Hologram.

Hits: 1287

Het fenomeen hologram is al 19 keer in mijn vorige schrijfseltje genoemd of verklaard. In juni 2014 lag ik geheel onverwacht op een operatietafel in Antalya voor een dubbele bypass. Tijdens die operatie kreeg mijn geest les van Tesla en Einstein. Het hologram van mijn fysieke jasje functioneerde slechts via een hart - en longmachine. Hierna kopieer en plak ik een alinea uit een artikel dat ik een maand daarvoor nog had vertaald.

Nieuwe vermogens.
‘Wij willen dit graag onder je aandacht brengen omdat er nu zoveel nieuwe vermogens voor de mensheid beschikbaar zijn. Wij zeggen je dat veel van deze zaken in jullie verleden verstopt waren; veel ervan dook op in jullie Science Fiction en in films van creatieve schrijvers die dachten dat ze het verzonnen, maar in feite de toekomst channelden’.

De term science fiction betekent letterlijk wetenschappelijk verzinsel. In de evolutionaire fase waarin we thans leven transformeren niet op realiteit berustende voorstellingen in empirische ervaringen. We leven op een tijdlijn waarin wetenschap en spiritualiteit geen antagonisten meer zijn. Hoewel de lessen van Tesla en Einstein mijn verstand te boven gingen, kregen mijn schrijfseltjes sindsdien meer spirit-science kenmerken.

Britse, Canadese en Italiaanse wetenschappers hebben ontdekt wat volgens hen het eerste bewijs is dat onze wereld niet is wat we dachten dat het was. Het team beweert dat er meerdere interactieve universa zijn, waarvan sommige heel anders dan de onze. De astrofysici bestudeerden de 'afterglow’ van de oerknal en vonden substantieel bewijs dat het Universum holografisch is.

Met de 'afterglow’ bedoelt men de kosmische achtergrondstraling of de overgebleven hitte van de Oerknal waarin het Universum 13,7 miljard jaar geleden werd geboren. Volgens de wetenschappers van de University of Southampton is er momenteel, hoe bizar het ook moge zijn, evenveel bewijs voor een holografische wereld als voor de traditionele structuur van het universum,

In de jaren ’90 van de vorige eeuw werd het concept van een holografisch Universum voor het eerst gesuggereerd, maar het werd pas onlangs door telescopische data ondersteund.

Hologrammen waren al lang populair in science fiction. In de Terugkeer van de Jedi, die in 1983 in première ging, zagen we voor het eerst een holografische projectie van prinses Leia die Obi-Wan Kenobi om hulp smeekt.

Kort door de bocht genomen is een hologram een lichtprojectie van een 3D object dat in de ruimte lijkt te zweven. Nu maakt mijn innerlijke processor ineens een kwantumsprong naar regel 3 uit de Genesis: ‘En God zei: Daar zij licht! En daar werd licht.’ Die regel krijgt in dit licht bekeken een totaal andere betekenis. Het is vergelijkbaar met een 3D-film in een bioscoop. Het publiek ervaart de beelden als hoogte, breedte en diepte, terwijl het gewoon uit een plat 2D-scherm komt.

In vorige schrijfseltjes gaf ik de hint dat het licht in regel 3 van Genesis puur bewustzijn is. Gaat er nu een lichtje op? Dan maken we een grotere kwantumsprong in bewustzijn. Stel je voor dat het menselijk lichaam een ​​holografische projectie van bewustzijn is. Nu zullen we onderzoeken hoe je lichaam een ​​holografische projectie is van je bewustzijn, en hoe je dat hologram beïnvloedt en daarmee controle hebt over de fysieke gezondheid van je lichaam.

Een van de belangrijkste principes van de kwantumfysica is dat onze gedachten de werkelijkheid bepalen. Een deel van het collectieve bewustzijn begint dat te begrijpen en, nog belangrijker, het ook te erkennen. We kunnen dan ook stellen dat het Universum alleen bestaat bij de gratie van onze waarneming. We zijn de meesters van de schepping omdat wij uitmaken wat zich uit het veld van alle mogelijkheden in vorm manifesteert.

Het veld van mogelijkheden of het kwantumveld is overal om ons heen en het is het meest fundamentele scheppingsniveau afgezien van het verenigde veld zelf. Het menselijke energieveld interacteert en beïnvloedt het kwantumveld rondom ons te allen tijde en de energie van onze overtuigingen en intenties wordt in ons energieveld gegoten omdat ze worden bepaald door de energie van onze gedachten en emoties.

Om het simpeler te brengen herinneren we je aan het feit dat je aantrekt (vorm geeft) waar je bang voor bent. Daarom is het belangrijk je gedachten en emoties volkomen te beheersen.

De fusie van onze gedachten, emoties, overtuigingen en intenties, die we het menselijke energieveld of aura noemen, informeert voortdurend de kwantumrealiteit in ons en om ons heen op elk moment van ons bestaan.

Wet van aantrekking.
Het tegendeel is ook waar, dat werd in de film The Secret uit 2006 met veel bombarie gebracht alsof het iets nieuws was. Het centrale thema van The Secret is dat we zelf geluk en succes kunnen realiseren. De film is, voor mij althans, gewoon een commerciële versie van de wet van de aantrekking.

