Discrepanties.

Hits: 755

"Hoe groter de leugen, des te meer mensen het geloven". Adolf Hitler

Op donderdag 24 mei 2018 kopte een gerenommeerd avondblad: MH17: Geen twijfel over rol Russen. Het onderzoeksteam acht bewezen dat vlucht MH17 werd neergehaald door een raket van de Russische krijgsmacht. Het staat er zwart op wit en de slapers slikken het als zoete koek. Het artikel schoot mij echter in het verkeerde keelgat. Laten een paar vergeten feiten oprakelen.

Op 8 maart 2014 verdween MH370; een Boeing 777-200, met ID-nummer M9-MRO.
Op 17 juli 2014 crashte de MH17; een Boeing 777-200, met ID-nummer M9-MRD.

MH370.
Aan boord van de MH370 zaten 4 mede-eigenaars van een KL03 microchip die, buiten wat MSM ons wijsmaakt, onmisbaar is in moderne oorlogvoering. Met de verdwijning van de 4 mede-eigenaars werd Jacob Rothschild de enige eigenaar van dit patent… Nomen est omen; je weet nooit wat voor rottigs de elite in hun schild voert. De productie van de KL03 chip in Peking moest volgens het Pentagon, de NSA en DARPA dan ook koste wat kost worden tegengehouden. De microchip is zo klein dat hij in de holte van een golfbal past.

KL03 dimple

 

 

 

 

 

 


Verwisselde voertuigen.

Volgens de onafhankelijke journalist Jim Stone is het van groot belang te beseffen dat de verdwenen MH370 (bovenste foto) nieuw was en nooit is overgeschilderd. De locatie van de vlag boven de business class raampjes is een bewijs dat dit het vliegtuig is dat als de MH17 boven de Oekraïne is ‘neergeschoten’.

mh17-jimstone.jpg

203936_800.jpg

Dit is de MH17, een vlucht die op 17 juli werd afgelast! Kijk naar de locatie van de vlag, en merk op dat er op dit vliegtuig een raam extra is te zien. Daarmee komt het verhaal van de neergeschoten MH17 helemaal op losse schroeven te staan. Waar dit vliegtuig daarna wel heen is vertrokken, en waar de passagiers zijn gebleven komen we misschien nooit te weten. Het extra raam ontbrak op de foto’s die na de ramp zijn gemaakt!

Verwisselde overblijfselen.
Op alternatieve sites lazen we een andere versie. Een top pro-Rusland rebellencommandant in Oost-Oekraïne heeft een bizarre versie van de gebeurtenissen rond de Maleisische crash gegeven. Hij suggereert dat veel van de slachtoffers mogelijk al dagen voordat het vliegtuig vertrok gestorven zijn. Een aanzienlijk aantal van de lichamen in het gecrashte vliegtuig was niet vers, eraan toevoegend dat hem werd verteld dat ze leeggebloed waren en naar ontbinding stonken.

Er wordt gezegd dat een Nederlandse arts die binnen een dag ter plaatse was, een getuigenis heeft afgegeven dat de lichamen in het vliegtuig verrot en dood waren vóór de crash. Dat zou bevestigen wat de militaire commandant zei en dat er bewijs is dat zij voor de crash ook werden gemarteld. De lichamen in het neergestorte toestel zouden de passagiers kunnen zijn die met de verdwenen MH370 zijn vertrokken.

Er wordt aangenomen dat de MH 370 met afstand besturing is ontvoerd naar Diego Garcia, een eiland dat in handen is van de super geheime black ops. Het is geen geheim dat de CIA er gevangenen martelen!

Jim Stone vraagt zich, net als wij, af: ‘Hoe zit het met de passagiers die aan boord van MH17 zijn gekomen?’ Antwoord: ‘Het is duidelijk dat de artsen die beweren dat het DNA dat de passagiers op de tweede dag heeft geïdentificeerd, liegen alsof het gedrukt staat. Dat was onmogelijk in de beschikbare tijd, omdat je twee monsters nodig hebt om iemand te identificeren.’

Eén monster van de passagiers voordat ze aan boord gingen dat bij hen thuis of bij de achterblijvers verzameld moet worden, en één monster van de lichamen aan boord na de crash. Het is onmogelijk om DNA-identificatie zo snel te krijgen wanneer monsters moeten worden verzameld uit Nederland, China, Maleisië en andere plaatsen uit huizen en elders om te worden vergeleken met mensen in het vliegtuig, en het feit dat de MSM meldt dat dit binnen twee dagen is volbracht.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford geeft, in zijn laatste artikel, de volgende suggestie. De Maleisische onderzoeken naar corruptie zullen waarschijnlijk de werkelijke reden voor de verdwenen Maleisisch vlucht 370/17 onthullen. We weten echter dat dit deel van deze operatie bedoeld was om te voorkomen dat China toegang zou krijgen tot de Amerikaanse productie van halfgeleider technologie. Wat dit betekent is dat terwijl een deel van deze verdwijning van dit vliegtuig crimineel was, een ander deel ervan was verbonden met de Chinees/Westerse technologie strijd. Hopelijk zal de wereld binnenkort de waarheid hierover weten.

Dan zijn er nog enkele brandende vragen.
Waar zijn de 298 passagiers die op de echte MH17 incheckten?
Waar zijn hun paspoorten?
Waarom weet niemand dat de vlucht van 17-7-2014 werd afgelast?
Wat was de volgende bestemming van dat vliegtuig?

MH17 flightradar - kopie (2).jpg

Als je iemand de waarheid vertelt en de ander reageert furieus in ontkenning, dan heb je een hoog waarheidsgehalte geventileerd. Nu Poetin ijzig kalm blijft, mogen we ons afvragen wat de waarheid over beide vliegtuigen werkelijk is.

“De prijs die goede mensen betalen voor onverschilligheid over algemene zaken, is dat ze geregeerd worden door slechte mensen.” Plato

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com