Laboratorium.

Hits: 941

Een laboratorium is een gebouw of vertrek voor empirisch-wetenschappelijk of technisch onderzoek of voor het bereiden van bepaalde stoffen. Het is zeer onzeker of die stoffen voor positieve doeleneinden worden ontwikkeld. Nu we de eindfase van de quarantaine naderen is het duidelijk geworden dat die stoffen bedoeld zijn om massa destructie wapens te ontwikkelen.

Die wapens zijn klein, onzichtbaar en veel effectiever dan complete legers. We hebben het over biologische oorlogvoering. De aanleiding tot dit schrijfseltje vond ik in de vier delen van de Bourne cyclus, vernoemd naar de hoofdpersoon. Jason Bourne wordt opgevist uit de Middellandse Zee, met twee kogels in zijn rug. Hij lijdt aan retrograde amnesie of geheugenverlies en weet niet meer wie hij is.

Eerst wil ik een eigen visie op die naam brengen, of Robert Ludlum (de auteur) die naam zo ook bedoeld heeft weet ik niet. Jason verwijst voor mij naar Jason en de Argonauten, een verhaal uit de Griekse mythologie. Deze mythe is te vergelijken met een Mission Impossible, waarin de held aan allerlei gevaren weet te ontsnappen. In Jason en de Argonauten is het bemachtigen van het Gulden Vlies de ‘onmogelijke opdracht.

Het Gulden Vlies uit de Griekse mythologie is voor mij een code voor de Sluier van Vergetelheid die alle belichaamde zielen belet te ontdekken wie we werkelijk zijn. Jason Bourne is door genetische manipulatie zijn ware identiteit kwijt. Na 1:13:15 op de teller van de vierde film; de Bourne Legacy zegt een laborante: ‘Als je genetisch materiaal wilt her-programmeren, is er niets beter dan een virus.’

Het meest hardnekkige virus op Aarde is angst, en angst is de verwekker van agressie! Angst is de oppositie van liefde, en zolang angst behalve agressie, onderdrukking, hebzucht, misbruik en verdeeldheid baart, zal er geen liefde zijn op Aarde. Dr. Joseph Mengele, de beruchte arts van Auschwitz was al bezig met een gruwelijk experiment om genetisch materiaal te her-programmeren. Hij was niet de eerste.

Ongeveer 300.000 BC kwamen de Anunnaki op Aarde. Via genetische manipulatie creëerden ze de Adama, naar hun gelijkenis; een superslaaf die nog geen kennis had van goed en kwaad. Sindsdien zijn agressie, onderdrukking, hebzucht, misbruik en verdeeldheid gemeengoed op de prachtige blauwe knikker waarop we leven. Om te ontwaken uit de droom of nachtmerrie die we het leven noemen, is inzicht in het grotere plaatje nodig.

Biologische oorlog.
De biologische oorlog tegen de mensheid werd voor het grote publiek eerst geopenbaard in het Strecker Memorandum. Het Memorandum is een perfect voorbeeld van hogere waarheid. Dr. Strecker toont in een video hoe de Verenigde Naties (Verenigde Nazi’s) een poging deden om het probleem van overbevolking op te lossen. Aids was, het eerste biologische massavernietigingswapen, dat uit de laboratoria van de WHO kwam.

Het Engelse werkwoord ‘aid’ betekent helpen, steunen, bevorderen of bijdragen tot… De bijdrage van de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) is het bevorderen van het om zeep helpen van minimaal 50% van de wereldpopulatie. Dr. Donald MacArthur, een woordvoerder van het Pentagon, zei op 6 juni 1969: ‘Binnen de vijf tot tien jaar zal het mogelijk zijn een nieuw invectief micro-organisme te maken.’

Een onderzoeksprogramma om de haalbaarheid hiervan te onderzoeken zou in vijf jaar voltooid kunnen worden met kostprijs van 10 miljoen dollar. Voor dat bedrag ontwikkelde men een ziekte veroorzakend organisme dat ongevoelig is voor de immunologische en therapeutische processen. HIV is de eerste en enige ziekte die aan een dergelijke definitie voldoet. En de Cabal kreeg waar voor hun geld!

De gepensioneerd VS luitenant-kolonel Thomas Bearden publiceerde in 1988 ‘AIDS Biologische Oorlogvoering’, waarin wordt gesteld dat HIV is ontwikkeld in Amerikaanse defensie laboratoria. Tom Bearden heeft een Master of Science diploma in nucleaire technologie en een Bachelor in Science in wiskunde. In 2005 schreef ik dat Bearden wist dat tsunami’s, aardbevingen en vulkaan erupties door mensen konden worden opgewekt.

Samuel Evans, voorzitter van de nationale raad van openbare auditors, stuurde de volgende brief aan elk Congreslid in 1989: ‘Ik stuur deze brief met het verzoek om onderzoek te doen naar de 'aantijgingen' dat onze regering onderzoek en ontwikkeling financiert via genetische manipulatie. Het gaat om erfelijkheidsmechanisme om virussen te vermenigvuldigen die specifieke raciale groepen moeten doden.‘

De massa beschuldigingen, verklaringen, nieuwsartikelen en persoonlijke getuigenissen vereisen een diep inzicht in het grotere plaatje. We noemen enkele, voor de slapende mensheid, verborgen zaken. De commandant van het VS Army Onderzoeksinstituut voor infectueuze ziekten in Fort Detrick in de staat Maryland ontving 60 miljoen dollar voor onderzoek naar biologische etnische wapens.

