Onderste Boven

Hits: 1128

Alyssa Milano, een Amerikaanse actrice, riep eind oktober 2017 via de sociale media slachtoffers van seksuele intimidatie of geweld op zich te melden op #metoo. Milano reageerde met dat bericht op de bekentenissen van onder andere Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow en Ashley Judd die voor het eerst in het openbaar spraken over het seksuele machtsmisbruik van Hollywoodproducent Weinstein.

#metoo werd een sneeuwbal waarin steeds meer bekentenissen boven water kwamen over seksueel ongewenst gedrag.

De uitdrukking ‘boven water komen’ wordt hier bewust gebruikt omdat we in het Aquarius tijdperk leven. Eind vorige eeuw voorspelde Aartsengel Michaël al dat alles wat verborgen was boven water zou komen. We hebben er lang op moeten wachten omdat het collectief bewustzijn dusdanig in quarantaine zat dat de massa nog niet klaar voor was de huidige onthullingen.

Er zijn nog teveel mensen die niet kunnen of willen geloven dat de onthullingen op de alternatieve media meer waarheid bevatten dan wat mainstream publiceert. Het concept complotdenker is een uitvinding van de CIA, die alles domineert, conditioneert en controleert. Dit begon al in de jaren ’50 met Operation Mockingbird onder leiding van CIA directeur Allan Dulles dat de nieuwsmedia manipuleerde voor hun eigen duistere agenda.

Redacteurs en journalisten van The New York Times, CBS News, de Washington Post, Newsweek, persbureau AP en Reuters werden omgekocht of gechanteerd. De corrupte VS overheid nam een wet aan die de verspreiding van misleidende berichten legaliseerde. Het begrip nepnieuws is al heel oud. Mark Twain (1835 – 1910) schreef in zijn dagen: ‘Als je geen krant leest ben je niet geïnformeerd, als je de krant leest krijg je misinformatie’.

Laten we nu de eerste alinea met de rechterhersenhelft waarnemen. Waarnemen is iets anders dan lezen! Eind oktober werden slachtoffers van seksuele intimidatie opgeroepen hun zegje te doen op #metoo. Het is opmerkelijk dat dit gebeurde in een maand waarin de blaadjes vallen, voorafgaand op de slachtmaand. Grote namen vielen omdat hun slachtoffers de onderste steen boven haalden.

Het is enerzijds verheugend dat dit eindelijk gebeurt, het is anderzijds triest dat het gebeurt met het éénzijdige Me too. We kunnen de lessen in dualiteit pas ontstijgen als we er We too van maken. Het collectief bewustzijn hoeft slechts de M om te draaien om een nog grotere omwenteling teweeg te brengen. Het tijdperk Waterman resoneert met het verhaal van de Zondvloed, waarin alles ondersteboven werd gegooid.

Kijk naar de volgorde van de letters in Waterman, de ‘W’ komt vóór de ‘m’! Het signaal dat het Universum ons geeft, is erg duidelijk: ‘Wij in plaats van mij’. Omdat we nog steeds niet in harmonie met elkaar leven, lacht Operation Mockingbird het menselijk collectief uit. De CIA spot met onze intelligentie, want in het Nederlands is een Mockingbird een spotvogel! De mainstream geeft veel meer informatie aan de elite dan aan hun abonnees.

Herinner je de foto die de MSM verspreidde van Aylan Kurdi die op 2 september 2015 aanspoelde op de kust van Bodrum. Ook toen waren er te weinig abonnees die in het rood, wit, blauw van de foto een code zagen. Aylans kleding voorspelde alle aanslagen die na dat ongeval in Frankrijk zouden plaatsvinden. De elite kon met dat signaal op voorhand de locaties van de aanslagen vermijden.

We pakken de #metoo draad weer op. Het is opvallend dat er veel onthullingen komen uit de wereld van schone schijn, alles wat met entertainment te maken heeft. Laten we dat begrip entertainment onder een vergrootglas bekijken.

Met een beetje taalgevoel zie je in het woord entertainment het woord ‘binnendringen’ (enter) en het woord ‘smet’ (taint). Het zelfstandig naamwoord ‘taint’ betekent spoor, vlek, rotte plek of kanker. Het werkwoord ‘taint’ betekent bederven, rotten, ontaarden, bezoedelen of corrumperen. De Gooise Matras is een term die het bederf in de entertainment perfect tot uitdrukking brengt. De woorden bederf en bedrog beginnen immers met bed.

Een Nederlands woord voor entertainment is amusement, en wat de daders als amusement ervaren, is voor de slachtoffers een vernederend au-moment. We worden echter zo bestookt met stimuli dat we de struisvogelstrategie kopiëren om het hoofd boven water te houden. Gelukkig komen er steeds meer mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en het hoofd koel houden.

