Argdocht

Hits: 1427

Op 1 oktober haspelde ik in de nabespreking van een reading twee woorden door elkaar. De reden van die verspreking was de vraag waarom wij alles wat mainstream ons op de mouw spelt met argwaan en achterdocht voor kennisgeving aannemen. We vonden allebei het triest dat we de onschuld (onnozelheid) uit onze kindertijd kwijt waren. Ik moest ineens denken aan een onnozele songtekst uit 1959.

Cliff Richard, de ideale schoonzoon die nooit een schoonzoon werd, stond 6 weken op nr.1 in Engeland met een onschuldig liedje over een levende pop. Hieronder herhaal ik de tekst van dat lied voordat ik de rauwe werkelijkheid in het Hier & Nu bespreek.

Living doll.

Got myself a crying, talking, sleeping, walking, living doll
Got to do my best to please her, just 'cause she's a living doll
Got a roving eye and that is why she satisfies my soul
Got the one and only walking talking, living doll

Take a look at her hair, it's real
And if you don't believe what I say, just feel
I'm gonna lock her up in a trunk
So no big hunk can steal her away from me.

Wetenschappelijk dollen.
Hier & Nu is de levende pop een kloon; een organisme of individu dat door kunstmatige, ongeslachtelijke deling uit één cel is geproduceerd. In 1990 werd de niet ontwaakte kudde in Nederland opgeschrikt door Herman, de genetisch gemanipuleerde stier. Genetische manipulatie is een wetenschappelijke term voor het door elkaar haspelen van genen. Bij Herman werd een menselijk gen aan zijn erfelijk materiaal toegevoegd.

Amper zes jaar later werd Dolly, het eerste gekloonde schaap en 's werelds eerste kloon van een volwassen zoogdier, ‘geboren’. Het genetisch materiaal waar Dolly uit is ontstaan, lag in een celkern van een cel van het uierweefsel van een volwassen ooi. Het revolutionaire van deze techniek was dat een ‘gespecialiseerde’ cel van een volwassen dier werd gebruikt in plaats van een niet-gespecialiseerde stamcel.

Cellen hebben allemaal hun eigen specialisme. Een levercel heeft een andere specialisatie dan een hersencel. Met Dolly bleek dat cellen hun specialisatie kunnen 'vergeten' en een nieuwe kunnen aannemen. De technieken die Herman en Dolly produceerden werden gecombineerd met als resultaat Polly. Polly is een gekloond schaap (net als Dolly) met een menselijk gen (net als Herman). Het was voor het eerst dat klonen en genetisch manipuleren, succesvol werden gecombineerd.

Gekloonde klokkenluider.
We zijn thans 22 jaar verder, en het geknoei met genen is zo geavanceerd geworden dat we geen verschil meer zien tussen het origineel en de kloon. De rauwe werkelijkheid is dat er in 2011 een klokkenluider opstond die zelf was gekloond. Hij begon zijn publicaties op Internet met de regel: ‘Mijn naam is Donald Marshall. Ik ben gekloond.’

De website: ‘Donald Marshall Revolution’ geeft inzage in de misdaden van de elite zoals moord, ontvoering, marteling, verkrachting, kindermishandel en -misbruik. Zelf slachtoffer van die elite beschrijft hij zijn eigen ervaringen van marteling, ontvoering en misbruik door het wereldwijde pedonetwerk op schokkende niveaus van verdorvenheid. De Reptiliaanse Royalty vormt de top van de elite, en hun marionetten zijn wereldleiders, politici en beroemdheden uit de entertainment industrie.

Zijn beschuldigingen worden onderbouwd door rapporten van organisaties, zoals Child Abuse Recovery, en het Internationaal Gerechtshof dat koningin Elizabeth en Prins Philip schuldig heeft bevonden aan de verdwijning op 10 oktober 1964 van tien schoolkinderen uit Brits Columbia. We hebben al eerder vermeld dat Elizabeth de hoogste rang bekleed in de Reptiliaanse Royalty.

Dit schrijfseltje is gebaseerd op een document van 80 pagina’s, en ik dwing mezelf het in drie pagina’s te proppen omdat de meeste mensen zich geen tijd gunnen aandachtig te lezen. We leven in een tijd waarin steeds grotere stimuli, een fraai woord voor grotere kicks, de mensheid moeten vermaken. Bij de elite, die met hun geld alles in de doofpot konden stoppen, heeft dat vermaak echter onmenselijke proporties bereikt.

Donald Marshall zet zijn leven in de waagschaal met de onthullingen over de elite, die de wereldcontrole heeft zonder dat het collectief zich ervan bewust is. Hun uitgebreide ledenbestand bestaat uit Reptiliaanse Royalty, prominente rijke families, invloedrijke leden van financiën, banken, media en entertainment, evenals religieuze leiders en politici. Door deel te nemen aan de satanische rituelen werden ze chantabel.