Mag ik je herinneren aan het feit dat een uroloog in oktober 2011 prostaatkanker bij mij constateerde. Dat weigerde ik te geloven en deed eerst nog de 11.11.11 missie die we met 15 Essenen volbrachten. Eind december van dat jaar concludeerde een andere uroloog dat er geen sprake was van prostaatkanker. Gedachtepatronen bepalen de werkelijkheid!

In 1962 werd Vittorio Michelli opgenomen in het Militair Hospitaal van Verona, Italië met een grote tumor op zijn linker heup. De artsen wisten dat ze hem niet konden helpen, en hij werd zonder behandeling naar huis gestuurd, en na ongeveer 10 maanden was zijn linker heup bot volledig gedesintegreerd. Als laatste redmiddel reisde hij naar Lourdes, en dompelde zich daar in de bron.

Meteen begon hij zich beter te voelen, hij kreeg weer trek en ging nog een paar keer in de bron voordat hij vertrok. Na een paar maanden thuis had hij zo'n groot gevoel van welzijn  dat hij de artsen overtuigde hem opnieuw te scannen. Tot hun verbazing was de tumor gekrompen. Na een paar maanden onder observatie lieten de röntgenfoto’s zien dat de tumor steeds kleine werd en uiteindelijk volledig verdween.

Toen de tumor verdwenen was, begon zijn heupbeen te regenereren. Na 2 maanden kon hij weer lopen en enkele jaren later was zijn heup bot volledig geregenereerd. Gedachten, emoties, overtuigingen en intenties bepalen de werkelijkheid.

Vittorio’ s genezing is een krachtig bewijs dat er een energetische structuur (kwantumveld) bestaat waar onze fysieke jasjes op aansluiten. Het is een logische verklaring voor hoe het heup bot van Vittorio precies wist in welke vorm het terug moest groeien. Voor mij was het onze energetische blauwdruk die het bot triggerde weer de juiste vorm aan te nemen.

In de geneeskunde wil men hier nog niet aan toegeven, terwijl het in de fysica heel natuurlijk is. Op atomair niveau binden atomen zich aan elkaar om moleculen te vormen die specifieke geometrische structuren hebben alsof er een energetische blauwdruk is waaraan ze hechten, en die de vormen bepaalt waarin ze tot uitdrukking komen.

Indien ons lichaam een ​​projectie van bewustzijn is, zou ons bewustzijn een energetische blauwdruk creëren waar onze atomen en moleculen op aansluiten om ons fysieke jasje te creëren. Er is zeer suggestief bewijs van het bestaan ​​van de energetische blauwdruk in het nieuwe onderzoek naar DNA dat bewijst dat het energie direct vanuit het veld uitzendt en ontvangt.

Het verhaal van Vittorio is een perfect voorbeeld van ons menselijk vermogen om uit het vacuüm van het kwantumveld vorm te geven met onze energie en intenties, en zo te manifesteren wat we direct uit het veld wensen voor werkelijk wonderbaarlijke resultaten. Het feit dat hij zich beter begon te voelen en begon te geloven dat hij was genezen, was de sleutel tot zijn genezing.

Dit herinnert me aan het motto: ‘Wat je gelooft is waar, maar wat zou je willen geloven?’

Plancktijd of kwantumtijd is volgens de huidige wetenschap de kleinste eenheid van tijd. Als een proces korter is dan de Planck tijd is er geen tijd en geen ruimte en wij noemen dit niets of vacuüm. We maken het nog eenvoudiger. Regel 3 uit Genesis kan je nu ook interpreteren als uit het niets/vacuüm iets/vorm creëren. Met de Oerknal verscheen er iets uit het niets…

Vergelijk dit met de wonderbaarlijke vermenigvuldiging van twee vissen en vijf broden, die een lunch voor 4.000 mensen manifesteerde. Vergelijk dit met de wonderbaarlijke genezingen die Yeshua verrichtte. Voor mij waren ze een pure manifestatie van het triggeren van de goddelijke blauwdruk die geen onvolmaaktheden (ziekte) kent.

Ons vermogen om te helen is direct gerelateerd aan ons niveau van aandacht en ons niveau van geloof. We kunnen ons genezen van elke aandoening, ziekte of verwonding die mogelijk is, wanneer we er volledig op vertrouwen dat we worden genezen. Dit komt omdat op kwantumniveau alles mogelijk is en de herstructurering van de werkelijkheid volledig bepaald wordt door onze overtuigingen en verwachtingen.

We zijn pure energie en er is een oneindig potentieel in die energie. Het is helemaal aan ons om te bepalen wat we in ons leven en in ons lichaam uit het veld willen manifesteren. Je hebt geen beperkingen en niets is onmogelijk. Het zijn alleen je overtuigingen die dicteren wat je wel en niet kunt doen.

Wonderen gebeuren, niet in tegenstelling tot de natuur, maar in tegenstelling tot wat we van de natuur weten.’ (St. Augustines).

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com