Kleur bekennen.

Hits: 1359

De koning bekent kleur, niet met een oranje wimpel maar met een rossige baard. Op Internet vond ik na Prinsjesdag een artikeltje over die baard. Een barbier gaf er het volgende commentaar op: ‘Zijn baard geeft de koning ook wat meer aanzien. Het laat ook dominantie zien. Het geeft er kracht aan. Het past bij een koning, vroeger hadden ze ook een baard.’ De kleur van de baard bleef onbesproken, en daar wil ik juist aandacht aan schenken.

Er zijn veel niet-rode mannen met rode baardgroei. Officiële cijfers zijn er niet, maar 44% van de ondervraagde mannen zegt wel eens rood aan te treffen in de baardstreek. De kleuring varieert van een enkele rode haar of rossige gloed tot een compleet rode baard bij blonde mannen. Jonathan Rees, hoogleraar dermatologie in Edinburgh, die in 1995 voor het eerst MC1R-mutaties bij roodharige mannen ontdekte, denkt dat mannen met rode baarden vaker één defecte kopie MC1R hebben.

Melanocortin 1 (MC1R) is verantwoordelijk voor rood haar. Het bloedtype Rh negatief hangt daar nauw mee samen. Op 8 februari 2017 publiceerde ik iets over de oorsprong van dat type bloed en de connectie ervan met de Reptilian Royalty. De Draco’s en Reptielen brachten circa 35.00 jaar geleden de RH negatief factor in onze bloedcellen. Mensen met deze RH negatief factor hebben meer Reptiliaanse chromosomen.

Op zich is dat niet erg, omdat elke humanoïde een reptielenbrein heeft dat kiest voor vechten, vluchten of bevriezen in situaties die bedreigend zijn. De Rh negatief factor zorgt ook voor een lagere lichaamstemperatuur net als bij de koudbloedige reptielen in de natuur. In tegenstelling tot de meeste zoogdieren, hebben reptielen ook een lagere bloeddruk. Het is denkbaar dat Reptiliaanse hybriden dat ook hebben.

Reptiliaanse hybriden hebben een extra ruggenwervel, die soms een overgangswervel of Cauda wordt genoemd. Het Engelse woordenboek definieert Cauda als ‘Staart’. Blijkbaar zijn de mensen met dit type bloed erg interessant voor de schaduwregering die achter de schermen de wereldleiders als marionetten gebruikt.

Ontvoeringen.
Niets vermoedende burgers worden naar speciale laboratoria van diep ondergrondse militaire bases vervoerd. Daar wordt de illusie gewekt (virtual reality) dat ze zich in een ruimteschip bevinden met buitenaardse wezens die vreemde operaties uitvoeren. Op deze manier kunnen talloze mensen, die voor de VS regering ‘interessant’ zijn, ontvoerd worden. Het merendeel van die mensen heeft de RH negatief bloedfactor. Waarom?

Mensen met Rh negatief bloed zijn vaak remote viewers, gedachtelezers, helderzienden, helderhorende, paranormaal begaafden en andere hoger begaafde mensen met ESP. Die afkorting staat voor extrasensory perception of buitenzintuiglijke waarnemingen. Ze waren al sinds WWII van buitengewoon nut voor militaire en geheime diensten en worden meestal gedwongen hun vaardigheden in dienst te stellen van de schaduw regeringen.

Volgens de linkerhersenhelft ligt de oorsprong van de Rh-factor in het bloed bij de resusaap; een makaak uit de familie der apen van de Oude Wereld. Deze soort wordt veel gebruikt als proefdier, en heeft zijn naam gegeven aan de resusfactor. De rechterhersenhelft vermoedt echter dat de antigenen of Rh-factor in ons bloed van buitenaardse oorsprong is. Sommige mensen geloven niet in buitenaardse wezens, maar ze vergeten dat de Bijbelse figuur die Adam schiep niet van deze Aarde kwam.

Enkele wetenschappers denken dat Rh-negatief bloed een mutatie is die op een onbekend moment in onze evolutie tot stand is gekomen. Anderen denken aan de mogelijkheid dat het afkomstig is van een uitheemse soort die zich met mensen heeft gemengd of ons op een of andere manier heeft gemanipuleerd, waardoor een hybride bloedlijn ontstaat.

Genesis 6:4. ‘In die dagen waren er reuzen op de aarde, en ook daarna, als Gods zonen tot de dochteren der mensen ingegaan waren, en zich kinderen gewonnen hadden; deze zijn de geweldigen, die van ouds geweest zijn, mannen van name’. Het is dus denkbaar dat die reuzen de Rh-factor op Aarde brachten!

