Spiegelbeeld.

Hits: 945

Edgar Mitchell was de piloot van de maanlander van Apollo 14, die de derde landing op de maan uitvoerde, en is daarmee de zesde persoon die voet zette op de maan. Hij was lid van de reservebemanning voor de Apollo 10 en werd in januari 1971 gelanceerd aan boord van de Apollo 14. Samen met de captain van de vlucht Alan Sheppard heeft hij de langste maanwandeling (9 uur en 17 minuten) op zijn naam staan.

Edgar heeft in 2009 deelgenomen aan The Disclosure Project waarbij vele prominenten getuigden dat buitenaards leven bestaat, dat er ontmoetingen met buitenaardsen hebben plaatsgevonden, en dat dit wordt verzwegen door overheden. In zijn voordracht verwees Mitchell onder andere naar het Roswellincident. Hij is in Roswell opgegroeid en heeft met diverse direct betrokkenen gesproken.

Op Internet worden de meeste buitenaardse wezens in woord en beeld afgeschilderd als buitengewone enge figuren. We leven echter in een op dualiteit gefundeerde werkelijkheid. Er moeten dus ook vriendelijke buitenaardsen zijn. Aangezien Internet door het collectieve bewustzijn van info wordt voorzien, heeft die informatie niet altijd de hoogste frequentie.

Edgar hield vol dat de paus wist dat er buitenaardse wezens bestaan ​​die de mensen willen helpen, maar dat we op de drempel van een ruimteoorlog staan. Volgens Edgar willen vriendelijke buitenaardse wezens ons helpen vrije energie te krijgen. Een Wikileaks e-mail onthulde dat Edgar de VS politicus Podesta heeft aangeschreven, om duidelijk te maken dat het Vaticaan weet dat buitenaardsen nulpuntsenergie met ons willen delen.

Paus Pius XII kreeg van Kardinaal MacIntyre informatie over de buitenaardse afgezant die in 1954 met president Eisenhower had gesproken. Paus Johannes XXIII kreeg via George Adamski een boodschap van de Nordics. Monseigneur Capovilla, de pauselijke secretaris gaf ooit toe dat Johannes XXIII in de tuin van het Vaticaan een buitenaardse piloot had ontmoet. In 2013, toen de Jezuïet Franciscus werd gekozen, werd er een UFO gezien en gefilmd boven het Vaticaan.

Edgar Mitchell overleed, één dag voor de 45-verjaardag van zijn maanlanding, op 4 februari 2016, in het ziekenhuis van West Palm Beach op 85-jarige leeftijd. Dit is niet de plaats om nader in te gaan op de numerologische betekenis van deze getallen, maar je kunt er veel meer informatie uit halen als je er in geïnteresseerd bent. Als aanvulling geven we ook zijn geboortedatum, 17 september 1930.

De buitenaardse vrienden willen de mensheid helpen een beter leven te leiden, maar zijn bang voor onze gewelddadige neigingen. Edgar Mitchell vertelde Podesta dat er een ruimteoorlog op handen is en zei: ‘Omdat de War in Space-race op het kookpunt staat, had ik het gevoel dat je op de hoogte moest zijn van verschillende factoren aangezien je nu onze Skype-talk aan het plannen bent’.

Edgar zou ook hebben onthuld hoe welwillende buitenaardse wezens nulpuntsenergie 'willen delen met mensen op Aarde. De technologie zou volgens de Ancient Code de mogelijkheid bieden om vrije energie uit lege ruimte te halen. De Ancient Code die de geschiedenis vanuit een ander perspectief projecteert. De site heeft artikelen over historie, archeologie en andere onverklaarbare zaken zoals de oorsprong van de mens en aliens uit de Oudheid.

Edgar Mitchell mailde ook dat buitenaardse wezens wat terughoudend zijn om met ons in contact te treden en geen enkele vorm van militair geweld op de planeet of in de ruimte zullen tolereren. Zijn eerste e-mail aan Podesta, waarin geen melding wordt gemaakt van het Vaticaan, is volledig te lezen op de Wikileaks-website. Podesta was adviseur van president Barack Obama voordat hij hoofd werd van de presidentiële campagne van Hillary Clinton.

In een van zijn e-mails verwees Edgar Mitchell naar Terri Mansfield, medeoprichter en directeur van de Arizona Department of Peace Campaign. Terri is een bekende UFO-getuige van de Phoenix Lights-waarnemingen in 1997 en was te zien in de bekroonde documentaire over die waarnemingen. Ze is geïnteresseerd in het bevorderen van vreedzame relaties met buitenaardse bezoekers en het beëindigen van inspanningen om de ruimte te bewapenen.

Volgens Edgar is buitenaards leven de hoogste vorm van intelligentie, die rechtstreeks met god werkt. Podesta heeft ooit gepleit voor het vrijgeven van de intel met betrekking tot Area 51en hij heeft (voordat Trump president werd) beweerd dat hij Hillary Clinton had overgehaald om geheime documenten over UFO's bekend te maken.

In die tijd werd een mogelijke ontmoeting tussen Podesta en Mansfield genoemd om hen de kans te geven bij te praten over de kennis die het Vaticaan heeft over buitenaardse intelligentie. Deze intel werd al gepubliceerd op 14.10.2016, en kreeg vervolg op 7.4.2017.

