Putin.

Hits: 488

Wanneer je voorbij de Babylonische Spraakverwarring bent geëvolueerd, zie je vaker met ogen die kunnen zien. Het Engelse werkwoord ‘put in’ geeft opmerkelijke resultaten als je dit combineert met Vladimir Poetin. Laten we even het woordenboek raadplegen. Put in betekent er in plaatsen, zetten, brengen, inbrengen of installeren… In de politiek betekent het echter verkiezen of aan de macht brengen.

Wij houden het op de betekenissen inbrengen of installeren. De meeste mensen zijn het alweer vergeten, in maart 2015 verdween president Poetin van het toneel. Op 16 maart verscheen Poetin na 10 dagen weer in het openbaar om de president van Kirgizië te ontmoeten. Na een periode van speculaties over de verdwijning van Poetin voor het publiek was er ineens die ontmoeting in het Constantijnpaleis, in de buurt van Sint-Petersburg.

Poetin heeft zijn verdwijning niet verklaard tijdens het beantwoorden van vragen van journalisten die voor de gelegenheid zijn opgeroepen, en zei lachend: ‘Het zou saai zijn zonder roddel.’ Omdat de week ervoor geruchten over Poetins ziekte rondgingen, zei de officiële woordvoerder Poetin dat zijn 'een hand kan breken'. Een manier om te zeggen dat Poetin kerngezond was.

Het Duitse nieuwsblad ‘Die Welt’ plaatste (put in) een artikel in november 2017 waarin Lyudmila Putina, Poetins ex-vrouw en voormalige first lady van Rusland, verklaarde dat Poetin al lang dood was en dat er een dubbelganger was geïnstalleerd! Er werd gesuggereerd dat Poetin door de NWO (New World Order) koud was gemaakt omdat hij een grote belemmering was voor hun wereld agenda.

Lyudmila Putina zei in het interview: ‘Ik moet het openlijk toegeven omdat ik niet langer kon aanhoren waar men hem van beschuldigde. Het zijn vreselijke mensen. Ze deizen nergens voor terug. Nu ben ik bang dat ze mij en mijn dochters ook zullen vermoorden.’ Er zijn geruchten dat de Russische president tijdens zijn verdwijning vermoord werd en dat de persoon die 10 fagen later werd ingezet (put in) een dubbelganger is. Men vermoedt dat Poetin waarschijnlijk in het Kremlin werd vergiftigd zoals Joseph Stalin.

Deskundigen merkten dramatische veranderingen op in Poetins verschijning, en het meest opvallende was dat hij ineens geen Duits meer beheerste, terwijl hij die taal wel vloeiend had gesproken. Er zijn vermoedens van cosmetische chirurgie. Deskundigen merkten op dat de huid rond zijn ogen vrij is rimpels en wallen, wat op cosmetische chirurgie kan duiden.

Lyudmila denkt dat de dubbelganger een pion is van de CIA. Ze zeiden maar één ding tegen haar: ‘Als je wilt blijven leven, blijf je zwijgen.’ Ze kwam er achter dat de moord al een hele tijd geleden was beraamd, er werd gewacht totdat de dubbelganger bijna klaar was zijn plaats in te nemen. Lyudmila: ‘Uiterlijk leek hij wel op Poetin, en ik was geïmponeerd. Maar het was een totaal ander mens. Ik woon nu in het buitenland, en ik voel me goed.’

Poetin II.
De Russische president Vladimir Poetin loopt na zijn wederopstanding met een voordien ongekende flamboyante flair rond. Poetin I liep altijd met een door de KGB ingehamerde houding alsof hij bij het minste teken van onraad een 9 Makarov pistool kon trekken. Zijn rechterarm hield hij steevast tegen zijn zij, terwijl elk mens de armen in een contrabeweging ten opzichte van de benen zwaait om balans en momentum te bewaren.

