Sterrenpoorten.

Hits: 1300

Laten we aan de hand van simpele vergelijkingen een verklaring vinden voor het fenomeen Sterrenpoorten. Na het schrijfseltje over Teotihuacán moest het er wel van komen. In de taal der Azteken betekent die naam: ‘plaats waar mensen goden worden’. Je hoeft die taal niet machtig te zijn om de vertaling te zien. Theos is Grieks voor god. Huracán was in de taal der Azteken de god van de wind, van de storm.

Dat brengt ons weer op het woord Ruach uit het Hebreeuws, dat adem, wind, lucht of Geest betekent. Als je voorbij de Babylonische Spraakverwarring bent geëvolueerd zie je in de naam Teotihuacán de woorden Theos, Human en AN. Er staat letterlijk god, die mens werd en weer god wordt. Is dat niet waar wij al een eeuwigheid mee bezig zijn? Is dat niet precies wat de droom van de Jacobsladder ons wilde vertellen?

Geliefden, kijk nog eens naar het schilderij uit 1710 van Aert de Gelder, waarop Yeshua gedoopt wordt in de Jordaan. Op die plaats kwam Joshua met het Oude Volk vanuit Jordanië Canaän binnen. Zodra de priesters met de Ark des Verbonds in het water stonden viel de rivier droog. (Joshua 3:10-13). Het is dezelfde locatie waar Elijah de Jordaan drooglegde voordat hij in een wagen van vuur ten hemel voer. (2 Koningen 2:8)

Die locatie is voor mij een Sterrenpoort, zoals er vele zijn op deze planeet. We hebben in het vorige artikel al begrippen als wormhole en Einstein-Rosen brug genoemd. Dit impliceert dat ook serieuze wetenschappers met dit fenomeen bezig zijn. Om het simpel te houden geven we een vergelijking. Als een worm bij de steel van een appel kruipt, kan hij de onderkant van die appel bereiken langs de buitenkant, of dwars door de appel heen kruipen.

Langs de buitenkant verloopt zijn reis in normale tijd/ruimte, dwars door de appel heen reist de worm sneller dan het licht. In deze vergelijking reist de worm door een poort van de ene werkelijkheid naar een andere werkelijkheid. Dit concept werd al in 1921 bedacht door Hermann Weyl, een Duitse wiskundige in zijn analyse van massa in termen van het elektromagnetisch veld. Geen science fiction, maar gewoon science facts!

Het is wel grappig dat mensen die wel op de Bijbel een eed afleggen, niet geloven in het bestaan van dit fenomeen. Het is ook grappig dat de eerste mensen in de Bijbel een appel moesten plukken om te ontdekken dat ze naakt waren. Het was geen nudistenkamp probleem, in hun geval waren ze ontbloot van het weten, van kennis betreffende hun ware afkomst. En wie weet, misschien kwam die slang wel door een wormhole… J

Laten we kijken of we dergelijke poorten kunnen vinden. Voor ik dat ga doen, wil ik opmerken dat ik de informatie die ik hiervoor vergaarde intuïtief in de map chakra’s op deze PC heb bewaard, terwijl ik ook een uitgebreide map over Tijd & Ruimte heb. Chakra’s zijn de vortexen van ons energieveld of aura. De gedachte was dat het energieveld of aura van Gaia dan ook dergelijke vortexen, wormholes of sterrenpoorten moet hebben.

Anomalieën.
Sommige locaties op deze planeet hebben wetenschappers en historici jarenlang verbijsterd. Deze plaatsen zijn mysterieus en hebben kenmerken die, zelfs na tientallen jaren of eeuwen van studie en onderzoek die er aan zijn besteed, wetenschappelijk niet te verklaren zijn. Het zijn bizarre verstoringen van radiofrequenties en kompassen, vliegtuigen die van de radar verdwijnen en onverklaarbare afwijkingen van navigatiesystemen en elektronica.

De Bermudadriehoek of Duivelsdriehoek is de meest duistere locatie. Wetenschappers, ervaren zeilers en militaire onderzoekers zagen zich eeuwenlang voor een duivels dilemma om deze anomalie te ontraadselen. De eerste meldingen kwamen uit het navigatielogboek van Columbus. Toen zijn schepen het gebied naderden draaiden de kompassen dol, en die nacht zag hij een vreemde bal van vuur die in de oceaan schoot.

Daarna kregen zijn schepen te kampen met abnormale weersomstandigheden en andere anomalieën die niet voorspeld konden worden. Dit maakt duidelijk dat de Bermudadriehoek geen verzinsel is van de 20e eeuw, het fenomeen is al zo oud als er verhalen zijn over mensen die dat gebied binnengaan. Wat zouden de overlevenden van Atlantis ons hebben kunnen vertellen?

Ongeveer 450 jaar na Columbus, op 5 december 1945, kreeg de US Air Force een ‘surprise’ van de Duivelsdriehoek die nooit is opgelost. Vanaf Fort Lauderdale in Florida stegen vijf torpedobommenwerpers op voor een routine oefening. De oefening zou twee uren duren, maar kort na de start verdwenen ze van de radar en was er geen communicatie meer. Er werden 6 vliegtuigen met zeer ervaren piloten ingezet voor een reddingsoperatie.

Ook deze zes verdwenen op onverklaarbare wijze, en dat veroorzaakte paniek bij de luchtmacht en andere krijgsmachten. In een tijd van geavanceerde apparatuur om ze te traceren, radiocommunicatie en radar waren er vliegtuigen, zonder een spoor achter te laten, opgelost. In 1957 bedacht de Amerikaanse natuurkundige John Wheeler de term wormhole, anders zou men gedacht hebben dat de vliegtuigen daarin waren verdwenen.