We halen geen oude koeien uit de sloot, we weten gewoon dat te weinig mensen deze oude koeien kennen.

Spiegel.
Waarom worden buitenaardse wezens op Internet meestal afgeschilderd als buitengewone enge figuren? Welnu, we herinneren je aan een uitspraak van Rauni Kilde die in 2014 werd vermoord omdat ze teveel wist: ‘Draai mainstream nieuws om en ken de waarheid’. Door angst te zaaien voor buitenaardse wezens trekt de mensheid juist dat aan waar ze bang voor is. Dat geeft het militaire industriële complex carte blanche voor nog dodelijker wapens.

Angst bij de slapende meerderheid creëert winsten bij het militaire industriële complex, de farmamaffia en de mainstream media. Angst is het beste psychologische wapen in de onderdrukking van het mensdom. Zowel kerk als staat gebruiken angst als wapen om hun eigen onderdrukkende programma’s op de mensheid te projecteren. Het meest grappige is dat ze niet weten dat ze zelf slechts marionetten zijn.

JFK werd op 22.11.1963 vermoord omdat hij zijn toespraak in Dallas wilde beginnen met: ‘Inwoners van deze Aarde, we zijn niet alleen. God, in zijn oneindige wijsheid, zag dat het goed was zijn Universum met andere wezens te bevolken; intelligente schepsels zoals wij.’ De schaduw regering wilde voorkomen dat de ‘inwoners van deze Aarde’ die intel kregen.

Wil het mensdom dat wel weten, of blijven ze liever in hun comfortzone?

Als er buitenaardse wezens bestaan (wat een vraag), zijn ze dan vriendelijke reizigers of vernietigers van werelden? Dit is een vraag die niet langer beperkt is tot SF, omdat een groeiende groep astronomen besloten heeft meer te doen dan alleen luisteren naar hun SETI telescopen. Er zijn plannen voor een baken dat in de Melkweg signalen geeft om buitenaards leven te laten weten dat ze welkom zijn voor een kopje koffie.

Anderen wetenschapper vinden dat het verstandig zou zijn om de Aarde voor onszelf te houden. Stephen Hawking zei eens dat ontmoetingen met buitenaardse wezens zelden starten met: ‘Kopje koffie? Melk? Suiker?’ Het is mogelijk dat deze uitzonderlijke geleerde de Wet van Aantrekking: ‘Soort zoekt soort’ even was vergeten. Als wetenschappers bang zijn voor vijandige buitenaardse wezens, kijken ze niet in hun eigen spiegel.

Stilte.
Waarom worden mensen nerveus als er een stilte valt? Het project Breakthrough Listen van $ 100 miljoen is op zoek naar enig bewijs van leven in nabijgelegen sterrenstelsels, inclusief exoplaneten tot een paar honderd lichtjaar afstand. Wetenschappers worden nerveus van de stilte in het Universum. De stilte temidden van zoveel planeten wordt de Fermi-paradox genoemd, naar de fysicus Enrico Fermi, die in 1950 zich afvroeg: ‘Waar is iedereen?’.

In de decennia daarna hebben astronomen mogelijke verklaringen bedacht, variërend van sociologie tot biologische complexiteit. Buitenaardse wezens zijn misschien bang voor ons, of ze vinden ons onwaardig. Het kan ook zijn dat buitenaardse wezens communiceren op manieren die we niet begrijpen, dus ze horen ze gewoon niet. Ze hebben duidelijk geen oren die kunnen luisteren.

De geleerden vragen zich, in hun arrogantie, ook af of buitenaardse wezens wel over communicatievermogens beschikken, en ze overwegen zelfs het denkbeeld dat er geen buitenaardse wezens zijn. We herinneren jullie aan een uitspraak van Albert Einstein: ’Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke domheid. Van het heelal weet ik het alleen nog niet zeker’.

Voornoemde verklaringen gaan voorbij aan de centrale vraag of het een goed idee is de werkelijkheid te ontdekken. Stephen Hawking vond het absoluut geen goed idee. In 2010 zei Hawking nog: ‘We hoeven alleen maar naar onszelf te kijken om te zien hoe intelligent leven zich kan ontwikkelen tot iets dat we niet zouden willen ontmoeten’. Hij vergeleek een ontmoeting met aliens met Christopher Columbus die de indianen ontmoette.

‘Dat is niet zo goed gelukt’, zei hij. Anderen hebben gewaarschuwd voor catastrofale gevolgen die zo uit de pagina's van SF pulp zijn gekopieerd: plunderende buitenaardse wezens die onze boodschap zouden kunnen volgen als een thuisbaken. Ze komen hier om de hulpbronnen van de Aarde te stelen, mensen te exploiteren of zelfs al het leven te vernietigen zoals we het kennen.

Spiegelen.
We kunnen ons heel goed indenken dat de volkeren van landen, die de christenen met moord en doodslag, roof en verkrachting (in naam van god) hebben veroverd, de blanke christenen hebben beschouwd als buitenaardse wezens. Laten we jullie er aan herinneren dat de gevaarlijkste vijand iemand is waar niemand bang voor is. In 1963, het jaar van de moord op JFK, had Willeke Alberti een hit met het lied: ‘Spiegelbeeld’.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com