Ondanks de talloze en voortdurende beschuldigingen van Cabal marionetten blijft deze Poetin glimlachen en zijn kalmte bewaren. We weten inmiddels dat als iemand erg heftig reageert op een aanklacht of beschuldiging er een hoog waarheidsgehalte in die aanklacht of beschuldiging ligt besloten. Zelfs bij zware beschuldigingen met betrekking tot de MH17 uit het Haagse torentje blijft Poetin II zijn schouders ophalen.

Er moet zich achter de schermen iets afspelen, waardoor we niet weten waar dit flagrante zelfvertrouwen van de huidige Poetin op rust. De meeste wereldleiders staan op drijfzand, terwijl Poetin blijft glimlachen en zich niet uit zijn tent laat lokken. In 2014, voorwaar een magisch jaar, schreef Preston James in Veterans Today: ‘Buitenaardse wezens verzekeren Poetin zich geen zorgen te maken, want ze hebben hem terug (put in) gezet…

Die woorden herinnerden mij aan het boek van William Tompkins met de opmerkelijke titel: ‘Geselecteerd door Buitenaardsen’.

Niet te verifiëren geruchten zijn onlangs gelekt uit bronnen binnen het Russische Ruimte Commando. Er wordt gefluisterd over een geheim oorlogsprogramma voor de ruimte dat ultra-hightech back-engineer offensieve en defensieve wapens omvat. Wanneer we die lastig te vertalen term back-engineer lezen, zijn er buitenaardse wezens bij betrokken. De eerste keer dat die term werd genoemd, was vlak na de UFO crash bij Roswell, New Mexico.

Die geheime ruimtewapens kunnen en zullen worden ingezet (put in) als de Khazaren marionet Netanyahu zijn gekaapte VS oorlogsmachine gebruikt om een proxy oorlog in de Oekraïne te starten. In het Engels wordt de term ‘proxy’ gebruikt als je handelt in aam van iemand die je er volmacht voor heeft gegeven. Netanyahu handelt zogenaamd in naam van de staat Israël, maar gehoorzaamt de Khazariaanse Reptielen.

Het is denkbaar dat Poetin II geselecteerd is door positieve facties van buitenaardse wezens. Volgens Cobra had Poetin in 2014 contact met de Plejadiërs. Eerste minister Medvedev zag bewijsmateriaal zoals foto's van het Plejadische ruimteschip. Poetin kan dat bewijs niet rechtstreeks onthullen omdat de Chimera wraak zou nemen. Je ziet hier de Hermetische Wet Zo Boven, Zo Beneden in werking.

Zoals de Witte Hoeden de Zwarte Hoeden op Aarde bestrijden, zo vechten positieve en negatieve buitenaardse wezens tegen elkaar. De inzet is deze eens zo prachtige planeet, en de vrijheid of de slavernij van haar bewoners. Nu het collectieve bewustzijn langzaam maar zeker een hogere frequentie bereikt, zijn de ware hoeders van de Aarde bereid ons bij te staan in het ontkoppelen van de matrix of quarantaine.

Ons zonnestelsel stond 26.000 jaar onder controle van het Orion/Andromeda Chimera rijk en hun Draco/Reptilian spionnen. Daarmee was de Aarde effectief in quarantaine en geïsoleerd van positieve buitenaardse hulp of de Lichtkrachten. Door het verhogen van het collectieve bewustzijn treedt de wet van aantrekking in werking; het gelijke trekt het gelijke aan! We herkennen dat in het gezegde: ‘Zeg mij wie je vrienden zijn en ik zeg je wie je bent!’

We hebben het idee dat er een krachtig nieuw verdrag is tussen de Tall White Nordics en het Rusland van Poetin II. Het verdrag kan een gevolg zijn van de mislukte onderhandelingen tussen Eisenhower en Nixon in de jaren ’50 en ’60 en een buitenaardse groep onder leiding van Thor Valiant. Vergeet niet dat James MacIntyre, de aartsbisschop van Los Angelos, volledig op de hoogte was van die onderhandelingen.

