Terug in de toekomst.

Hits: 1451

Lang, heel lang geleden, in een vergeten toekomst… Het lijkt op een contradictio in terminis. Aangezien tijd circulair is, komen we op een punt waar het ooit begon. In technologisch opzicht naderen we steeds sneller het punt van herhaling. Een van de minder bekende duidingen van het woord evolutie is draaiende beweging! En, verdraaid, de vooruitgang is terug gedraaid.

In 200.000 BC kwamen de eerste humanoïden in het rijk dat we Atlantis noemen. Tussen 52.000 - 50.000 BC was de technologie al zover dat Atlantis interstellaire reizen kon maken.

Op 12 april 2016 werd een project aangekondigd dat in 2036 het eerste interstellaire schip een ‘flyby’ (rakelings passeren) aan Proxima Centauri b zou brengen. Kosten van het project worden geschat op 10 miljard dollar.

In circa 50.000 BC steeg de zeespiegel en zowel Mu/Lemurië als het continent Atlantis verloren stukken land aan de zee. Van Atlantis bleven er vijf grote eilanden over, die uiteindelijk in circa 10.500 BC ten onder gingen.

Augustus 2018. Jakarta, de hoofdstad van Indonesië met tien miljoen inwoners, is de snelst zinkende stad op onze planeet. Grote delen van de miljoenenstad zullen tegen 2050 helemaal ondergelopen zijn, als er niets gedaan wordt. In tien jaar tijd is Noord-Jakarta maar liefst 2,5 meter gezonken.

In 300.000 BC sprak EN.KI de gevleugelde woorden: ‘Laat ons wezens scheppen naar ons evenbeeld.’ De meester wetenschapper van de Anunnaki schiep via genetische manipulatie een hybride mens uit Anunnaki sperma en het Ovum van een aardse primaat.

Op 1 augustus 2019 waren wetenschappers er (voor het eerst op deze tijdlijn) in geslaagd een hybride mens-aapembryo te kweken. Uit ethische overwegingen en volgens internationale afspraken in de wetenschap werd het experiment na veertien dagen afgebroken.

De genetische manipulaties van EN.KI en NIN.HUR.SAG liggen ook ten grondslag aan mythische wezens als de Centaur, de Minotaurus en de zeemeerminnen. Er schuilt, voor ogen die kunnen zien, meer waarheid in mythen en legenden dan in mainstream media.

Nu de wetenschap (opnieuw) in staat is mens en dier te versmelten, embryo’s te kweken die deels varken en deels mens waren, cyborgs te produceren voor seksuele handelingen, menselijke klonen te produceren voor de (satanische) behoeften van de elite, vraag ik me af of dit wel vooruitgang genoemd mag worden.

Degeneratie.
Voor de gedachtesprong van genetische manipulatie naar genealogie moet iemand wel geniaal of gek zijn. Die gedachtesprong bracht me bij Uther Pendragon, de vader van de legendarische Koning Arthur. Met enkele zoekwoorden kwam ik op een site van een auteur die de genealogie van Uther Pendragon en zijn zoon Arthur had uitgeplozen.

Om je de hele genealogie van de auteur te besparen vat ik haar relaas summier samen. De site kreeg ik te zien na: ‘From Uther Pendragon to Queen Elizabeth II’ als zoekwoorden ingetypte te hebben. Pendragon betekent Vijf Draken en Elizabeth II is momenteel de hoogste ‘draak’ van de Reptiliaanse Royalty.

Prinses Diana kende de ware aard van de genetica van de Koninklijke familie. Zij noemde de Windsors ‘hagedissen’ of ‘reptielen’ en ze heeft vaker in alle ernst gezegd dat de Windsors niet menselijk waren.

In zowel Rosemary’s Baby, een griezelfilm uit 1968, als in de Da Vinci Code, een esoterische thriller van Dan Brown uit 2003, komen satanische seksrituelen voor die in onze werkelijkheid nog steeds plaatsvinden.

In de eerste week van juli 1981 vond er zo’n satanisch ritueel plaats in Clarence House vlak bij Buckingham Palace. Diana en Charles zouden eind die maand in het huwelijk treden. Het waren de laatste zeven dagen van de cyclus van de Eikenboom. Het ritueel is bekend als het Ontwaken van de Bruid, dat alle vrouwen in de 13 families die hoge posities verwerven moeten ondergaan voor ze reptielmensen huwen en in dat huwelijk geboorte geven aan nieuwe generaties heersers.

Diana vertelde haar vertrouweling Christine Fitzgerald dat koningin Elizabeth II, prins Philip, Earl Spencer (Diana’s vader), prins Charles en Camilla Parker-Bowles al aanwezig waren toen zij de kamer van het ritueel binnen werd geleid. We gaan niet in op wat daarna plaatsvond. We raden je aan om de film Rosemary’s Baby eens te bekijken. Op pagina 298 van de Da Vinci Code vind je een soortgelijk ritueel beschreven.

