Hersenspoeling.

Hits: 890

We zijn enige tijd uit de lucht geweest na een gedwongen verhuizing naar een andere webhost. Men had in die verhuizing ook 13 schrijfseltjes ‘vergeten’ mee te verhuizen. Maar onkruid vergaat niet en we zijn weer actief, dankzij onze webmaster. In de afgelopen twee jaar hebben we ‘toevallig’ ook 13 artikelen geplaatst over klonen. Met dit schrijfsletje gaan we er dieper op in.

Het zijn niet alleen politici, militairen, financiële professionals en religieuze leiders die zijn gekloond. Menselijke klonen zijn ook te vinden in de entertainment industrie. En ze zijn dominant aanwezig in de mainstream media door de cultuur van idolen. Mensen hebben sinds de dageraad van het bestaan behoefte gehad aan idolen. Het woordenboek geeft deze definitie van het woord: afgod, ster, popidool, tieneridool.

In Exodus 20:4 staat geschreven: ‘Je zult voor jezelf geen idool maken, of een afbeelding van iets in de hemel boven, op de aarde beneden of in de wateren beneden…’ Dat stond al in juni 1446 BC op de stenen tafelen gebeiteld, maar het mensdom heeft nog steeds idolen, omdat men nog niet beseft dat Idolen gebruik worden om mensen te hersenspoelen. Gelukkig weten ontwaakte zielen dat veel idolen menselijke klonen zijn.

Tieneridolen.
We gaan terug naar het mysterie van de twee Paul McCartney ’s. Ontwaakte zielen weten al decennia lang dat de originele Paul McCartney van de Beatles dood is. Hij stierf in een auto-ongeluk in 1966 dat door verschillende media werd gemeld voordat het bericht in de doofpot belandde. Het ongeluk, zoals van prinses Diana dertig jaar later, was een dekmantel voor een gearrangeerde moord. Deze popgroep was een creatie van het Tavistock Instituut.

Na 1966 werd opgemerkt dat Paul McCartney was veranderd. Hij was aanzienlijk langer en zijn fysiognomie, stem en maniertjes waren anders. En er komt bewijs boven water dat suggereert dat de Beatles na die datum niet eens een deel van de aan hen toegedichte songs hebben geschreven. Dat geldt uiteraard ook voor de meeste mainstream artikelen die door journalisten worden ondertekend, maar niet door hen zijn geschreven.

Volgens deze visie waren de Beatles ontworpen door de schaduwcontrollers van de muziekindustrie uit de jaren zestig. Het doel was social engineering. Het fenomeen van de Beatles was geen spontane rebellie van jongeren tegen het oude sociale systeem. Het was een nauwgezet plan om, via een niet te identificeren instituut, een verdeel en heers strategie te introduceren die gericht was op verandering tegen de wil van de mensheid in.

Nieuwe woorden en nieuwe zinnen, bedacht door de hersenspoelers van het Tavistock Instituut, werden samen met de Beatles in Amerika geïntroduceerd. Woorden zoals ‘rock’ in relatie tot muziekgeluiden, ‘tiener’, ‘cool’, ‘ontdekt’ en ‘popmuziek’ waren het vocabulaire voor verhullende codewoorden die de acceptatie van illegale drugs versnelden. De verborgen betekenis van die woorden vergezelde de Beatles waar ze ook gingen. Het moest alleen worden 'ontdekt' door tieners.

Het woord "tiener" werd nooit gebruikt voordat de Beatles op het toneel verschenen, met dank aan het Tavistock Instituut for Human Relations. Het was belangrijk voor de Schaduw Regering (die de VS vanuit Europa controleerde) om illegaal drugsgebruik in de jeugdcultuur te manifesteren. Dit zou de drugsbaronnen wereldwijd verrijken die particuliere huurlingen en steekpenningen betalen om hun verborgen macht te behouden.

En sinds 2009 waren de VS in Afghanistan om de illegale drugshandel te beschermen. En zo konden de grote Amerikaanse banken alleen maar blijven drijven door illegaal drugsgeld in hun boeken op te nemen met behulp van valse documentatie over geldbronnen.

In september 1966 was er een hardnekkig gerucht dat Paul McCartney vervangen was door een dubbelganger die William Shepherd of William Campbell heette. McCartney werd vermoord en vervangen omdat hij weigerde mee te doen met de pro-drugsagenda van de Tavistock-controllers van de Beatles. Na 1966 gaf de nieuwe Paul McCartney openhartige interviews over zijn LSD (Lucy in the Sky with Diamonds) gebruik.

De moord op McCartney elimineerde niet alleen iemand die weigerde drugsgebruik te promoten. Zijn dood diende tevens als een waarschuwing voor anderen om niet uit het Tavistock programma te stappen. Het is echter waarschijnlijker dat Paul McCartney werd gekloond voordat hij werd vermoord, en dat er DNA-monsters vóór het ongeval waren verkregen, gekweekt en versterkt.

Kunstmatige intelligentie.
Het gebruik van menselijke klonen in het Amerikaanse politieke management is thans wel duidelijk. De laatste Amerikaanse president die niet werd gekloond was John F. Kennedy. Wanneer een president of een grote Amerikaanse publieke figuur niet langer voldoet aan de eisen van de controlerende elite, wordt deze stilletjes gedood, gecremeerd en vervangen door geestelijk gemanipuleerde klonen.

