons was Stephen Paddock een patsy. Vanuit zijn hotelkamer moet hij een uiterst belangrijke getuige zijn geweest.

Er zijn nogal varianten in de verslagen over de manier waarop Paddock stierf. Aanvankelijk werd ons wijsgemaakt dat hij werd gedood in een schietpartij met de politie. Je kent die verhalen misschien nog wel van de ‘shoot outs’ met beruchte outlaws als de Dalton Broers, Billy the Kid of Butch Cassidy en de Sundance Kid. Om de politie uit de wind te houden werd het officiële verhaal dat Paddock zichzelf doodschoot.

De enige goede getuige is een dode getuige moet de FBI hebben gedacht. Er is niets nieuws onder de Zon, als je nepnieuws buiten beschouwing laat.

Brandpunt.
Dit is eigenlijk een andere manier om te zeggen dat we mogen kijken, waarnemen, met ogen die kunnen zien. Een fotograaf weet dat de brandpuntsafstand invloed heeft op scherptediepte en perspectief vertekening. De MSM ziet alles door de lens van de FBI en de CIA. Ze geven ons daarmee een klein vertekend beeld. Hun visie op een gebeurtenis is een tunnelvisie om het grotere plaatje te verhullen.

Ontwaakte zielen, die snerend complotdenkers worden genoemd, kijken meer met een groothoeklens. Je kunt daarmee het grotere plaatje wel zien. En dan is het van belang in te zoomen op elk detail, waardoor een grotere waarheid zichtbaar wordt. Uit bovenstaand relaas blijkt weer eens hoe zichtbaar en hoorbaar elk individu op Aarde is voor Big Brother.

Toch is het onze missie onze waarheid te ventileren.

Lange arm.
Wanneer ik denk aan de lange arm der wet, denk ik meteen de parabel van de lange lepels van Rabbi Haim. In de hel sterven de mensen van de honger omdat ze geen hap binnen krijgen met die zeer lange lepels. In de hemel voeden alle disgenoten met die lange lepels de tegenover hen zittende eters. Wat een verschil in visie!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com