Titan.

Hits: 1108

Een Titan was in de Griekse mythologie lid van een reuzengeslacht dat de strijd met de goden aanbond, doch verloor. Volgens de Griekse mythologie was Zeus de zoon van een Titaan en versloeg hij zijn vader en de andere Titanen in een hemelse oorlog. Tegenwoordig wordt die naam ook wel gebruikt voor iemand die een titanenstrijd voert tegen de heersende opvattingen. Titan is ook de naam van de zesde en grootste maan van Saturnus.

Saturnus staat voor trouw, zekerheid, regelmaat en plicht. Saturnus is de ziel gebonden door de vorm. Saturnus staat eveneens voor de kost verdienen en op tijd de huur betalen, voor sparen en verzekeringen. In de esoterische astrologie resoneren de Aarde en Saturnus met de Straal van Actieve Intelligentie, en met het keelchakra, het communicatiecentrum van ons energieveld, de aura.

De relativiteitstheorie van Albert Einstein stelt dat het niet mogelijk is over ruimte en tijd als twee afzonderlijke entiteiten te spreken, maar dat er slechts één entiteit bestaat namelijk de ruimtetijd, die alle gebeurtenissen in het verleden, heden en toekomst in ons heelal bevat.

Hoewel ik alleen maar de MULO heb gedaan, doe ik er een schepje boven op; voor mij bestaat alles simultaan in verleden, heden en toekomst.

Wat is de samenhang tussen bovenstaande alinea’s? Geld, onvoorstelbaar veel geld!

Nu alles boven water komt, is er een overtuigend bewijs dat het zinken van de Titanic de grootste valse vlag gebeurtenis was van die tijd. JP Morgan, die gezien werd als de man die de nationale economie van de Verenigde Staten heeft gered, was blijkbaar het brein achter de ramp met het onzinkbaar geachte reuzenschip, de Titanic. De ramp was een valse vlag gebeurtenis om de Federale Reserve op te richten.

Er zijn griezelige overeenkomsten tussen een boek van Morgan Robertson, dat in 1889 werd gepubliceerd met de titel: ‘Het wrak van de Titan’ en de ondergang van de Titanic in 1912. Het boek werd vreselijk profetisch aangezien beide rampen, die uit het boek en de catastrofe met de Titanic nagenoeg tot in de kleinste details overeen zouden komen. Het verschil was dat de ondergang van de Titanic reusachtige politieke implicaties veroorzaakte.

Een paar van de rijkste sleutelfiguren in de financiële wereld gingen met de Titanic ten onder omdat ze tegen de Federale Reserve waren!

JP Morgan was de financier en de bouwer van de Titanic. Hij had op die rampzalig verlopen reis geboekt, maar annuleerde dat last minute. Milton Hersey, een zakenvriend van JP Morgan annuleerde de reis ook en bouwde het Hersey Food Imperium. Voor mij gaan zaken en vriendschap niet samen, maar dit lijkt toch verdacht veel op voorkennis van zaken. Kwam die kennis voort uit een boek dat 14 eerder werd gepubliceerd?

Samenhang.
Hoewel het boek geschreven werd voordat de Olympische klasse Titanic was ontworpen, zijn er enkele opmerkelijke overeenkomsten tussen de fictie en werkelijkheid. Net als de Titanic zonk het fictieve schip in april in de Noord-Atlantische oceaan en er waren niet genoeg reddingsboten voor de passagiers. Er zijn ook overeenkomsten tussen de grootte, de snelheid en ontoereikende levensreddende uitrusting.

Feiten.
Er waren geen rode vuurpijlen aan boord om eventuele boten te waarschuwen voor redding. Alleen witte fakkels die een feestje aangeven en dat alles in orde is. De Titanic was het eerste schip in zijn soort dat alle dekken elektromagnetisch af kon sluiten, dus ook mensen onder het betreffende dek. Kapitein Edward Smith, een van de meest gedecoreerde kapiteins van zijn tijd, zou juist alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

De auteur van het boek stierf een paar jaar nadat de Titanic was gezonken door vergiftiging, en de Federale Reserve werd jaar daarop gevormd. De tegenstanders waren opgeruimd.

John Jacob Astor IV, destijds de rijkste man van de wereld, een vriend van Nicola Tesla, en een uitgesproken tegenstander van de oprichting van de Federale Reserve. Astor verwierf zijn rijkdom, gedeeltelijk, als bouwmagnaat, investeerder en uitvinder. Andere tegenstanders van de Federal Reserve, zoals Benjamin Guggenheim en Isa Strauss, stierven ook aan boord. Deze heren zouden thans circa 11 miljard dollar vertegenwoordigen!

Het is mogelijk dat JP Morgan geïnspireerd werd door het boek van Morgan Robertson uit 1889 om de tegenstanders van de Federale Reserve uit de weg te ruimen. Het blijft een feit dat de FR werd opgericht via een ontmoeting of samenzwering van verschillende bankiersfamilies die bij elkaar kwamen op Jekyll Island. De naam van die locatie doet mij onmiddellijk denken aan Dr. Jekyll and Mr. Hyde; een horrorfilm uit 1941.

