Vruchten.

Hits: 1242

In de jaren ’70 kregen we van mijn schoonouders een stacaravan bij hun op de camping. Dan konden ze in het weekend toch hun kleinkinderen verwennen als ze daar waren. De camping lag in Brabant en we moesten wennen aan het dialect. Op een keer aten we bij een Chinees en als toetje wilde ik een vruchtensorbet. De eigenaresse ging naar de keuken, kwam terug en zei: ‘Vluchten kan niet meer’. Ze bedoelde dat de verse vruchten op waren.

Daar moest ik aan denken nadat ik het schrijfseltje over de elite en hun klonen had gepubliceerd. Ik vroeg me af hoe het mogelijk was dat iemand met een Vrije Wil in zo’n duister web verstrikt kan raken. Het antwoord ligt in het principe: ‘Het gelijke trekt het gelijke aan.’ Macht trekt macht aan. En macht wordt altijd misbruikt. Macht is in altijd staat geweest om alle misdaden tegen de mensheid in de doofpot te stoppen.

In deze fase van de menselijke evolutie lopen de machthebbers tegen klokkenluiders aan en de elite en hun trawanten merken dat ze in het nauw worden gedreven. En kat in het nauw maakt rare sprongen, maar net zoals het toetje: ‘Vluchten kan niet meer.’ Ze zijn allemaal verstrikt geraakt in hun eigen web van leugens en bedrog, van onderdrukking en manipulatie.

Het web, de matrix of quarantaine waarin de mensheid al 26.000 jaar in gevangen wordt gehouden is aan het scheuren. De Sluier van Vergetelheid wordt dunner en veel ontwaakte zielen staan open voor hogere waarheden. Er is voor de elite geen Hansje Brinker die die een ramp wist te voorkomen door zijn vinger in een lekkende dijk te steken. Sterker nog, de klokkenluiders lekken steeds meer geheime informatie over de machthebbers.

We krijgen steeds meer intel over de verborgen agenda, die de ultieme controle over alle gebieden van de samenleving omvat; van banken, bedrijven, politiek, militairen, onderwijs, religie, geneeskunde tot mainstream media en entertainment. De entiteiten die voor die verborgen agenda werken worden, voor ogen die kunnen zien, steeds zichtbaarder.

Opperrechter Lady Hale van het Supreme Court droeg een opvallende spinnenbroche toen ze aankondigde dat de schorsing van het parlement onwettig was. Koningin Maxima droeg onlangs twee spinnenbroches. De elite laat elkaar daarmee iets zien en dragen een verborgen boodschap voor het collectieve bewustzijn. Voor de elite is het een soort ons-kent-ons boodschap. Voor het collectieve bewustzijn is het een vertoon van de macht die de mensheid in een web gevangen houdt.

Zwarte Weduwe.
Mainstream heeft het alleen over de waarde, en over het modegevoel dat de spinbroches vertegenwoordigen. Maar de zwarte weduwe is een spin uit het zuidoosten van de Verenigde Staten en Mexico die zich inmiddels over alle werelddelen heeft verspreid. De spin is vooral bekend omdat het vrouwtje lelijk kan bijten met soms ernstige gevolgen. Deze spin dankt haar naam aan het vrouwtje, dat na het paren het mannetje aanvalt en hem opeet.

Voorwaar, een prachtige knipoog naar wippen, ontbijten en vluchten kan niet meer!

Hoe snel en furieus je ook bent. En daarmee komen we aan de snelle en furieuze dood van Paul Walker. Op 30 november 2013 kwam acteur Paul Walker om het leven toen de auto waarin hij reed tegen een lichtmast botste en in vlammen opging. Walker verwierf internationale faam met zijn rol van Brian O'Conner in ‘The Fast and the Furious’ uit 2001. Op het moment van zijn dood werkte Walker aan de zevende aflevering van de serie.

Laten we dat tragische ongeluk belichten zoals mainstream het bracht. Walker was op weg naar een bijeenkomst voor zijn organisatie Reach Out Worldwide en zat als passagier in de auto van een vriend, die bij het ongeluk eveneens om het leven is gekomen.

Volgens de Santa Clarita Valley Signal zaten ze in een rode Porsche Carrera GT die eerst tegen een lantaarnpaal, daarna tegen een boom botste en in brand vloog. Politieagenten die op het ongeluk waren afgekomen, zagen de auto in brand staan. De inzittenden zijn volgens een politiewoordvoerder ter plekke overleden.

Filmstudio Universal Pictures laat in een verklaring weten 'gebroken' te zijn. 'Paul was veertien jaar lang een van de meest geliefde en gerespecteerde leden van onze familie. Dit verlies is vreselijk voor ons, voor iedereen die bij The Fast and the Furious-films betrokken is en voor de ontelbare fans.' Tot zover het mainstream commentaar over het ‘ongeluk’.

Voor mij is het opmerkelijk dat Porsche in september 2013, twee maanden voor het ‘ongeluk’ de productieversie van de 918 Spyder op de Frankfurt Motor Show onthulde. De Porsche 918 Spyder is een plug-inhybride sportwagen ontworpen door Porsche met een topsnelheid van ongeveer 340 km/uur. De term plug-inhybride slaat op de V-8 benzinemotor in combinatie met twee elektromotoren. Dat is voor mij technologie in dualiteit!