Valiant Thor kwam namens een menselijke buitenaardse samenleving ons waarschuwen voor de wezens die boven de Evenaar in orbit cirkelden. Thor zei dat hij ons wilde helpen in ons spirituele ontwaken. Hij stelde als voorwaarde dat we onze nucleaire wapens moesten ontmantelen, en weigerde de geavanceerde technologie waarover zijn volk beschikte daarvoor in te wisselen.

Laura Magdalene, kleindochter van Dwight David Eisenhower, sprak op 30 maart 2014 op het 22ste wereld symposium over UFO’s en gerelateerde fenomenen over die mislukte onderhandelingen. ‘Dit is voor mij een spiegel van de kosmische strijd die plaats vindt, die er al was vlak voor onze huidige planeet volledig was gevormd en die nu hier op Aarde woedt.

Al die ET culturen zijn onderling verbonden door veel antieke galactische geschiedenis en sommigen zijn genetisch verbonden met de anderen, via hybridisatie. Het is niet aan mij vast te leggen wie aan welke kant staat in die geheime organisaties. Ik wil de verborgen waarheden neerzetten (put in) en een einde maken aan de besluiteloosheid van politiek en religie die bepalen of de mensheid er wel of niet klaar voor is.’

Besef dat het merendeel van de mensheid is ontstaan uit hybridisatie. Denk maar aan de Anunnaki die besloten wezens te creëren naar hun gelijkenis! Denk aan de mensachtige voorouders zoals de Leeuwmensen uit de Lyra constellatie, de Vogelmensen uit het Orion stelsel en de Cetaceans of Walvisachtigen uit de Sirius cluster. Dat verklaart waarom ontwaakte zielen zich hun Sterrenzaad afkomst herinneren.

Ghola.
Het is denkbaar dat de Plejaden een wezen hebben geïnstalleerd dat zich voordoet als Poetin. Het is mogelijk om persoonlijke hebbelijkheden, te programmeren in de nieuwe Poetin. Het is zelfs denkbaar dat een facet van het bewustzijn van de eerste Poetin nog aanwezig is in Poetin II. Dan zou Poetin II een Ghola of Gollem kunnen zijn.

In de trilogie ‘Duin’ van Frank Herbert krijgt de hoofdrolspeler een Ghola (kloon) van zijn overleden zwaardmeester. In de trilogie ‘Lord of the Rings’, speelt Gollem een merkwaardige rol die hem constant van duister naar licht en terug het duister in voert. Beide verhalen zijn terug te voeren naar het hier & nu van onze tijd/ruimte.

In het boek ' Hitler Was A British Agent ' beschrijft Greg Hallett de tweede wereldoorlog als een walgelijk hologram dat opgeroepen werd door occulte magiërs om de mensheid te degraderen en uiteindelijk tot slaaf te maken in een wereldregering. Het woord ‘walgelijk’ is mijn vertaling van het Engelse ‘ghoulish’, dat verwijst naar een lijkenetende geest. Denk maar aan de naam Gollem!

Hallett’s bewering dat Hitler een 'Britse' agent was, is gebaseerd op het getuigenis van een schimmig netwerk van gepensioneerde inlichtingenagenten. Hoewel hij geen documentair bewijs levert, biedt Hallett overtuigend indirect bewijs. Hitler was bijvoorbeeld van 1912 tot 1913 in Engeland, een feit dat wordt ondersteund door het boek van zijn schoonzus: "The Memoirs of Bridget Hitler" uit 1979.

Mijn vader zei vaak, terwijl hij een sigarettenvloeitje tussen zijn vingers hield, dat de scheidslijn tussen licht en duister zo dun was als het rijstpapieren vloeitje. Pas daarna zette hij de shag in (put in) in het vloeitje…

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com