Het is opmerkelijk dat Fort Detrick ook de locatie is van het AIDS onderzoek.

Fort Detrick.
Het walgelijke biologische programma startte in 1942 onder de leiding van een civiel bedrijf, de War Reserve Service. De Chemical Warfare Service van het VS leger kreeg de verantwoordelijkheid en het toezicht op het programma. Detrick Field in Maryland werd gekozen als de locatie voor het programma omdat het afgelegen was maar niet te ver van Washington DC en Edgewood Arsenal, het centrum van chemische oorlogsvoering lag.

Gebouw 470 werd in 1952 gebouwd als een proeffabriek waar enorme hoeveelheden biologisch/chemische middelen werden gekweekt. Het primaire middel dat in de proeffabriek werd geteeld, was miltvuur, een gevaarlijk organisme dat duizenden jaren in een spore-toestand kan slapen. Area B werd opgezet als testlocatie in het biologische oorlogvoering programma. Area B is opgezet als testlocatie in het voormalige BW-programma. Het is ontworpen om de stroom virussen door de lucht te testen.

Virussen.
Om etnische oorlog te voeren worden stoffen ontwikkeld die het ene ‘mensenras’ meer beïnvloeden dan het andere. Volgens het blad Newsweek van 16 januari 1989 maakt de ziekte ‘Valley Fever’ meer kans om kleurlingen te doden dan blanken. Een andere substantie, ontwikkeld aan een universiteit in Zuid-Californië, is in staat alleen mensen met melanine in hun huid te doden. Melanine zorgt voor meer pigment in de huid.

Het rapport van de Chemical Warfare Commissie van USA gaf in 1985 al toe dat de snelle vooruitgang van de genetische manipulatie de waarschijnlijkheid biedt van nieuwe middelen waarvoor geen vaccins of contra-geneesmiddelen bekend of beschikbaar zijn. Als je genetisch materiaal wilt her-programmeren, is er niets beter dan een virus. Het genetisch materiaal omvat ook speciale agenten die weinig menselijks meer hebben.

Ultra geheime diensten hebben methoden ontwikkeld om specifiek geselecteerde mensen te ontmenselijken. Via psychotronische golfen, hersenspoeling, virussen, waterboarding en slaaponthouding krijgen ze deze agenten zover dat ze hun ware identiteit verliezen, een verbeterde zintuiglijke waarneming en een uitzonderijk hoge pijngrens verkrijgen om hun onmogelijke en onmenselijke missies te volbrengen.

Hun geheugen werd geoptimaliseerd, terwijl de herinnering aan hun ware identiteit werd gewist. Als je dit leest, moet je toch aan Guantanomo Bay denken. Het verschil is dat in Gitmo de zogenaamde vijand aan deze vernederingen werd onderworpen. De negatieve krachten in de VS behandelen hun eigen mensen exact hetzelfde, het zegt alles over de mentaliteit in de VS. Hun experimenten zijn, hoe kostbaar ook, altijd waardevoller dan mensenlevens.

Zodra de identiteit van de agenten is gewist worden ze opgeleid om meerdere talen vloeiend te beheersen en uit te blinken in oosterse vechttechnieken. Dan worden ze voorzien van meerdere paspoorten en een ongelooflijke hoeveelheid militair technologische gadgets die de huidige bekende technologie minimaal 80 jaar vooruit zijn. Het meest opmerkelijke is dat deze agenten geen enkele vorm van empathie meer kennen.

Een regel uit een videoclip van de Bourne Identity zegt het zo: ‘Jason Bourne was het perfecte wapen tot hijzelf het doel werd.’ De opdrachtgevers van deze agenten zijn gewetenloze figuren die altijd buiten schot blijven. De bekende openingszin uit de Mission Impossible serie luidt: ‘Mocht je deze opdracht accepteren, dan zal de secretaris elke kennis van je acties verwerpen als jij of een van jouw mensen gevangen of gedood worden.’

De massavernietigingswapens worden alsmaar kleiner en effectiever. Er zijn drones die net zo klein zijn als een muskiet. Er zijn microchips die in de kuiltjes van een golfballetje passen, en er zijn microscopisch kleine virussen die hele volksstammen kunnen uitroeien. Ze ontstaan in het brein, het mentale laboratorium van de machthebbers. Het vreemde is dat die machthebbers in de ogen van kunstmatige intelligentie ook microscopisch klein zijn.

Zolang ze de doelen van de negatieve buitenaardse wezens dienen, mogen ze blijven leven. De Chimaera en de Archonten ruimen de Cabal en hun marionetten net zo gemakkelijk en snel op als de mensen die zeehonden doodknuppelen. Of net als de elite die kinderen in satanische rituelen slachten en opeten. De afrekening komt zodra we als collectief de quarantaine doorbreken.

Laborar is een Spaans werkwoord dat zich inspannen of werken betekent. Er is werk aan de winkel, veel collectief werk, om een eind aan de agressie, onderdrukking, hebzucht, misbruik en verdeeldheid te maken. Nelson Mandela maakte het in zijn inauguratierede duidelijk: ‘Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis waar we bang voor zijn.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com