Kop & Schotel.

Hits: 828

Het Roswellincident was op 8 juli 1947 via diverse media groot nieuws in de Verenigde Staten. Het neerstorten van een vliegende schotel nabij Roswell staat bij ufologen bekend als het belangrijkste ufo-incident ooit. Talrijke getuigen hebben, soms tot aan hun dood, volgehouden dat een buitenaards ruimteschip met buitenaardse lijken is geborgen.

De lijst van gerapporteerde UFO waarnemingen die ik net gedownload heb omvat 18 pagina’s. Je mag je afvragen hoe lang die lijst zou kunnen zijn omdat niet elke waarneming vermeldt wordt. De allereerste melding komt uit 1440 BC. In het fel omstreden Tulli Papyrus rapporteerden de schrijvers van farao Thoetmozes III dat ‘vurige schotels’ in de lucht werden waargenomen.

Het is aannemelijk als je beseft dat Thoetmozes III een incarnatie was van Verrezen Meester Kuthumi. De tijd/ruimte van die melding komt aardig overeen met het begin van de Exodus. In Exodus 13:21 lezen we dat YHVH op zeer spectaculaire wijze het volk uit Egypte leidde. YHVH ging voor hen uit om hun de weg te wijzen, overdag in een wolkkolom, 's nachts in een lichtende vuurzuil. Het zijn Bijbelse woorden voor vliegende schotels.

Amenhotep Huy was onderkoning van Nubië onder farao Toetanchamon in circa 1325 BC. De tombe van Huy ligt in Qurnet Murrai. Het is klein, maar fijn en ook historisch gezien bijzonder; er zijn niet veel adellijke graven in Thebe, uit de tijd van Toetanchamon. In die tombe ontdekte men een muurschildring waarop een raket in een silo is te zien. Daar mogen wetenschappers hun kop en schotel over breken!

Samenhang.
Er zijn overeenkomsten tussen Toetanchamon en JFK. Beide kwamen heel jong aan het hoofd van een natie te staan, dat kostte hen de letterlijk kop. Röntgenopnamen uit de jaren ’60 suggereren dat Toetanchamon stierf door een klap op het achterhoofd. John F. Kennedy werd met meerdere schoten in het hoofd vermoord. De tombe van Toetanchamon werd in november 1922 ontdekt. JFK werd op 22 november 1963 vermoord, hij was de jongste gekozen president van de VS

Aanstaande vrijdag is het 56 jaar geleden dat JFK in Dallas op 22.11 werd vermoord. De som van 56 is toevallig ook een 11. Ga gemakkelijk zitten en pak een kopje koffie. Het is geen geheim dat JFK en Marilyn Monroe werden vermoord omdat ze teveel wisten van het bestaan van vliegende schotels. Het is ook geen geheim dat John en Marilyn vaker samen een beschuitje namen, of ze daarbij over schotels spraken weet ik niet… J

Een geheime memo van de CIA maakt duidelijk dat JFK 10 dagen voor zijn dood om inzage vroeg in UFO-documenten. In de documentaire film ‘Unacknowledged’ klapt een ex piloot van de Air Force One uit de school. Hij onthult wat de vermoorde president wist over UFO’s en aliens. De piloot had twee Engelstalige kranten over UFO’s op JFK’s tafeltje gelegd, en onder het genot van koffie en jus d’orange las JFK de kranten.

De president vroeg later aan de piloot wat hij ervan vond, en de piloot vroeg op zijn beurt wat zijn baas ervan vond. De piloot vertelde in de film dat JFK met zijn typische vastberadenheid antwoordde dat hij het eerst de vraag stelde. De piloot zei toen dat hij had geleerd dat de mens niet het enige levende wezen in de Schepping kon zijn. JFK antwoordde daarop: ‘Je hebt gelijk, jongeman’. En zo is het!

In 1961, het jaar waarin JFK tot president werd gekozen, werd ook de eerste melding van een ontvoering door buitenaardse wezens pagina breed nieuws in de VS. Betty en Barney Hill zagen een enorme vliegende schotel toen ze ’s nacht in de auto op weg naar huis waren. Ze werden ontvoerd en in het voertuig medisch onderzocht door kleine buitenaardse wezens.

