Cheops? Oeps!

Hits: 1138

Cheops is de tweede farao van de 4e Dynastie van het Oude Egypte. Deze farao was ook bekend als Suphis, Choefoe of Khufu. Hij gaf, volgens Internet, zijn necropolis de naam Akhet-Khufu wat in onze taal ‘Horizon van Khufu’ betekent. Die begraafplaats is volgens Egyptologen de Grote Piramide op het Giza plateau. We weten intussen dat die piramide allerminst een tombe is en dr. J.J Hurtak heeft bewezen dat de Grote Piramide een door spraak geactiveerde geofysische computer is.

Na een transformerende kosmische ervaring heeft dr. Hurtak in 1973 het boek “The Keys of Enoch®” geschreven. Sindsdien is het zijn levensopdracht om deze kennis door te geven en dat doet hij nog steeds met veel kracht en onvoorwaardelijkheid. Zijn boodschap is er een van Liefde en vervulling en vertelt over de terugkeer van het Licht in de Nieuwe Tijd.

In maart 2002 had ik ook een levens veranderende ervaring in de sarcofaag van de Koningskamer in de Grote Piramide. Een soldaat maakte het me mogelijk om even in de sarcofaag te liggen, waar Meester Yeshua als tiener een inwijding kreeg. Met de handen voor mijn hartchakra ging ik liggen; het was het gebaar waarmee de Essenen elkaar groetten, en waarmee Osiris altijd wordt afgebeeld.

Vervolgens vroeg ik op Alfaniveau wat dit voor mij betekende en het antwoord kwam snel en duidelijk: “Dit keer ben je er door!” Na enige tijd boog de soldaat zich over me heen op het moment dat ik mijn ogen opende. Het leek wel alsof we als één mens handelden; ik wist wanneer hij zich over me heen zou buigen en hij wist wanneer ik klaar was. Daarna wenkte de soldaat Nora om in de sarcofaag te liggen.

Er is iets met de maand maart. Yeshua werd, volgens de Bijbel, op vrijdag 20 maart in het jaar 33 gekruisigd. In maart 2019 las ik een artikel over een 1500 jaar oude Bijbel waarin apostel Barnabas schreef dat Yeshua niet werd gekruisigd. In het maartnummer van het Egyptische tijdschrift Rose El-Yussuf verscheen een artikel over een uiterst merkwaardige archeologische ontdekking in de Grote Piramide van Giza.

Volgens het artikel ontdekte de Franse egyptoloog Louis Caparat in 1988 in een geheime kamer van de Grote Piramide een gemummificeerd buitenaards wezen. De mummie werd in een doorzichtige kristallijnen kist gevonden. Aanvankelijk leek het buitenaards wezen in winterslaap te zijn, of in een status van schijndood. Het wezen wordt verondersteld een ' humanoïde' te zijn; een mix is tussen een buitenaards ras en menselijk DNA.

Een papyrus dat in de buurt van het lichaam werd gevonden, vermeldt de ontmoeting van dit wezen met de farao Khufu/Cheops. Volgens de papyrus verzocht het wezen de farao de Grote Piramide te bouwen als een graf voor dit wezen nadat hij de komst van andere wezens van zijn soort had voorspeld. (Bron: Tijdschrift ‘Rose El-Yussuf’ uitgave 283 uit 2000).

In de papyrus stond ook geschreven dat de mensen die tijdens de Neolithische periode in Egypte/Kemet leefden al een vermenging waren van mensen rond de Middellandse Zee en de negroïde volkeren die een langwerpige schedel hadden. Kijk maar naar de hoofden van Achnaton en Nefertiti, en begrijp waarom de Egyptische kronen ook langwerpig waren! In deze fase van de menselijke evolutie ontdekken archeologen ineens overal ter wereld langwerpige schedels.

Na de ontdekking van de mummie nodigde Caparat de Spaanse bioloog Francisco de Braga, uit naar Egypte te komen om bloed, cellen, weefsels en DNA-monsters te nemen van de vreemdeling. Maar toen Dr. de Braga in Caïro arriveerde, werd hij vastgehouden door het Egyptische ministerie van Staatsveiligheid en op een vliegtuig naar Madrid gezet. Volgens Rose El-Yussuf werd het buitenaards wezen door de Egyptische militaire inlichtingendienst naar een laboratorium op een geheime locatie gebracht.

De macht om alles te verdoezelen en leugens te verspreiden van de Thebaanse zwarte loge in het Oude Egypte, is nu de macht van de militaire inlichtingendiensten.

Het lijk is niet wat het is…
Eigenlijk zijn er al mysterieuze lijken gevonden sinds Abdullah Al-Mamun zich in 813 toegang verschafte tot de Grote Piramide door een groot gat te boren in de muur. In het boek: ‘Geheimen van de Grote Piramide’ van Peter Tompkins lezen we dat vroege Arabische onderzoekers vermeld hebben dat Al-Mamun in de sarcofaag een beeld vond in de vorm van een man.

In dat beeld lag een lichaam met een gouden borstplaat, belegd met kostbare edelstenen en een zwaard van onschatbare waarde. Op het hoofd droeg het wezen een robijn zo groot als een ei, dat straalde als daglicht. Sinds de Archon invasie in 1996 vinden er echter vreemde gebeurtenissen plaats in de Grote Piramide die het daglicht niet kunnen verdragen.

Er zijn geheime UNESCO-teams die het Giza plateau uitkammen, ongemerkte militaire voertuigen en zwarte helikopters in Gizeh, en de recentelijk begonnen zware bouwwerken. Niemand weet wat er werkelijk aan de hand is. Zwarte helikopters zijn niet alleen de zwarte ‘black ops’ helikopters zoals ons wordt wijsmaakt. Een black op is de Amerikaanse militaire term voor een geheime operatie door een regering of militaire organisatie.

