DEW.

Het Engelse zelfstandige naamwoord ‘dew’ betekent dauw, vochtdruppels, tranen, zweet, water en ook nog whisky… Het is hoog tijd het zand uit onze ogen te halen en te ontwaken voor een zeer ongemakkelijke waarheid. Wanneer je DEW in kapitalen leest staat er Direct Energy Weapons. Benjamin Fulford voorspelde in juni een lange hete zomer, hij doelde echter niet op het klimaat!

Grieks vuur, ook wel Byzantijns vuur of vloeibaar vuur genaamd, was een wapen van het Byzantijnse rijk dat, naar verluidt, rond 673 uitgevonden werd door een christelijke Syrische vluchteling genaamd Kallinikos van Heliopolis. Sommigen geloven echter dat hij het principe op zijn beurt weer geleerd had van chemici uit Alexandrië. Grieks vuur was een voorloper van modernere wapens als de vlammenwerper en napalm.

Op 24 juli jl. stond het dorpje Mati in Griekenland ineens in brand. Zeker 79 mensen zijn om het leven gekomen als gevolg van bosbranden in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene. 187 mensen raakten gewond, onder wie 23 kinderen. De slachtoffers zijn voornamelijk Griekse toeristen die verbleven in de kleine badplaats Mati. Families en kinderen zaten in de val door het vuur en de rook.

De brand was een schoolvoorbeeld van een valse vlag aanval. Griekenland werd het doelwit van Geo-engineering brandstichting. Video's en foto's bewijzen een soortgelijk type "Brandstichting uit de lucht" dat plaatsvond tijdens de laatste reeks catastrofale vuurstormen in Californië. Huizen en auto’s brandden geheel uit, terwijl bomen en plastic brievenbussen nagenoeg ongeschonden bleven.

De foto's die op de site zijn geplaatst, vertellen een verhaal over geo-engineerd terrorisme. Deze keer waren Athene, Griekenland en de omliggende gebieden het doelwit van de Cabal en hun hooggeplaatste marionetten in de uitgebrande gebieden die dit apocalyptische scenario coördineerden. Een dergelijke ongeëvenaarde terroristische aanslag heeft alle sporen van Operatie Gladio van de NAVO.

Operatie Gladio was een in 1952 gestart geheim netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om in geval van een communistische machtsovername in Italië of bij een Russische inval in andere landen het verzet te organiseren. De codenaam Gladio stamt af van het Italiaanse woord voor een kort tweesnijdend zwaard. De naam geeft al aan dat er dus tweesnijdend of dubbelspel wordt gespeeld.

Onlangs is gebleken dat het netwerk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland opereerde. Terwijl het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk. Nadat het bestaan van Gladio bekend werd, zijn deze netwerken opgeheven… zeggen de mainstream marionetten.

Geo-engineering (ik heb er geen goed Nederlands woord voor) is officieel de studie en de activiteit voor het vinden van manieren de atmosfeer van de planeet Aarde te veranderen om de globale opwarming te verminderen. Dit is complete nonsens want de planeet kent vele cycli van opwarming en afkoeling tot en met complete ijstijden. Geo-engineering is puur terrorisme om de mensheid op de knieën te krijgen.

De opvallende overeenkomsten met de geo-engineerd vuurstormen in Californië zijn gewoon te veel en te overtuigend om te negeren. Dezelfde geavanceerde brandstichting lijkt in beide gevallen te zijn gebruikt. De vuurzee in Griekenland heeft alle kenmerken van brandstichting via drones in de lucht en brandstichters op de grond. Het rapport vermeldt zelfs dat: "Griekenland heeft om VS drones gevraagd om 'verdachte activiteit te detecteren' toen het uitkwam dat tegelijkertijd 15 branden waren gestart."

Dit scenario doet mij denken aan de film ‘Sleeping wit the Enemy’ uit 1991. Laura en Martin zijn al jaren getrouwd en lijken een perfect koppel te zijn. Maar Martin is een gewelddadige man. Laura is bang en wil ontsnappen als ze de kans krijgt. Ze simuleert haar eigen dood en vlucht naar een andere stad met een nieuwe identiteit. Maar als haar man ontdekt dat ze nog leeft zal hij niet twijfelen om haar te vinden en te vermoorden.

De foto's laten zelfs uitgebrande voertuigen zien, met gesmolten wieldoppen, pal naast onverbrande bomen zoals het ook was te zien na de valse vlag operatie vorig jaar in Santa Rosa, Californië.