Nu moet ik ineens denken aan Fred Flintstone uit het dorpje Bedrock. Flintstone is Engels voor vuursteen, een zeer harde steen. Bedrock is Engels voor vast gesteente, fundament. In overdrachtelijke zin betekent het de kern of harde feiten. We leven niet meer in het stenen tijdperk, we mogen onze ogen niet sluiten voor harde feiten. Het is essentieel de onderste steen boven te krijgen, om de firma List & Bedrog te ontmaskeren.

De #metoo beweging draagt zeker haar steentje bij, maar dat is een kiezeltje vergeleken bij wat ons te wachten staat als alle beerputten en doofpotten open gaan. Aanvankelijk zou de Disclosure onthullingen brengen over buitenaards leven en UFO’s. De onthullingen die we thans krijgen, gaan over het geldsysteem, over het wereldwijde pedofielennetwerk en over de schaduwzijde van het witte doek.

Onthullingen over klimaatmanipulaties, Khazariaanse maffia, massa arrestaties, ongelukken onder verdachte omstandigheden en veronderstelde zelfmoorden lees je alleen via de alternatieve media; eilandjes in de Maelstrom van onderdrukking en geweldsgolven. Over eilanden gesproken; Little Saint James, een eiland van de Amerikaanse Maagdeneilanden, is het privé eiland van miljardair Jeffrey Epstein.

Wat een wrede grap: de Kleine Heilige James van de Maagdeneilanden is het meest satanische orgie-eiland van de elite. Dit eiland is een ‘hangout’ van prominenten als Bill Clinton, Kevin Spacey en prins Andrew, de broer van prins Charles. ‘Hangout’ is Amerikaans voor verblijf, stamkroeg, hol of ontmoetingsplaats. Een wrede grap om die locatie een ‘hangout’ te noemen, terwijl het eiland stijf staat van minderjarige seksslaven.

Al in 2005 stond Epstein bekend als een zonderlinge machtsmakelaar met zeer duistere praktijken. Hij werd toen al beschuldigd van het ronselen van minderjarige meisjes voor zijn seks-slavennetwerk, maar loopt nog vrij rond dank zij zijn machtige medeplichtigen. In juli 2006, bleek uit een belastingaangifte dat Epstein $ 25.000 aan de Clinton Foundation had geschonken.

In 2008 kreeg Epstein 18 maanden gevangenisstraf, hij zat er 13 maanden één dag per week. De rest van de week kreeg hij vrij om te werken! Dat werk bestond vooral uit netwerken met de machtselite. Uit de vluchtlogboeken blijkt dat Clinton in Epstein’s privévliegtuig, door de pers "The Lolita Express" genoemd, tussen 2001-2003 niet minder dan 26 keer meeging.

Lolita is de titel van een roman uit 1955 van Vladimir Nabokov. Het verhaalt de geschiedenis van een welgestelde oudere man die verliefd wordt op Lolita, het 12-jarige dochtertje van zijn hospita. We hebben in enkele vorige schrijfseltjes al de mogelijkheid besproken van het kopiëren, herhalen en manifesteren van fictieve gebeurtenissen in onze tijd/ruimte. Inspiratie is in een duale werkelijkheid een tweesnijdend zwaard!

Met #metoo ging het hek van de dam als het om seksuele intimidatie of geweld ging.

In de late jaren ’80 hoorde ik een advocaat in een verkrachtingszaak zeggen dat het slachtoffer het wel uitgelokt zal hebben! Hieruit concluderen wij dat het collectieve bewustzijn nog steeds niet voorbij het tweede chakra is geëvolueerd, en dat menselijk vooroordeel nog niet is uitgebannen. Het blijft wonderlijk dat andere onthullingen aanzienlijk minder aandacht krijgen.

Mainstream zwijgt in alle talen als er nieuwe documenten boven water komen dat Hitler geen zelfmoord pleegde op 30 april 1945. Mainstream kijkt de andere kant op als ITCCS, het Internationale Tribunaal voor Misdaden van Kerk en Staat, nieuwe onthullingen doet. Ze zijn er wel als eerste bij om die onthullingen met door de CIA gecontroleerde berichten belachelijk te maken.

Mainstream vult liever hele pagina’s met artikelen die meer verdeeldheid scheppen in een verdeelde wereld. Om die verdeeldheid voor eens en altijd in de prullenmand te doen is het nodig dat we de kleine m van #metoo transformeren in een hoofdletter W voor #Wetoo. Daarmee scheppen we ook :-) een betere wereld voor alle zielen die na ons komen.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com