Voor mij is de Bermudadriehoek een chakra of vortex in het energieveld van de planeet. Als je weet dat ook onze chakra’s elektromagnetische vortexen zijn, is het denkbaar dat de vliegtuigen in een Gaia-vortex of Sterrenpoort naar een parallelle werkelijkheid zijn gevlogen.

Ik herinner me een tv show met een draaiend podium. Als de act niet voldeed aan de norm draaide het podium en werd de volgende act gepresenteerd.

Ik herinner me de scene uit Close Encounters waarbij de bemanning van de verdwenen vliegtuigen uit het moederschip kwam. Je zag het aan de uniformen en de emblemen die niet strookten met de tijd/ruimte waarin de film zich afspeelde. Er werden zelfs foto’s van vermiste personen afgecheckt als iemand zijn naam en rang noemde! Wat wilde de regisseur de gemiddelde kijker in de bioscoop eigenlijk vertellen?

Doorgang.
Ten zuiden van El Paso in Texas, in het noorden van Mexico, ligt een afgelegen en ruig woestijngebied. De lokale bevolking noemt dit de Zone van Stilte. Het gebied vertoont onverklaarbare verschijnselen. Er is geen GSM bereik, radiosignalen worden niet ontvangen en kompassen blijven draaien. Communicatieapparatuur werkt echter meestal wel in de zone. Het is erg toevallig dat El Paso in het Spaans doorgang betekent.

De woestijn was tot 1970 een onontgonnen gebied. Er is nagenoeg geen leven, afgezien van de meest geharde insecten, reptielen en kleine zoogdieren die alles trotseren. Maar in 1970 raakte een VS Athenaraket, die van de White Sands raketbasis in New Mexico werd gelanceerd, op onverklaarbare wijze de koers kwijt en stortte neer in deze woestijn. De wereld maakte ineens kennis met de ongelooflijke eigenschappen van dat gebied.

Een team USAF wetenschappers reisde met toestemming van de Mexicaanse overheid naar de locatie van de crash en ontdekte de anomalieën van de woestijn. Binnen een niet te specifiëren en verschuivend gebied kunnen televisie-, radio-, korte golf-, microgolf- of satellietsignalen niet doordringen. Mexico heeft er sindsdien een onderzoek complex, om het planten- en dierenleven in de ongewone regio te bestuderen, zeggen ze.

Het gebied blijkt een natuurlijke anomalie te hebben in de vorm van zeer hoge niveaus van magnetiet, en meteorietactiviteit. De woestijn is als het ware door duizenden of miljoenen jaren meteoriet bombardementen een onvoorstelbaar grote magneet geworden. Het zou verklaren waarom de Athenaraket er heen werd getrokken, maar geldt dat ook voor metalen of elektromagnetische voertuigen uit de ruimte?

Het is opmerkelijk dat de woestijn geografisch net ten noorden van de Kreeftskeerkring en op dezelfde breedtegraad van de Bermudadriehoek ligt. Er worden vreemde lichten, zwevende bollen en vliegende schotels waargenomen. Er zijn ontmoetingen met vreemde wezens. Eén boerenfamilie beweert dat ze regelmatig worden bezocht door een drietal blonde, langharige mensachtigen, twee mannen en een vrouw, die perfect Spaans spreken.

Deze bezoekers vragen alleen om water, nooit om voedsel of andere voorzieningen. En wanneer ze door de boer werd gevraagd waar ze vandaan kwamen, antwoordden ze simpel: "van bovenaf". Het is opmerkelijk dat de eerste atoomproef op 16 juli 1945 bij Alamogordo en de UFO crash bij Roswell op 8 juli 1947 in New Mexico plaatsvonden, in het gebied van de Zone van Stilte!

Toen de eerste A-bom boven Alamogordo tot ontploffing werd gebracht, citeerde Dr. Oppenheimer de Mahabharata met de woorden: “Ik heb nu de macht van het Universum ontketend. Nu ben ik een vernietiger van werelden geworden.” Zeven jaar later werd hem gevraagd of dat de eerste A-bom was die ooit explodeerde, en hij antwoordde: “Ja,” om er meteen aan toe te voegen: “In onze moderne geschiedenis wel …”

Adams Kalender.
Daarmee komen we aan de oudste Sterrenpoort op Aarde. Adams Kalender is het oudste fysieke bewijs van bewustzijn onder de eerste mensen. Wij weten dat er in die voortijd een veel beter inzicht was in de wetten der natuur dan wij tegenwoordig hebben. Deze kalender ligt op de 31e lengtegraad bij Mpumalanga in Afrika, net als de ruïne van Great Zimbabwe en de Grote Piramide van Giza.

De duizenden en nog eens duizenden stenen cirkels zijn de stille getuigen van het zware werk dat de Anunnaki er hebben verricht. Ze zijn verspreid over een enorm gebied dat Botswana, Namibia, Zambia, Kenya en Mozambique omvat. Ze zijn onderling verbonden door tunnels of kanalen, die door wetenschappers slechts als wildpaden worden beschouwd. Al die steencirkels zijn weergaloze krachtplaatsen waar GSM en GPS niet werken.

We hebben slechts deze drie Sterrenpoorten op Aarde besproken omdat ze dezelfde onverklaarbare elektromagnetische anomalieën vertonen. Op de 12.12.12 missie hebben we de Puerta de Hayu Marca in Peru al geactiveerd. Binnenkort reizen we naar Bali om er de Lempuyang tempel te bezoeken. Ook deze tempel is een Sterrenpoort met een magnifiek uitzicht op Mt. Agung. Onderstaande foto is van 30 november 2017.

Mt-Agung-November-30-2017 - kopie.jpg

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com