Genealogie.
Elizabeth II is geen directe afstammeling van Elizabeth I, die 44 jaar (1558 – 1603) over Engeland regeerde, en zonder erfgenaam stierf. Beide koninginnen hebben echter wel dezelfde draken bloedlijn. Elizabeth I was een dochter Henry VIII, die zes vrouwen huwde en ze op een gruwelijke manier afdankte, en kleindochter van koning Henry VII. De huidige Koningin Elizabeth II is ook familie van koning Henry VII omdat zijn dochter Margaret trouwde in het House of Stuart in Schotland.

Het is ook denkbaar dat Elizabeth II een nieuwe belichaming is van Elizabeth I. De eerste Elizabeth zat 44 jaar op de Engelse troon. Elizabeth II regeert al 67 jaar over het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië… Type de woorden ‘Queen Elizabeth Shapeshifting’ in op Internet en zorg dat je stevig zit om te voorkomen dat je achterover valt van verbazing.

In de genealogie van Uther Pandragon kwam ik enkele namen tegen uit een vergeten toekomst. Via de bloedlijn van Uther en Arthur kwam de naam Marchudd, oprichter van de 8e Noble Tribes tevoorschijn. Uit die 8 Nobele Stammen kwamen Henry VII en Henry VIII, evenals Koningin Elizabeth I voort.

De naam Marchudd is een code voor Marduk, de zoon en erfgenaam van EN.KI de meester bioloog/geneticus die de eerste hybride mens uit Anunnaki sperma en het Ovum van een aardse primaat creëerde. De Bijbelse Noach, een protegé van EN.KI, droeg in andere tijd/ruimte continua namen als Ziusudra, Atrahasis of Utnapishtim. Een nakomeling van Marchudd, oprichter van de 8e Noble Tribes, heette Jafeth. De tweede zoon van Noach heette ook Jafeth.

De belangrijkste van de Nobele Stammen in de tijd/ruimte van Koning Arthur waren de Romeinen, Saksen, Angels, Kelten en Votadini. De naam Saksen is een code voor de Zonen van Isaac, de tweede zoon en erfgenaam van Abraham de Hebreeër en zijn halfzuster Sarah. Ishmaël de eerste zoon van Abraham, geboren uit de slavin Hagar, werd met zijn moeder de woestijn in gestuurd.

In de tijd dat Arthur tegen vijandige invasies uit Ierland en Schotland vocht, ontstond het familiewapen van de Gwynned. Gwynned was een koninkrijk in het middeleeuwse Wales dat overeenkomt met het huidige County Gwynned. De Gwynned werden de draken van Groot-Brittannië genoemd. De draak als familiewapen in Gwynned valt samen met de komst van de Votadini; een Keltisch volk. Tussen 2004 en 2009 schreef ik al 6 artikelen over de connectie tussen de Kelten en de Verloren Stammen van Israël.

Van Dragon naar Dracula.
Vlad III, Vlad de Spietser of Vlad Dracula (1431 - 1476) was vorst van Walachije. Tijdens zijn regeerperioden verzette hij zich sterk tegen de Turken en de uitbreiding van het Ottomaanse Rijk. Vlad was een uiterst bloeddorstige heerser. Hij was berucht voor het spietsen van mensen, een gewoonte waaraan hij zijn bijnaam ‘Spietser’ te danken heeft.

Vlad III werd in 1431 geboren in SighiÈ™oara als zoon van Vlad II van Walachije, een ridder van de Orde van de Draak, een Hongaarse orde onder leiding van keizer Sigismund. Zij vochten tegen de Turken. Het symbool van deze orde was een draak. De vader van Vlad werd ‘dracul’ en Vlad III werd ‘dracula’(zoon van dracul) genoemd. Dracul komt van het Latijnse woord Draco' voor draak. In het modern Roemeens betekent ‘dracul’ duivel. De vertaling van draak in het Roemeens van nu is: ‘Dragon’.

Prins Charles heeft meerdere keren over zijn Europese afkomst gesproken. Prins Charles is via koning George V en koningin Mary (17 generaties later) een achterkleinzoon van Vlad III de Spietser. Het is ook geen geheim dat Prins Charles dol is op Roemenië, vooral op de regio Transsylvanië. Het was na zijn eerste bezoek aan Transsylvanië in 1998 dat hij zijn connectie met Vlad de Spietser ontdekte, een connectie waar hij blijkbaar erg trots op is.

Organisaties, zoals Child Abuse Recovery, en het Internationaal Gerechtshof hebben Elizabeth II en Prins Philip schuldig bevonden aan de verdwijning van 10 schoolkinderen uit Brits Columbia op 10 oktober 1964. Niemand weet waar die kinderen zijn gebleven. Het is denkbaar dat ze zijn gespietst en opgegeten.

En daarmee komen we terug in de toekomst.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com