De term Spyder of Spider wordt in de auto branche gebruikt voor een wagen met een open dak. In het Engels is dat een ‘Convertible’. Het is opmerkelijk dat hetzelfde woord in het Engels ‘omwisselbaar’ of ‘schuldbekentenis’ betekent… De naam Spyder is ontleend aan de open rijtuigjes uit de 19e eeuw op grote houten wielen met dunne spaken die er als spinnenpoten uitzagen.

We hebben nu, voor ogen die kunnen zien, twee signalen afgegeven voor een andere visie op de snelle en furieuze dood van Paul Walker. De plug-inhybride doet mij denken aan een kloon en de Spyder doet mij denken aan het sinistere spinnenweb van de elite.

Volgens Donald Marshall, een insider die beweert zelf een kloon te zijn, veroorzaakte de hoge snelheidscrash een explosie die kilometers ver te zien was, en vastgelegd werd op een beveiligingscamera die het precieze moment van impact opnam. De lichamen waren zo ernstig verbrand dat ze alleen konden worden geïdentificeerd door tandheelkundige gegevens.

De nabestaanden van Paul Walker verweten Porsche nalatigheid, onrechtmatige dood en productaansprakelijkheid, en beweerde dat defecte mechanica van de high-performance Porsche Carrera GT, de tragische crash veroorzaakte. Vrij snel na de crash verschenen ‘complottheorieën’ op Internet met speculaties of de dood van Paul Walker echt een ongeluk was.

De theorieën varieerden van de overtuiging dat Walker het zwijgen opgelegd was voordat hij de kans kreeg om cruciale informatie aan het publiek te openbaren, tot de mogelijkheid dat zijn dood diende als een waarschuwing voor anderen die in de verleiding zouden komen om ook te spreken. Je ziet nu dat openbaren, open dak, schuldbekentenis, omwisselbaar en klonen op één lijn liggen.

Het is opvallend dat andere ‘complottheorieën’ beweren dat juist beroemdheden uit de entertainment industrie met bepaalde talenten of buitengewone fysieke aantrekkingskracht gekloond zijn. De elite wil voorkomen dat talenten, die de elite veel geld opleveren, verloren zouden gaan als ze prematuur zouden sterven. De andere zijde van de verborgen agenda is dat fysiek aantrekkelijke klonen hun duistere lusten blijven bevredigen. Type de woorden ‘celebraties’ en ‘clone’ in op Internet, en trek je eigen conclusies.

Toen het nieuws over de tragische dood van Paul Walker zich over de hele wereld verspreidde, wendden velen zich tot Marshall met de vraag: ‘Was de dood van Paul Walker een moord of een ongeluk?’ Marshall antwoordde dat hij het niet wist, hoewel hij beweerde dat hij Paul Walker de nacht na zijn dood in het klooncentrum zag…

Vluchten kan niet meer.
Hoe ongelooflijk het ook lijkt, Marshall beweert dat geheime experimenten in genetische manipulatie en het klonen van mensen al lang worden uitgevoerd door wetenschappers van de elite in diepe, ondergrondse militaire bases. Marshall legt uit dat beroemdheden zich erbij aansluiten in ruil voor promotie en voordelen. Sommigen betreuren die beslissing en willen vertrekken. Die worden echter bedreigd met extreme straffen als ze het zelfs maar proberen.

Marshall beweert dat hij de nacht na het nieuws van de dood van Walker die nacht ging slapen en zijn ogen opendeed om zich te activeren in het klooncentrum. Marshall zei dat hij in de tribunes van de stadionarena zat. Voor hem, in het midden van de arena, zag hij Paul Walker levend en geactiveerd in een identiek kloonlichaam. Marshall zegt dat Paul Walker gebonden was en in bedwang werd gehouden terwijl twee mannen hem voortdurend sloegen en staken.

Hij zegt dat terwijl Walker schreeuwde van pijn, veel mensen op de tribunes huilden. Hij zegt dat het was alsof alle aanwezigen die nacht werden gedwongen om de marteling van Paul Walker te zien als een soort afschrikmiddel. Na enige tijd werd Marshall gedeactiveerd en werd hij weer in bed wakker. Marshall zegt dat hij het doel van dat spektakel niet begreep, en sindsdien heeft hij Paul Walker daar ook niet meer gezien.

Het is ‘puur toeval’ dat ik tijdens het schrijven om 16:04 uur een e-mail kreeg van Datona.nl (alles voor de werkplaats en garage) met de vraag of ik een echte autoliefhebber ben.

Niets is wat het lijkt, en een lijk kan niets meer zien. Thomas Williams onthulde op 12 september 2019 in zijn Truth, Honor & Integrity radio-uitzending dat buitenaardsen in gesprekken te kennen gaven ons niet als intelligent leven te beschouwen. Morgen is het 4 oktober; Werelddierendag. Ben benieuwd of er wat gebeurt…

Van alle zoogdieren is de mens het ergste beest!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com