Teotihuacán.

Hits: 1304

In de WoMed van 29 november visualiseerden we hoe wij als gouden bolletjes in de Bron, een oneindig grote gouden sfeer, waren opgenomen. Geen identificatie, geen ik, want alle bolletjes waren één en behielden hun uniciteit. Daags erna grasduinde ik op Internet naar een afbeelding die zou kunnen verbeelden wat we visualiseerden. De afbeeldingen die ik vond, waren mooi maar voldeden niet aan mijn visie.

Het zoekwoord dat ik gebruikte leidde me wel naar een interessante ontdekking uit 2013 in Teotihuacán, Mexico. Let wel, de ontdekking werd gedaan vlak na de befaamde Maya datum van 21.12.2012 waarbij op het oog niets veranderde! Laten we meteen maar met de deur in huis vallen. Teotihuacán betekent: ‘Plaats waar mensen goden worden’. Wat een resonantie met onze meditatie!

De linkerhersenhelft omschrijft de locatie als een begraafplaats. De bevolking van die oude stad vereerden acht goden met mensenoffers. De stad werd 2.500 jaar geleden gesticht en was ooit een van de grootste steden ter wereld met meer dan 100.000 inwoners! Besef dat er toen slechts 200 miljoen mensen op Aarde leefden. In 700 AD werd de stad plotseling verlaten zonder enig spoor van die beschaving of van wat die Exodus veroorzaakte.

Gouden bollen.
Honderden goudkleurige Orbs/bollen werden opgegraven in een verborgen ruimte diep onder de tempel van de Gevederde Slang in Mexico. De ontdekking werd gedaan door archeologen van het Instituut voor Antropologie en Historie. De archeologen hebben geen idee wat de betekenis van die bollen is of waarvoor ze gebruikt werden. De bollen werden ontdekt door een robot die de tunnels onder de tempel met infrarood heeft gescand

De camerarobot is vernoemd naar Tialoc, de Azteekse god van water in alle vormen en vooral van regen en bloed. Regen maakt dor land vruchtbaar en bloed doet leven. Voor mij is Tialoc een andere naam voor Enki, net zoals Quetzalcoatl of Gevederde Slang een andere naam is voor Enki, die in de Hof van Eden in de vorm van de slang de mens wilde laten proeven van de Boom van Kennis van Goed & Kwaad.

De Orbs/bollen lagen verborgen in een niet eerder onderzochte ruimte aan het eind van een 2.000 jaar oude tunnel van Teotihuacán in de buurt van de Piramide van de Zon. Jorge Zavala, de archeoloog, zei dat ze op goudgele bollen leken en dat hun betekenis nog niet is achterhaald. Hij sprak van een weergaloze ontdekking. De bollen van klei hadden een diameter van 1,5 tot 5 inches.

In het Engels wordt gesproken over ‘spheres’, en dat maakt het erg interessant. In het Nederlands wordt het woord sfeer ook geduid als een niet duidelijk begrensd gebied. Dat klinkt toch als de oneindige grote gouden sfeer of de Bron waarin we tijdens de meditatie werden opgeladen met Adamantine Partikels of Levenslicht Energie. Het is nu eenmaal mijn taak om voortdurend de Samenhang der Dingen te duiden.

De goudgele kleur komt voort uit het mineraal Jarosiet, een gehydrateerd kalium-ijzer-sulfaat. Het lichtgele, geelbruine tot bruine Jarosiet heeft een glasglans en een gele streepkleur. De hoofdarcheoloog, Sergio Gomez, verklaarde dat de Orbs-bollen van een soort metaal vervaardigd leken te zijn, omdat Jarosiet gevormd wordt door oxidatie van Pyriet, een metaalerts dat ook wel ´Gekken Goud´ (Fool´s Gold) wordt genoemd.

De muren van deze ruimte waren ook bedekt met Pyriet, waardoor het veel weg had van een gouden kamer. Dat voedt de gedachte dat de Orbs/bollen gebruikt zouden zijn door 'hooggeplaatste mensen, priesters of zelfs heersers' om rituelen uit te voeren in de tunnels.

Welk doel ze hebben vervuld in die rituelen en wat voor rituelen dat waren blijft vooralsnog een mysterie.

Ondanks 100 jaar archeologische opgravingen en verkenningen blijft Teotihuacán een mysterieus bouwwerk. Het tempelcomplex ligt ongeveer 37 mijl ten noorden van Mexico-stad, het complex is het meest bekend door de piramide van de Zon en de Maan. Dit trof mij enorm omdat ik mijn TeraMai/Seichem inwijding in september 1998 bij Nijmegen heb ontvangen op de Zon en Maanheuvel.

Agartha.
Toen de beschaving abrupt werd afgesloten, werden bijna 50.000 waardevolle objecten zoals jade, steen, schaal en aardewerk, zoals keramische bekers, in de tunnel gegooid nadat deze was gesloten. Je zou eens kunnen checken hoeveel enorme tunnels er onder de oppervlakte van deze planeet de meest verafgelegen locaties met elkaar verbinden. Het geheel van die onderaardse tunnels verbindt alle Agarthaanse Steden met elkaar!

Beschouw die tunnels als een metro-netwerk waarin voertuigen met ongeëvenaarde snelheid doorheen gingen. Onze huidige technologie staat, daarbij vergeleken in de kinderschoenen. Het was, en is misschien nog steeds mogelijk om ogenblikkelijk van Teotihuacán via New York, Stonehenge en Troje naar Baalbek in Libanon te reizen! Dit was een van de redenen voor onze 12.12.12 missie.

