Plasma

Hits: 1100

De entiteit die zich Cobra noemt heeft het vaak over plasmawapens en plasma entiteiten. Als ik het goed begrijp zijn dat anomalieën die door de AI (Kunstmatige Intelligentie) zijn gecreëerd om de mensheid in quarantaine te houden. Volgens Internet zijn plasma wapens straalwapens die een zeer hete, zeer energetisch opgewonden materie afvuren. Volgens het woordenboek is plasma een neutraal geladen, geïoniseerde gasmassa.

Een plasma stoot veroorzaakt ernstige brandwonden, en vaak de onmiddellijke dood van levende wezens, en het smelt of verdampt andere materialen. In sommige SF series, zoals Star Wars, is plasma bijzonder effectief tegen mechanische doelen zoals droids. Er bestaan in onze werkelijkheid plasmatoortsen die in materialen snijden voor industrieel gebruik; nochtans, produceren de toortsen op dit moment slechts een plasmastraal van maximaal enkele inches.

Het effect is te vergelijken met Laserwapens. En die technologie, geliefden, was al bekend en toegepast in de Exodus. We houden Mozes en de Exodus even in gedachten en maken een sprong voorwaarts op wat wij lineaire tijd noemen. Ga met ons mee naar 1960, en laat ons kennis maken met de natuurkundige Theodore Maiman, die destijds werkte voor Hughes Aircraft Research in Malibu in de VS.

Maiman deed onderzoek naar de golflengten van kleuren en hun inherente energie. Hij ontdekte dat Chromium atomen groen en blauw licht absorbeerden, en alleen rood licht uitstraalden van een alles doordringende kracht. De Robijn dankt zijn rode kleur aan Chromium atomen. Maiman ontdekte dat de elektronen in die atomen tot een hogere energie opgewekt konden worden die een intens wit licht genereerden.

Maiman nam een in staafvorm geslepen Robijn en bracht een laagje verdampt zilver op beide einden aan. Waarbij een eind minder reflecterend was dan het andere eind. Vervolgens wikkelde hij een spiraalvormig flitslicht van kwarts om het Robijn heen.

Door snelle series lichtflitsen van het kwarts spiraal op de Robijn af te vuren begon deze een krachtige straal rood licht te ontwikkelen…

In augustus 1960 publiceerde Maiman een artikel over zijn vinding in het wetenschappelijk magazine Nature. Naar aanleiding hiervan verving Bell Laboratories het spiraalvormig flitslicht door een booglamp die een constante bundel krachtstroomlicht produceerde die meer dan een miljoen maal helderder was dan de zon. De dunne straal was in staat door staal te snijden als een mes door boter! Maiman noemde het LASER.

De Ark des Verbonds was een thermonucleaire reactor die uitgerust was met energie welke geavanceerder was dan onze huidige laserstralen. Besef alsjeblieft dat ons zonnestelsel al

26.000 jaar onder controle heeft gestaan van het Orion / Andromeda Chimera rijk en hun Draco / reptielen marionetten. De huidige technologie is in feite al zou oud als de matrix of quarantaine waarin de negatieve aliens ons gevangen hielden.

In ruil voor die AI technologie verdwijnen jaarlijks duizenden kinderen. Meer zeg ik er niet over. Laten we het liever hebben over de andere mogelijkheden die plasma - en laser technologie kunnen bieden en in lang vervlogen era al hebben geboden. De staf van Mozes inspireerde Maiman tot de ontwikkelingen van de lasertechniek. Mozes gebruikte zijn staf om water uit rotsen te slaan, en om de Golf van Aqaba te splijten.

Die staf moest volgens de Hebreeuwse Talmoed, en het boek Exodus over 2 opzienbarende eigenschappen beschikken. Een eigenschap, die toegeschreven wordt aan een stralend juweel - als onderdeel van die staf - was een soort bliksemflits die door steen heen sneed. De andere eigenschap was de kracht of energie voor levitatie of het beheersen van de zwaartekracht.

De thermonucleaire reactor of het plasmawapen in de Ark des Verbonds was in staat de muren van Jericho met zeer hete, zeer energetisch opgewonden materie neer te halen. De priesters die de Ark moesten dragen hadden dan ook zeer beschermende kleding. Er zijn nogal wat doden gevallen door onvoorzichtige en ongehoorzame lieden die te dicht bij de Ark kwamen.

Nu gaat het mij erom dat als je vestingmuren kunt vernietigen met plasma wapens en/of laserstralen, dan kunnen deze technologieën ook benut worden om te bouwen. Als je materialen kunt smelten of verdampen, kan je die materialen ook zo laten smelten dat je het materiaal opnieuw vorm kunt geven. Als je materie ermee kunt leviteren en de zwaartekracht kunt beheersen is transport geen probleem meer.

Puma Punku.
Circa 45 mijl ten westen van La Paz, hoog in het Andesgebergte liggen de mysterieuze oude ruïnes van Puma Punku. De hier gevonden megalithische stenen behoren tot de grootste ter wereld, met een lengte tot 26 voet en een gewicht van meer dan 100 ton elk. Puma Punku is een groot tempelcomplex of een monumentengroep dat in de buurt van Tiahuanaco, Bolivia ligt. De naam Puma Punku betekent: ‘Poort van de Puma’.

