Ark van Gabriel.

Op 27 maart stuurde ik de meditatiegroep een mail met de volgende boodschap.

Geliefden, het lijkt wel of de lezing 'Herinner je de Toekomst' in onderstaande link is samengebald... De documentaire duurt wel 44.09 minuten. Als je tijd en zin hebt klik dan op deze link.
https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw

Herinneringen.
De video heeft bij mij heel wat herinneringen los gemaakt. Het eerste wat ik me herinnerde was het plotselinge vertrek van vier wereldleiders naar Afghanistan zoals ik dat in mijn lezing Herinner je de Toekomst had geschreven.

Dia 28. 2012 Vimana in Afghanistan.
In 2012 zijn minstens 8 mariniers plotseling verdwenen bij een poging om een 5.000 jaar oude Vimana uit een grot in Afghanistan op te graven. De ontdekking van de grot en de verdwijning van de mariniers bracht een plotselinge stroom bezoeken van enkele wereldleiders naar die streek op gang…

Dia 29. Waar zijn ze bang voor?
Een vreemd rapport van de Russische geheime dienst aan Poetin meldt dat Kanselier Merkel de laatste was in een rij westerse leiders die in 2012 een plotselinge reis naar de grot in Afghanistan maakten. President Obama was er op 3 december, de Britse premier Cameron was er op 7 december en Nicolas Sarkozy kwam er op 8 december aan.

Al in december 2010 was er een bericht op Internet geplaatst. In het kort kwam het hier op neer. De oorzaak van de plotselinge reis van de meest machtige wereldleiders naar Afghanistan was de ontdekking door VS militaire wetenschappers van een Vimana in een zogenaamde Tijdvalstrik die acht Navy Seals (elite commando’s) het leven kostte toen ze probeerden de 5.000 jaar oude UFO te bergen.

Dit bericht werd ook door de Russische geheime dienst (SVR) in augustus 2011 opgepikt. In een geheim rapport aan het Kremlin stond te lezen dat behalve de Navy Seals ook nog 50 Amerikaanse soldaten en technici letterlijk werden uitgewist (!) omdat de Tijdvalstrik werd geactiveerd door hun graafwerk in de grot waar een 5.00 jaar oude Vimana was ontdekt.

Het wordt nog curieuzer wanneer Navy Kolonel David Lapan, een woordvoerder van het Pentagon, tijdens een niet opgenomen interview met journalisten vertelde dat er geen ‘identificeerbare overblijfselen’ van de commando’s en de technici terug te vinden waren. De stafchef van de VS Speciale Operaties Commando startte daarop meteen een lobby om de namen van de elite troepen niet vrij te geven…

De tweede herinnering.
De tweede herinnering betreft een bericht van 11 september 2015 (Engels 9/11) van de NOS. Hieronder herhaal ik het bericht letterlijk. Kraan valt op moskee Mekka: meer dan honderd doden 11-09-2015, 19:20 Buitenland. In de Saudische stad Mekka is een hijskraan gevallen op de Grote Moskee, het centrale heiligdom van de islam. Volgens de Saudische autoriteiten kwamen zeker 107 mensen om het leven. Ook zouden er meer dan 230 gewonden zijn.

Volgens de Saudische tv-zender Al-Arabiya viel de kraan om vanwege een zware storm. Het ongeluk gebeurde toen het vrijdagmiddaggebed op het punt stond om te beginnen. Daarom was het heel druk in de moskee. De hijskraan viel op de Al-Masjid al-Haram-moskee. Daarin staat de Ka'aba, het heiligdom waar moslims tijdens hun bedevaart naar Mekka, de hadj, zeven keer omheen lopen. In Mekka vinden op dit moment de voorbereidingen plaats voor de bedevaart, die eind deze maand wordt gehouden. De hijskraan stond naast de moskee vanwege werkzaamheden, die sinds vorig jaar aan de gang zijn. De moskee wordt uitgebreid, omdat er ieder jaar meer pelgrims naar Mekka komen.

Met dit soort mainstream media (NOS) nonsens worden we dus afgescheept. De documentaire waar ik jullie aandacht op vestigde is deel van een artikel op Internet. Hieronder vertaal ik het letterlijk.

Russisch mysterieuze Ark van Gabriel – Wapen - op weg naar Antarctica.
Een schokkend verslag dat kennelijk afkomstig is van het Russische Ministerie van Defensie circuleert al enige tijd in het Kremlin. Dit ongelooflijke (mind boggling) rapport beweert dat twee satellieten van de luchtmacht worden gebruikt om het Russisch militaire onderzoeksschip ‘Admiraal Vladimisky’ te beschermen. Dit schip was onlangs uit de Saoedi Arabische haven Djedda vertrokken met aan boord een uiterst geheimzinnig object dat de ‘Ark van Gabriël’ wordt genoemd.

Volgens het rapport vond Poetin dit object zo belangrijk dat hij een vloot marineschepen bevolen heeft hun missie bij India af te breken en de ‘Admiraal Vladimisky’ te begeleiden naar de Zuidpool. Wat die Ark ook moge zijn, Poetin heeft er heel groot belang bij.

Het rapport bevestigt duidelijk dat de immense militaire missie naar Antarctica begon nadat op 25 september afgezanten van de twee Heilige Moskeeën in Mekka Zijne Heiligheid de Patriarch Kirill van Moskou om hulp hebben gevraagd met betrekking tot een mysterieus wapen dat onder de Al-Masjid al-Haram-moskee was ontdekt tijdens een uiterst omstreden en ‘top secret’ project dat al in 2104 begon.