Het topje van deze ijsberg kwam boven water met de arrestatie en de verdwijning van Jeffrey Epstein. De leden van de elite, van wie de media vele namen heeft genoemd, hebben toegang tot onbeperkte mogelijkheden met betrekking tot kinderhandel en - misbruik. In ruil daarvoor moeten ze deelnemen aan geheime vergaderingen, die elke nacht worden gehouden in diepe, ondergrondse militaire bases op zeer beperkt eigendom.

Gehannes op Johannes.
Een van de beperkte eigendommen is Little St James, een eiland dat deel uitmaakt van de Maagdeneilanden, dat door het publiek is omgedoopt tot Orgie Eiland of Pedo Eiland. Dat eiland is het privé domein van Jeffrey Epstein. Hier zie je hoe alles openlijk in het verborgene wordt gedaan. Als ik naar de naam van dat eiland kijk, lees ik Kleine Johannes dat misbruikt maak van maagden. Je hebt alleen ogen nodig die kunnen zien.

Behalve de satanische rituelen is er nog een selecte groep die uiterst geavanceerde kloontechnologie gebruiken om elkaar tijdens hun droomstaat te ontmoeten als klonen, en toekomstige gebeurtenissen te bespreken en te plannen, terwijl de rest van ons slaapt. Een tipje van de sluier werd al opgelicht in de film Avatar, waar de hoofdrol in slaap wordt gebracht om zijn Avatarkloon te laten ontwaken.

Het klonen van mensen is verre niet nieuw. Er wordt al sinds 1940 kloontechnologie gebruikt als een manier voor wereldleiders om in het geheim bijeen te komen om toekomstige gebeurtenissen te plannen en te bespreken. Vooral Nazi wetenschappers waren hun tijd ver vooruit. Enkele decennia terug begon de elite zich te vervelen, ze hadden nieuwe stimuli nodig.

Ze begonnen anderen naar het klooncentrum te brengen. Beroemde filmsterren, artiesten, muzikanten en gevierde sportfiguren werden allemaal gekloond en persoonlijk aan de elite overgeleverd om hun onverzadigbare lusten te bevredigen. Want, als het niet lukt om de originele filmster te pakken, neem je een kloon in bed in plaats van een sekscyborg. De elite deelt nog steeds de lakens uit…

Marshall beweert zich te herinneren dat hij als een kind van 5 jaar ooggetuige was van onvoorstelbare zaken. Hoewel hij de gebeurtenissen die elke nacht in het klooncentrum plaatsvonden, gedetailleerd kan vertellen, zegt hij dat hij zich nooit kon herinneren hoe hij daar aankwam en op dat moment geloofde hij dat hij tijdens zijn slaap was gekidnapt. Of dat waarheid is blijft ongewis, maar nachtelijke ontvoeringen vinden volgens Martijn van Staveren wel degelijk plaats.

Living Doll.
Net als bij tweelingen of levende poppen, voelt het origineel het en kan het zelfs fysieke schade ondergaan, wanneer de kloon wordt gemarteld of misbruikt. Des te meer klonen er van het origineel worden geproduceerd, des te minder worden de mentale vermogens (weerstand) van het origineel. Daarmee kan het origineel gemakkelijker beheerst en/of onderdrukt worden.

Na een week op het puntje van hun stoel te hebben gezeten over de laatste momenten van Jeffrey Epstein, gingen Amerikanen gewoon door met hun triviale leventje. Epstein bezorgde de slapende mensheid even een kick, maar met zijn verzelfmoord was de kick ook dood. Het was toeval dat er ’s nachts een invalbewaker dienst deed, het was toeval dat de camera’s buiten zijn cel niet functioneerden, het was toeval dat Epstein slechts twee dagen voor zijn dood (10 augustus 2019) een testament liet maken.

Begin september heeft een iemand onder het pseudoniem Shackleford afbeeldingen en video's van Epstein's privé-eiland Little St. James op Google Drive en YouTube gezet. De video's tonen het uitgestrekte eigendom van Epstein in volledige en voortdurende activiteit van mensen op het eiland. De drone-video's tonen het eigendom van Epstein in vol ornaat met activiteiten van mensen op het eiland.

Eén video heeft tot ongebreidelde speculaties geleid dat Epstein misschien nog leeft en rondhangt op zijn speelgrond. De video in kwestie richt zich op twee personen die rond opnametijd 2:00 te zien zijn. De video toont een man met wit haar en een werknemer in gesprek voordat hij de drone op 38 seconden later opmerkt. Die man kijkt eerst recht omhoog en trekt zich dan schielijk terug in zijn auto, uit het zicht van de drone, waardoor kijkers kunnen speculeren of Epstein nog leeft of niet.

Dit schrijfseltje begon met Living Doll, een populair liedje uit een tijd waarin we nog onnozel waren. We leven thans in bittere tijden, maar we zullen onze humor niet verliezen. Daarom eindigen we dit bizarre stukje met een variant op een andere songtekst: ‘Het was maar een kloon.’

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com