Thans is het in de menselijke kloonlaboratoria van Camp David in Maryland en elders mogelijk om in minder dan 36 uur een volwassen menselijke kloon te produceren uit het oorspronkelijke DNA en een dubbelganger uit het laboratorium. In the Matrix trilogie uit 1999 is agent Smith (Artificial Intelligence) in staat a la minute een kloon van hem zelf te creëren. Voor het mensdom was het naar een SF film, voor ontwaakte zielen was het een signaal.

Menselijke klonen, zoals de Bushes, de Clintons en de Obama’s, zijn niet bezield. Ze hebben geen zielen, geen innerlijke communicatie met positieve machten uit de hogere dimensies. Het zijn intelligente, mind-controlled biologische programma’s van de schaduw regering aan wiens negatieve agenda ze gehoorzamen. Klonen weten niet dat ze klonen zijn. Zulke informatie is niet toegestaan ​​om bij hen op te komen.

Nu we op de tijdlijn van het Boek Openbaringen leven, komt de geschiedenis van deze geheime technologie voor het klonen van mensen ook boven water. Eind jaren ‘70 creëerden onderzoekers van de Russische veiligheidsdiensten met behulp van monochromatische laserlichttechnologie een holografisch apparaat dat het volledige geheugen van het levende brein van een mens kon registreren en de data van dat brein op een computer kon opslaan.

De Russen gebruikten onhoorbare hoogfrequente geluidsgolven om een volledig 3D beeld van de hersenen te creëren. Ze ontdekten dat hun ultrasone cerebrale hologramproces de volledige herinnering van de persoon dupliceerde en opsloeg in een dubbelganger uit het laboratorium. Daarmee schiepen ze lab-klonen als werknemers die overal ingezet konden worden. Dezelfde techniek zou kunnen worden gebruikt om iemands geheugen te downloaden naar een lab-double.

En natuurlijke doubles kunnen nu opnieuw worden geprogrammeerd om de volledige geheugendatabase over te nemen van de persoon die verongelukt of vermoord wordt. Lab-doubles worden geproduceerd door middel van DNA-inprenting. Hier wordt DNA van de te dupliceren persoon verzameld, versterkt, verwerkt en voorbereid voor het inprentingsproces in het nieuwe lichaam.

De DNA- inprenting vervangt het DNA van de levende menselijke gastheer volledig en transformeert het lichaam van de gastheer fysiek in een replica van het gekozen lichaam. De menselijke gastlichamen komen uit programma's voor ontvoering en nep verdwijningen. Veel van de ontvoerde menselijke gastlichamen zijn die van kinderen.

En natuurlijk kan elk van deze ontvoerde menselijke gastlichamen worden onderworpen aan manipulatie van de hersenprogrammering en aan het voltooien van ultrasone cerebrale downloads. Menselijke klonen zijn niet bezield en hebben daarom geen toegang tot de hogere dimensies door reflectie, intuïtie en spirituele inzichten. Geen ziel betekent geen Bron-verbinding. En geen Bron-verbinding betekent dat klonen inherent kwetsbaar zijn voor religieuze manipulatie en bedrog.

De hogere dimensionale datalinks die mensen bezielen, helpen hen om snel, flexibel en alert te verschijnen in een gesprek, vooral wanneer ze gestrest zijn. De afwezigheid van dit potentieel voor ogenblikkelijke inspiratie of openbaring in klonen geeft aanleiding tot een simplistische lichaamstaal en idiote gelaatsuitdrukkingen in complexe situaties.

Het betekent ook dat wanneer ze worden geconfronteerd met metaforische vragen of elliptische opmerkingen, ze traag, zwak of verward kunnen lijken. Greta, de tiener activiste voor klimaatverandering, is er een prachtig voorbeeld van. Ze ratelt haar geprogrammeerde verhaaltje af en kan geen antwoord geven, of trekt rare gezichten, als haar lastige vragen worden gesteld die buiten het programma vallen.

Greta is het gezicht van een omvangrijk marketingplan; een strak gecoördineerde internationale inspanning om de opwarming van de aarde op een specifieke manier te ‘verkopen’: door het zaaien van angst, paniek en urgentie. Hoewel deze tiener gelinkt wordt aan Bono, Bill Gates en George Soros is ze voor mij ook een concept van het Tavistock Instituut.

Tavistock begon als een organisatie die propaganda creëerde en verspreidde in Wellington House met de bedoeling het publieke verzet tegen de oorlog tussen Groot-Brittannië en Duitsland af te breken en juist een oorlog te beginnen. Hieruit groeide een organisatie die het lot van Duitsland, Groot-Brittannië en vooral de VS vorm moest geven. Het werd een zeer geavanceerde organisatie om de publieke opinie te manipuleren en te creëren, op een wijze die we massa hersenspoeling zouden noemen.

Het instituut werd gefinancierd door de Britse Koninklijke Drakenhuis en later door de Rothschilds. Wie betaalt die bepaalt! Het Instituut geeft vorm aan de morele, spirituele, culturele, politieke en economische achteruitgang van de Verenigde Staten en daarmee van het ganse mensdom. Zij bepalen wat je moet denken en voelen, wie je moet bewonderen of verguizen. Dit instituut is waarlijk meester in hersenspoelen.

Het is hoog tijd dat de hersenen van de elite door het toilet gespoeld worden. Dan kunnen we eindelijk de gouden belofte van het Waterman tijdperk verwelkomen en integreren. In 1968 zongen we al hardop mee met de musical hair: ‘Harmonie en begrip. Sympathie en vertrouwen in overvloed. Geen leugens of bespotting meer. Gouden dromen van levende visioenen. Heldere openbaringen van mystiek, en de ware bevrijding van de geest.’

Ik spoel vanavond mijn mond met Jack Daniels op het jaar 2020!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com