De hoogtepunten van die missie waren het activeren van de Puerta de Hayu Marca aan het Titicacameer in Peru op 9 december, en de poort van de Cataratas do Iguaçu op de grens van Brazilië en Argentinië naar Agartha op 12.12.12 om 12:12 uur! Het ruigste deel van de watervallen is de "Garganta do Diabo" (keel van de duivel), een grote hoefijzervormige waterval van 150 meter breed waarin het water 70 meter omlaag stort.

Om het begrip ‘Poort’ te duiden, geef ik enkele alinea’s uit mijn reisverslag van die 12.12.12 missie over de Puerta de Hayu Marca.

Er zijn mensen die hier machtige gebeurtenissen hebben bijgewoond, onverklaarbare gebeurtenissen die hen bang hebben gemaakt. Ze zagen bijvoorbeeld hoe grote mannen, voorafgegaan of begeleid door blauwe of oranje Orbs/bollen, in of door de poort verschenen. Men zag hoe deze grote figuren naar de oevers van het Titicacameer meer liepen of naar een andere geheime locatie.

Bij andere gelegenheden zag men die figuren naar de Poort terug gaan en stil verdwijnen. Voor de lokale bevolking is het geen vraag wie deze bezoekers zijn. Volgens de legenden is het een bewijs van de Terugkeer der Oude Goden.

Hiermee kom ik toch weer aan de Samenhang tussen de Orbs/bollen van Teotihuacán en de visualisatie tijdens de WoMed van 29 november 2017. Het plotselinge verdwijnen van hele beschavingen zoals dat van het Teotihuacán volk en het Maya volk uit Mexico. Voor mij was het een kwestie van teleportatie, zoals de gevleugelde uitdrukking ‘Beam me up, Scotty’, uit de serie Star Trek, die ik overigens nooit heb gezien.

Teleportatie is de rechtstreekse verplaatsing van objecten of personen van de ene tijd/ruimte naar de andere, zonder dat het object/persoon fysiek de tijd/ruimte tussen beide dimensies hoeft te doorkruisen. Het meest verbijsterende voorbeeld hiervan is een scene uit de SF film K-Pax, waarin de hoofdrolspeler ogenschijnlijk op dezelfde plaats blijft staan. Dit fenomeen wordt in de Bijbel herhaaldelijk beschreven, maar werd nooit als teleportatie herkend.

In ons huidige wetenschap gebruikt men de term Jump Rooms of Einstein-Rosen bruggen. We hebben in oudere artikelen al geschreven dat Andrew Basiago, William Stillings in opdracht van DARPA door een jump-room door ruimte/tijd zijn gegaan. In 1981 en 1982 werden ze in gezelschap van Barack Obama en Regina Dugan, de directrice van DARPA, via de teleportatie kamer in Californië op Mars overgezet.

Dus, of je het Poorten noemt, Jump Rooms, Einstein-Rosen bruggen of teleportatie kamers, ze bestaan al sinds de dageraad van het menselijk bewustzijn. Het wordt hoog tijd die werkelijkheid onder ogen te zien. Avatars doen niets anders wanneer ze zich manifesteren op Aarde en ogenblikkelijk weer verdwijnen. Nora en ik hebben dit ervaren met een Avatar van St. Germain in Denderah, Egypte op 20 maart 1999.

Nicola Tesla was er al mee bezig voordat de marionetten van de Cabal zijn concepten verduisterden, Check op Internet met de zoekwoorden ‘Jump Room’, ‘Project Pegasus’ of ‘Montauk Chair’ deze ongemakkelijke waarheden. Wat wetenschappers bereiken, kunnen wij ook bereiken zodra we ontdekken wie wij werkelijk zijn. De hoge priesters van de Maya, de Azteken en die uit de dagen van vóór de Zondvloed wisten dat al.

Nu kunnen we ons voorstellen wat de rituelen waren in de met Pyriet bedekte ruimte aan het eind van de tunnel bij Teotihuacán. Het is denkbaar dat de plaats waar ‘mensen goden werden’ een teleportatie ruimte, een Jump Room of Einstein-Rosen brug was. Het is denkbaar dat de fysieke Orbs/bollen als een anker of baken fungeerden voor de terugkeer in deze werkelijkheid.

Licht Reizen.
Met onze huidige frequentie van bewustzijn hebben we geen futuristische technologie nodig. Het zou ons alleen maar verleiden tot kunstmatige intelligentie. We zijn immers Sterren Zaad; we hoeven ons alleen maar de Bron te herinneren en te visualiseren. We kunnen reizen met de snelheid van licht, en we kunnen reizen als Lichtwezens zodra we onze rugzak van gehechtheid en karma los laten.

Als je weet dat het zogeheten Vril Genootschap, vijf vrouwen van Aldebaran, de Nazi’s hebben geholpen met technologie uit de toekomst, is dit verhaal geen raadsel voor je. De kwantum verstrengeling verbindt alle ruimte/tijd met elkaar. Ons fysieke lichaam bestaat ook uit atomen, die een verstrengeling hebben met atomen in andere dimensies of parallelle Universa. Daarom zijn wij in essentie multi-dimensionele wezens.

De Hermetische Wet stelt Zo Boven, Zo Beneden. De tunnels in Binnen Aarde zouden heel goed wormholes naar Parallelle Universa kunnen zijn. Onze ziel heeft een kwantum verstrengeling met het Hoger Zelf en met de Tweeling Straal. Als je geen emotionele en mentale bagage hebt om je af te remmen, kan je zo snel reizen dat je voeten de grond niet meer raken. Waar wachten we op?

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com