Vergeet niet dat alles simultaan bestaat in verleden, heden en toekomst. Het is denkbaar dat de bankiersfamilies een plan bedachten om een schip te bouwen waarmee hun meest rijke en geduchte tegenstanders ten onder zouden gaan. Net als de Titanic zonk het schip uit het boek in april in de Noord-Atlantische oceaan en er waren niet genoeg reddingsboten voor de passagiers.

Parallellen.
De Titanic was 's werelds grootste luxe lijnboot en werd ooit beschreven als praktisch "onzinkbaar". De Titan uit het boek was het grootste vrachtschip dat eveneens onzinkbaar werd geacht. De Titanic had slechts 16 reddingsboten en 4 opvouwbare reddingsboten, veel te weinig voor een passagierscapaciteit van 3000 mensen. Het fictieve vrachtschip had met 24 sloepen het minste aantal reddingsboten dat de wet toestond.

De Titanic botste met een snelheid van 22½ knopen op een ijsberg in de nacht van 14 april 1912 in de Noord-Atlantische Oceaan op 400 mijl afstand van Newfoundland. Het fictieve vrachtschip, de Titan, botste op een nacht in april met 25 knopen op een ijsberg, in de Noord-Atlantische Oceaan op 400 mijl van Newfoundland. Beide schepen raakten de ijsberg aan stuurboord. Zelfs de aantallen doden komen nagenoeg overeen.

Zo Boven, Zo beneden.
Wat lang geleden plaatsvond om concurrenten via een ongeluk op te ruimen, gebeurde op 8 maart 2014 ook met de MH 370 van Malaysia Airlines. Aan boord van dit vliegtuig bevonden zich 4 patenthouders van een nieuwe microprocessor voor militaire radarsystemen. Het waren ingenieurs en experts van het bedrijf Freescale Semiconductors. Door de dood van de vier patenthouders heeft de vijfde patenthouder het monopolie op die uitvinding.

Het zal je niet verbazen dat die overgebleven eigenaar de miljardair Lord Jacob Rothschild is. Miljardairs zijn de meest negatieve verschijningsvorm van Rupsje Nooit Genoeg.

Freescale Semiconductors is een component van de Carlyle Group, een Amerikaanse investeringsmaatschappij. Die maatschappij wordt onder andere beheerd door George HW Bush en John Major. Beide figuren hebben via geopolitieke malversaties hun schaapjes op het droge. Een van de grootste klanten van Freescale is toevallig de Saudi Binladin Group, het grootste aannemers bedrijf ter wereld.

Op 2 mei 2011 werd Osama bin Laden doodgeschoten tijdens een operatie met Navy Seals in het zwaarbeveiligde huis waar hij op dat moment verbleef. Het lijk van Bin Laden werd per helikopter getransporteerd naar een vliegdekschip in de Arabische Zee. Vanaf dat schip kreeg hij nog diezelfde dag, gewikkeld in een verzwaarde zak, een zeemansgraf. Noem een concurrent een terrorist en je kunt hem legaal dumpen.

Niet alleen concurrenten, elke tegenstander van de elite, op welke positie dan ook, moet er aan geloven. Zelfs al moet dat via een omweg en al kost het honderden of duizenden onschuldige mensen het leven. Wat dichter bij huis is de ramp met de MH17 ook een ongeluk dat meer verdoezeld dan je wilt weten. Adolf Hitler zei het zo: ‘Hoe groter de leugen, des te meer mensen het geloven’.

We begonnen dit schrijfseltje met de naam van de zesde en grootste maan van Saturnus. Het astrologische symbool van lijkt op een sikkel die onder een kruis is geplaatst. De sikkel is het symbool van de Halve Maan, vertegenwoordiger van het lage ego-bewustzijn. Het is opmerkelijk dat in dit symbool het kruis boven de sikkel is geplaatst.

Het lijkt wel een wolf in schaapskleren. Black Ops die met zwarte maskers en zwarte kleding landgenoten de keel doorsnijden en alle andere valse vlag operaties uitvoeren. Wat is de samenhang tussen de beide vliegtuigongelukken, het kruis en de sikkel? Onvoorstelbare sommen geld die heimelijk veilig worden gesteld voordat de Financiële Reset de elite met de grond gelijk maakt.

Ergens in 1999 raakte ik in Banjul, Gambia in gesprek met een hotel eigenaar. Hij zat ergens achteraf in een Grand Boubou; de traditionele kledij in West Afrika. Hij zag mijn blik en vertelde dat zijn kleding geen zakken had omdat hij toch geen geld nodig had in het Hiernamaals. Hij had twee hotels en van de winst kocht hij land en fruitbomen voor zijn kinderen en kleinkinderen.

Saturnus staat voor de kost verdienen, op tijd huur betalen, voor sparen en verzekeringen. Deze prachtige man verzekerde zijn nakomelingen van eten of van een inkomen als ze de vruchten zouden verkopen. Wat een titanenklus!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com