Puma Punku is waarschijnlijk het oudste en meest merkwaardige bouwwerk dat op de Aarde is te vinden. Sommige wetenschappers dateren Puma Punku op ongeveer 3.000 BC maar andere wetenschappers spreken over jaartallen tussen de 10.000 en 15.000 BC. Moderne dateringstechnieken lijken er niet uit te komen. Als ik naar die jaartallen kijk, moet het ganse complex nog vóór de Zondvloed zijn gebouwd.

In die dagen waren er reuzen op de aarde, en ook daarna, als Gods zonen tot de dochteren der mensen ingegaan waren, en zich kinderen gewonnen hadden; deze zijn de geweldigen, die van ouds geweest zijn, mannen van name. (Genesis 6:4)

Puma Punku is uniek in de manier waarop het werd gebouwd, gevormd en gepositioneerd, dat het de meest intrigerende oude plek op Aarde is. Er zijn geleerden die nog geloven dat de monolieten die bij Puma Punku werden gevonden, met de hand werden gevormd met primitieve stenen werktuigen. Er zijn ook onderzoekers die het ingewikkelde metselwerk als bewijs van het gebruik van geavanceerde precisietechnologie beschouwen.

Hoe konden mensen, die duizenden jaren geleden leefden, zulke perfecte stenen hebben geproduceerd? Is het mogelijk dat de werkelijke bouwers van Puma Punku de megalithische stenen hebben gefabriceerd met geavanceerde technologie? Precisiegereedschappen die hen hadden kunnen helpen deze wonderen van techniek en constructie te bereiken, zuivere sneden, precieze hoeken, zou dat echt mogelijk zijn zonder de hulp van plasma en/of laser technologie?

Na jaren onderzoek hebben archeologen geconcludeerd dat de massieve stenen werden uitgehouwen in steengroeven op meer dan 60 mijl afstand en vervolgens op boomstammen naar Puma Punku werden gerold. Geliefden, Puma Punku ligt op een hoogte van 12,800 voet, en dus boven de boomgrens. We kunnen er lang en breed over bomen, voor mij staat vast dat de gigantische stenen werden via levitatie werden getransporteerd.

Toen wij op onze 12.12.12 missie net in Cuzco waren aangekomen, vonden we onze koffers al te zwaar om ze naar de kamers te tillen. De bouwers van Puma Punku, gewend aan de hoogte, zouden toch ook moeite hebben gehad met de logistiek van stenen die meer dan 100 ton elk wogen. Laten we er niet te zwaar aan tillen, zelfs de reuzen uit die dagen moeten de beschikking hebben gehad over zeer geavanceerde AI technologie.

Tiahuanaco, iets ten noordoosten van Puma Punku was ooit het centrum van het Inca rijk met meer dan 40.000 inwoners. Nu komen we aan een uiterst vreemde gedachtenkronkel.

Het Inca volk stamt voor mij af van Cain die zijn broer Abel doodsloeg. Cain was niet door Adam bij Eva verwekt, maar de vrucht van een avontuurtje tussen Enki en Eva! Er zijn auteurs die het met deze laatste stelling eens zijn, gelukkig.

Viracocha, de belangrijkste god van de Inca’s werd vaak afgebeeld met een baard zoals de Sumerische en Babylonische godheden. Dat is opmerkelijk omdat de Inca’s zelf weinig tot geen gezichtsbeharing kennen. Het zou vergezocht kunnen zijn om een connectie te willen zien tussen Mesopotamië en het Andesgebergte. De naam Andes klinkt anders wel als An, de opperste god van de Sumeriërs.

Maar er is meer. Een van de belangrijkste archeologische artefacten die ooit in Tiahuanaco of Puma Punku werd opgegraven is de beroemde Fuente Magna Bowl ontdekt in de buurt van Tiahuanaco. Het is een keramische kom, die beschreven of ingekerfd is met Sumerisch spijkerschrift en Proto-Sumerisch hiërogliefenschrift.

We zien twee beschavingen die gescheiden waren door meer dan 8.000 mijl en toch moet er een directe connectie zijn tussen de Sumeriërs en de Inca’s van Tiahuanaco en Puma Punku. In die dagen, dat wil zeggen vóór en na de Zondvloed, waren er reuzen op de Aarde.

Vóór de Zondvloed heersten ze in de Vruchtbare Halve Maan, na de Zondvloed werden de domeinen van de Anunnaki opnieuw verdeeld, en Ninurta kreeg de gewesten ten Oosten van Eden.

God verbande Cain, na de moord op Abel, uit de hof en om hem tegen de bloedwraak te beschermen gaf god hem het Caïnsteken. En Cain zwierf in het land van Nod ten Oosten van Eden, en Cain kende zijn vrouw en zij beviel van Enoch (Genesis 4:16-17). Dat was overigens niet de Enoch die met god wandelde. Stel nu dat het niet nader omschreven teken inhield dat Cain en zijn nakomelingen geen baard of snor kregen.

Dan heb je een connectie tussen Cain en Inca, dan is er een verbinding tussen Mesopotamië en Puma Punku. Dan is het denkbaar dat Puma Punku en andere megalithische fortificaties, zoals Sacsayhuamán in Peru, gebouwd zijn met plasma - en laser technologie. Kijk eens naar de perfect gesneden stenen op deze foto’s uit 2012. In het vorige artikel schreef ik over de Tsunami die de vrouwen op Alfa niveau hebben ervaren. Ze werden als het ware terug in de tijd, en tegen die gigantische muur geworpen.

DSC_0011 - kopie.jpg

DSC_0013 - kopie.jpg

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com