Anunnaki.
Deze naam wordt vaak vertaald met: ‘'Zij die van de Hemel naar de Aarde kwamen'. Zecharia Sitchin beschreef gedetailleerd over het fokprogramma van die slangengoden in Sumerië door middel van genetische manipulatie. Door hun gemeenschap met menselijke vrouwen konden de reptielen gemakkelijker reïncarneren op deze planeet. Daarmee konden ze meer controle krijgen op de oppervlakte van deze planeet en de mensen weer tot slavernij te brengen.

In de oude mysteriescholen leerden we alles over de slangengoden, de Nephilim, de reuzen van vóór de Zondvloed en daarna. Deze esoterische en gnostische leerstellingen gingen ‘verloren’, om de dominantie over de mensheid en de natuurlijke hulpbronnen van de Aarde te behouden. De geïncarneerde reptielen domineren het Vaticaan, banken, regeringen, schoolsystemen, geheime genootschappen, legerleidingen en de farmaceutica.

Ze vormen de elite van deze werkelijkheid totdat wij beseffen wat ons goddelijke erfrecht is. De geïncarneerde reptielen belichamen de dertien families die aan de touwtjes trekken. De machtigste Reptilian Royalty is het Engelse Koningshuis. Lady Di heeft altijd beweerd dat koningin Elizabeth II een reptiel is. Prins Harry heeft rood haar en zijn kind van Meghan Markle ook! Soms slaan die kenmerken een generatie over.

Prinses Diana kende de ware aard van de genetica van de Koninklijke familie. Zij noemde de Windsors ‘hagedissen’ of ‘reptielen’ en ze heeft vaker in alle ernst gezegd dat de Windsors niet menselijk waren. In zowel Rosemary’s Baby, een griezelfilm uit 1968, als in de Da Vinci Code, een esoterische thriller van Dan Brown uit 2003, komen satanische seksrituelen voor die in onze werkelijkheid nog steeds plaatsvinden.

In de eerste week van juli 1981 vond er zo’n satanisch ritueel plaats in Clarence House vlak bij Buckingham Palace. Diana en Charles zouden eind die maand in het huwelijk treden. Het waren de laatste zeven dagen van de cyclus van de Eikenboom. Het ritueel is bekend als het Ontwaken van de Bruid, dat alle vrouwen in de 13 families die hoge posities verwerven moeten ondergaan voor ze reptielmensen huwen en in dat huwelijk geboorte geven aan nieuwe generaties heersers.

Diana vertelde haar vertrouweling Christine Fitzgerald dat koningin Elizabeth II, prins Philip, Earl Spencer (Diana’s vader), prins Charles en Camilla Parker-Bowles al aanwezig waren toen zij de kamer van het ritueel binnen werd geleid. We gaan niet in op wat daarna plaatsvond. We raden je aan om de film Rosemary’s Baby eens te bekijken. Op pagina 298 van de Da Vinci Code vind je een soortgelijk ritueel beschreven.

Het is opmerkelijk dat de genealogie van alle Amerikaanse presidenten sinds Eisenhower toont dat ze de Rh-factor in hun bloed hebben. Het gaat niet alleen om Royalty, het gaat om de dominantie die de schaduwregering daarmee kan uitoefen op leiderschap. Op Internet vind je, als je goede zoektermen gebruikt, interessante informatie over roodharige heersers.

Alle oude beschavingen van de pre-geschiedenis werden gestart en geregeerd door roodharige zeevaarders, die uit een ‘land boven de zee’ kwamen dat vaak Atlantis werd genoemd. Het bewijs hiervoor is te vinden in oude mythen en in de gemummificeerde overblijfselen van roodharige mensen die over de hele wereld zijn ontdekt. Er is zelfs een artikel op Internet over ‘Roodharige mummies van Egypte’.

Er is niets bekend over de lengte van de Anunnaki. Als we denken aan de reuzen op Aarde uit Genesis 6, komen er ook andere buitenaardse wezens in beeld. Deze wezens, Nordics genoemd, hebben allemaal lang, blond of rood haar en blauwe ogen. Ze zijn meestal tussen de 1,90 tot 2,10 meter lang, met uitschieters naar 2,40 meter! Geen enkele Nordic heeft fysieke gebreken, precies wat je zou verwachten van gecontroleerde genetica.

Dan zijn er ook de roodharige Lyranen met hun zeer bleke huid, ze hadden veelal groene ogen van een intensiteit die je op Aarde niet vindt, en ze waren reusachtig van gestalte. Deze entiteiten waren enkele van de eerste kolonisten op Aarde, en je weet dat kolonisten zich gedragen als indringers, plunderaars en verkrachters.

Het DNA/RNA dat de Reptiliaanse Royalty van hun buitenaardse voorouders hebben geërfd zorgt ook voor onmenselijke wreedheden. Denk maar aan wat er op Epstein’s eiland plaatsvond. En kijk op Internet naar de kunst van Dolores Zorreguieta, probeer niet misselijk te worden als je de kinderwagen op de bloedlijn ziet. Het is maar een bloedlijn, wel een die ontegenzeggelijk kleur bekent.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com