Cape Girardeau.
Lang voor het Roswell Incident was er een melding van een verongelukte schotel, die zoals de meeste meldingen in de doofpot terecht kwam. Het probleem is dat elk fysiek bewijs, zoals buitenaardse lichamen, snel door het leger werd weggemoffeld of door een andere overheidsinstantie werd weggegooid. Nu halen we de crash bij Cape Girardeau in Missouri weer uit die doofpot; dat is dus geen slechthorende lesbienne…

De zaak werd aan het licht gebracht Leo Stringfield in zijn boek: ‘UFO Crash/Retrievals’. De details van deze crash kreeg Stringfield van Charlette Mann, die een bekentenis had ontvangen van haar grootmoeder op haar sterfbed. Haar grootvader was dominee William Huffman, die voorganger was van de Red Star Baptist Church. Huffman was opgeroepen om te bidden voor de slachtoffers van een ongeval buiten Cape Girardeau, Missouri in 1941.

William Huffman werd naar het bos buiten de stad gereden, in zijn herinnering was het een tocht van circa 10-15 mijl. De locatie van het ongeluk kwam hem surrealistisch over; er waren overal politieagenten, brandweerpersoneel, FBI-agenten en fotografen. Dat de nooddiensten en fotografen er waren, leek hem logisch, de FBI vond hij overdreven. Totdat zijn aandacht werd getrokken door een vreemd voertuig.

Schotel.
William kreeg ogen als schoteltjes toen hij het voertuig zag. Hij keek snel naar binnen en het eerste dat hij zag was iets wat op hiëroglyfen schrift leek. Hij begreep er niets van. Nog vreemder waren de doden waarvoor hij moest bidden. Het waren geen humanoïde lichamen, maar kleine exotische lichamen met grote hoofden, grote ogen, slechts een zweem van een mond of oren, en volkomen onbehaard.

Na het uitvoeren van zijn christelijke taken moest hij door militair personeel gedwongen een eed tot geheimhouding af te leggen. Hoewel hij het ook probeerde, hij was niet in staat de details van wat hij had gezien geheim te houden voor zijn gezin. Dit familiegeheim bleef bewaard totdat Charlette het in 1984 van haar grootmoeder hoorde. Haar grootmoeder kreeg bestralingstherapie en wilde voor ze stierf alles opbiechten.

Charlette werd bovendien verrast toen ze meer informatie over de crash kreeg van een lid van de gemeente van haar grootvader. Meneer Garland D. Fronabarger had dominee William Huffman een foto gegeven die was genomen in de nacht van de crash. De foto liet een dood buitenaards wezen zien dat werd vast gehouden door twee mannen, terwijl ze hem voor de foto overeind hielden.

Charlette had die foto al gezien bij haar vader die hem weer van zijn vader, de predikant, had gekregen. Toen haar grootmoeder bij haar thuis op sterven lag, voerde Charlette een openhartig gesprek met haar grootmoeder over die foto. Deze herinnerde zich dat haar man rond 21:30 uur in de lente van 1941 werd opgeroepen een misdienst te houden bij een vliegtuigongeluk buiten de stad.

Het verhaal van de crash bij Cape Girardeau, Missouri is interessant genoeg. Als de validatie van de crash alleen op de schouders van Charlette Mann rust, zou de zaak authentiek kunnen worden genoemd, omdat Charlette door iedereen die haar kent. Charlette is een spiritueel therapeut en gecertificeerde hypnotherapeut in Oost-Texas. Ze werd geboren met meerdere buitengewone vermogens die ze thans gebruikt om anderen te helpen. Ze heeft de afgelopen veertig jaar duizenden mystieke lezingen en regressies van vorige levens gegeven. Ze heeft met de politie meegewerkt om vermiste mensen te vinden en verbindt gezinnen met overleden dierbaren.

Jullie, die dit lezen, weten dat er meestal een logisch vervolg is in de lijn van sommige schrijfseltjes. In het vorige artikel schreef ik dat David Huggins als 17-jarige werd verleid door een buitenaards wezen. De eerste keer is soms een onvergetelijk moment, vaak kijkt men er echter met enige gêne op terug. De eerste keer dat mijn handen als padvinders over het lichaam van een ouder buurmeisje zwierven, was ik 15 jaar. We zaten niet op de achterbank van een auto, we zaten achter in de huiskamer van haar ouders. Het gezin met 16 kinderen had de enige televisie in de hele straat. Ons avontuur eindigde abrupt toen de moord op JFK op het Journaal kwam. Iedereen ging de straat op om de schrik en de ontzetting met elkaar te delen.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com