Het zijn in feite autonome instrumenten (A.I. levensvormen) gecreëerd door de instanties van de Nieuwe Wereld Orde via Nano biotechnologie. Het zijn ook psychotronische Nano wapens. Hun primaire doel is de activiteiten van de gemiddelde burger te bespioneren, tactische informatie te vergaren en 'gezagsondermijnende' mensen te ontdekken die niet buigen voor de wil van de Cabal/NWO.

Nano komt van het Griekse woord voor dwerg. Het is een voorvoegsel om een maat van 9 cijfers achter een komma aan te duiden. Een nanometer is dus 0,000 000 001 meter of een miljardste van een meter. Nanobots zijn robots die microscopisch klein zijn, je kunt ze vervangen met het concept van implantaten.

Nanobots hebben specifieke taken op atomair, moleculair en cellulair niveau en helpen bij het tot stand brengen van vele doorbraken, vooral in de medische wetenschap. Dat die doorbraken ook via psychotronische wapens worden bereikt, geeft al aan dat sommige wetenschappers ook gewetenloos kunnen zijn!

Het lijkt niet wat het is.
Het lichaam van een perfect bewaard gebleven, zorgvuldig gemummificeerd buitenaards wezen werd door de archeoloog Viktor Lubek ontdekt in een kleine piramide bij het dorp Lahun op 90 km ten Zuidwesten van Caïro. Deze mummie, met een lengte van 150 -160 cm, dateert van ongeveer 2.000 BC en werd vermoedelijk al in 2012 gevonden. Dit nieuws werd, samen met details en foto's van de vondst, gemaakt onder de voorwaarde van anoniem te blijven.

Inscripties op het graf van de mummie toonden aan dat dit wezen een adviseur/adviseuse van farao Senusret II was en Osirunet werd genoemd, wat 'ster' of 'uit de hemel gezonden' betekent. Dit lichaam was met veel respect en zorg begraven samen met een aantal vreemde sierraden van een synthetisch materiaal dat niet in enig andere Egyptische tombe werd aangetroffen.

De anonieme bron beweerde voorts dat het onduidelijk is welk geslacht het was, maar dat het wezen een ongewone reptiliaanse huid had, geen uitwendige oren en zeer grote amandelvormige ogen.

De anonieme bron die de gegevens van de vondst openbaarde, beweerde dat de ontdekking grote controverse heeft veroorzaakt onder de Egyptische functionarissen, die het verborgen willen houden totdat een "plausibele verklaring" voor de vreemde mummie kan worden gemaakt. De regering heeft een aantal gerespecteerde archeologen geraadpleegd, maar tot nu toe kan niemand de bevinding in gewone bewoordingen verklaren.

Het is kenmerkend voor de domheid van het collectief dat het gelooft in een god, maar niet in buitenaardse wezens, terwijl ze god nooit op Aarde hebben aangetroffen. De Egyptenaren weigeren te geloven dat hun erfgoed uit de ruimte kwam. De laatste update hierover was dat de mummie naar een universiteit in Florida moest worden overgevlogen, waar specialisten het nader zullen onderzoeken.

De CIA heeft archeologen inmiddels in bepaalde gebieden opgravingen te doen. Sommige journalisten hadden al opgemerkt dat de CIA zeer geïnteresseerd was in het maken van hun eigen opgravingen voordat het verbod werd ingevoerd. Tot dusver zijn er drie verborgen openingen rond de Sfinx die leiden naar ondergrondse tunnels die verboden zijn. Eén opening bevindt zich tussen de twee voorpoten, één aan de zuidkant en één aan de noordkant.

Volgens de Britse schrijver/journalist Graham Hancock heeft de CIA niet één, maar 9 kamers onder de Sfinx ontdekt, waarvan sommige metalen voorwerpen bevatten. Deze verborgen kamers werden feitelijk al beschreven in de ‘Smaragden Tafelen’ van Thoth/Tehuti. Deze Smaragden Tafelen, voorlopers van de Stenen Tafelen van Mozes, zijn volgens de legende gevormd uit één enkel stuk smaragdgroen kristal dat voor de Zondvloed uit Atlantis afkomstig was.

Als diverse inlichtingendiensten het plateau afschuimen om instrumenten of documenten te bemachtigen, betekent dit dat ze vermoeden dat de beschaving van het Oude Egypte in sommige opzichten veel geavanceerder was dan de onze. In de eerste alinea schreven we dat de Grote Piramide spraak geactiveerde geofysische computer is. Voor mij was en is de Grote Piramide wat Houston voor de space shuttles is.

Een toenemend aantal insiders geeft toe dat de mens het zonnestelsel al heeft gekoloniseerd met super geavanceerde technologieën. Het is geen vraag meer of er op de maan geheime bases zijn, of dat het zogeheten Secret Space Program werkelijk bestaat. Deze miljarden kostende ondernemingen zijn allemaal terug te voeren tot de crash van een UFO bij Roswell op 8 juli 1947. Het is ook bekend dat die diensten eerst in Montauk op Long Island en later op Area 51 aangestuurd worden door (zwarte loge) buitenaardse wezens.

Op 12 mei 2003 vroeg ik hierboven of er een overeenkomst was tussen de moord op Toetanchamon en J.F. Kennedy. De overeenkomst zit er voor mij hierin dat het om jonge heersers gaat die beide zijn gestorven aan een hoofdwonde als gevolg van een politieke intrige. De engelen gaven een bevestigend antwoord. Wie zoekt zal vinden, en het is nooit wat het lijkt!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com