Het is duidelijk dat Direct Energie Wapen de opmerkelijke grote materiële schade heeft veroorzaakt; straten vol met verbrande auto's vlak naast bomen en ook gebouwen die ongedeerd bleven! Deze DEW en aanval op Griekenland lijkt meer een daad van pure intimidatie, opdat de regering in Athene zich niet aansluit bij Italië in opstand tegen de Europese Unie.

Nu moet ik ineens terugdenken aan de blauwe plekken die ik overhield als mijn vader zei: ‘Wie niet horen wil, moet voelen.’

Ontwrichting.
Nog belangrijker is de noodzaak dat de EU Griekenland op één lijn houdt met immigratie. Griekenland is de belangrijkste schakel in de keten voor vluchtelingen en economische migranten die vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika reizen nu Italië de Italiaanse schiereilandroute heeft afgesloten. Het is opmerkelijk dat het vooral jonge, zeer viriele mannen zijn die Europa binnenkomen.

De Grieken protesteren als nooit tevoren tegen de toevloed van migranten: geweld flakkert op de Grieks eilanden als protest tegen migranten. Daarop werd het grotere gebied in Athene een waarschuwing gestuurd via geo-engineerede bosbranden, omdat de daaropvolgende brandstichting en chaos het veel moeilijker maken om protesten te organiseren.

Chaos kan vele vormen aannemen zoals te zien is in het nieuwe rapport over het "schuldspel" dat is losgebarsten na zoveel catastrofale schade aan zulke grote delen van luxe Griekse huizen. De aloude verdeel en heers techniek zorgt ervoor dat mensen elkaar de schuld geven van de rampen. De Cabal en hun marionetten lachen in hun vuist nu de Grieken onderling vechten in plaats van de terroristen elite te vervolgen.

Er zijn ook verschillende rapporten die verwijzen naar een vergelijkbaar Vlammenwerper effect" dat door velen werd waargenomen. Daar heb je het Griekse Vuur weer dat ik in he begin noemde… Meer dan 70 doden, honderden gewond of vermist door de Griekse bosbranden die door een vlammenwerper aangestoken leken. Er zijn veel signalen van een valse vlagaanval op Griekenland die geopenbaard zullen worden.

Met dit inzicht kunnen we alleen concluderen dat de Gladio terreuraanslagen een politiek, economisch of sociaal doel dienen die de Cabal marionetten in gedachten hebben. Het moge duidelijk zijn dat de mensen in Griekenland zo geschokt zijn door deze ramp, dat de machtselite haar gang kan blijven gaan om de samenleving in Europa te ontwrichten. Weet je nog dat prinses Europa werd ontvoerd en misbruikt door de god Zeus?

Zeus is de Griekse belichaming van een Anunnaki god. Andere naam, andere tijd/ruimte, en nog steeds de na-ijverige god uit de Tien Geboden. Er is niets nieuw onder de Zon, maar de mensheid lijdt aan een vorm van de dementie, en alleen de politici komen er mee weg als ze zich hun leugens niet meer heinneren. Het meest frustrerende is dat het mensdom die demente figuren zelf heeft gekozen.

De Griekse vuurstormen werden niet veroorzaakt door Moeder Natuur. Ja, er zijn deze zomer hittegolven over de planeet, maar zo werkt Gladio. De geo-engineers maken optimaal gebruik van extreme weersomstandigheden om hun geavanceerde terreuroperaties uit te voeren. Daarom is deze Griekse vuurzee een klassieke Valse Vlag Aanval. Het is erg gemakzuchtig en uiterst dom om de schuld te geven aan het weer.

Dit gaat ook op voor vele vulkaan erupties, landverschuivingen, aardbevingen, orkanen, overstromingen en andere (on)natuurlijke fenomenen die thans de ganse wereld populatie op de knieën moet dwingen. Het slechte nieuws is dat alle niet ontwaakte zielen moeten ontwaken uit de nachtmerrie die al 26.000 jaar duurt. Het goede nieuws is dat we nog vrolijk kunnen BBQ-en en naar de televisie kijken om de mainstream leugens te slikken.

Dauwtrappen.
We kunnen ons niet meer verontschuldigen met: ‘Ik heb het niet geweten’, zoals miljoenen mensen deden nadat de verschrikkingen van de concentratie kampen bekend werden. Deze planeet kan erg mooi zijn, als een dauwdruppel die door de Zon wordt verlicht. Wanneer je, als de hittegolf is afgekoeld, een keer gaat dauwtrappen, denk dan aan het Engelse woord dew.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com