De Russische inmenging is te begrijpen als je weet dat de Saoediërs veel te nerveus waren om dit onbekende object zelf te verwijderen. Het project was immers onder de belangrijkste heilige plaats van de Islam en bracht al heel wat wenkbrauwen aan het fronsen. En terecht, want het mysterieuze voorwerp/wapen werd op 11 september ontdekt door een groep van 12 tunnelmakers (let op de getallen)die, in hun poging om dit object te bergen onmiddellijke werden gedood door een gigantische plasma uitbarsting. Die explosie was zo krachtig dat het boven de grond een enorme plasma storm veroorzaakte die een enorme kraan omver wierp en ten minste nog 107 mensen in de omgeving doodde!

De ‘Ark van Gabriel’ creëerde kennelijk een gigantische plasmastorm die de talloze bedevaartgangers in Mekka overviel. Samenloop van omstandigheden (toeval) of niet, het rapport gaat verder met de waarschuwing dat nog geen 14 dagen na die poging om het object op 11 september te bergen een tweede poging werd ondernomen die op 24 september nog eens 4.000 mensen het leven kostte door nog een plasma explosie. De Saoedische regering bracht het echter naar buiten alsof het enorme dodental te wijten was aan de wilde paniek onder de bedevaartgangers.

Daags na deze catastrofe werd, volgens het geheime rapport, Patriarch Kirill bezocht door afgezanten van de Grote Moskee, die hem herinnerden aan een van de oudste Islamitische manuscripten die in bezit was van de Russische Orthodoxe kerk. Dit manuscript was gered toen de katholieke Kruisvaarders de Kerk van de Heilige Wijsheid in Constantinopel in 1204 werd geplunderd. Dat is nu de Hagia Sophia in Istanbul. Het manuscript was getiteld: “Gabriels instructies aan Mohammed.”

Weinig mensen, ook onder de Moslims, weten nog dat Mohammed energetisch onderricht heeft ontvangen van Aartsengel Gabriël en Yeshua! Het is een in het Westen onbekend feit dat de Kruistochten niet alleen tegen de Islam waren opgezet, maar ook tegen de Russische Orthodoxe kerk. Dat is dan ook de reden waarom de Orthodoxe kerk hun eigen religieuze bibliotheken afschermden tegen verwoesting, maar ook de bibliotheken van de Moslims behoedde voor plundering en brandstichting. In die tijd was er grote eenheid tussen de Russische Orthodoxe kerk en de Moslims.

Paus en Patriarch.
Iets moet Poetin getriggerd hebben om dit mysterieuzer wapen naar de Zuidpool te vervoeren onder bescherming van een slagschip met geleide raketten, een torpedoboot jager, een olietanker en een bergingsvaartuig.

Je kunt je meteen afvragen wat de werkelijke reden was dat op 12 februari 2016 Paus Franciscus en de Russisch-orthodoxe patriarch Kirill elkaar in Cuba ontmoetten. Het was de eerste keer sinds 1054 dat de leiders van de twee kerken met elkaar in gesprek gingen!

Een oude islamitische legende stelt dat de Ka’aba Steen uit Mekka op de Dag van Herrijzenis naar de Eben Shettiya in Yerushalaim zal gaan. Wanneer de Eben Shettiya de Ka’aba ziet naderen, zal de Hoeksteen uitroepen: “Vrede zij deze Grote Gast.” (Richteren 2). De fundamentstenen van Yerushalaim en van Mekka zijn brokstukken van een ingeslagen komeet of meteoor. De gebouwen die boven op de stenen zijn opgericht, hebben associaties met Abraham of Ibrahim in het Arabisch! Van de Zwarte Steen in de Ka’aba wordt gezegd dat het een hemelse steen was die door de engel Gabriël naar Ibrahim was gezonden.

Wees voorbereid op veranderingen!
Er is deze dagen iets gaande rondom Antarctica dat omhuld is met geheimhouding maar dat ook een hoop zware huurmoordenaars aantrekt. Het bezoek aan Antarctica door Patriarch Kirill, het hoofd van de Russische Orthodoxe Kerk, in februari was het eerste teken dat er iets ongewoons gaande was.

Ik herinner me ook dat dia 16 van mijn lezing ‘Herinner je de Toekomst’ liet zien dat Hitler geheime basis had in Antarctica, en dat er duizenden Nazi’s en Italianen na de Tweede Wereldoorlog daarheen zijn gevlucht. Ik herinner me ook dat Admiraal Richard Byrd met 4.700 man, 13 schepen en 33 jachtvliegtuigen naar Antarctica werd gestuurd. Zijn verhaal dat deze machtige Task Force 68 moest vluchten voor onbekende vliegende voorwerpen met enorme vuurkracht en ongelooflijke snelheid…

Russische bronnen zeggen ook dat Paus Francis van plan is om een belangrijke aankondiging te gaan doen, mogelijk in mei, en dat hij zich daarna terugtrekt. Terwijl de ervaring ons heeft geleerd om voorzichtig te zijn met datums of gestelde termijnen, staat het onomstotelijk vast dat er enorme wereldveranderingen plaatsvinden.

Om te voorkomen dat dit artikel een boek wordt, raad ik je aan verder te lezen op http://brekendnieuws.nl/24-03-16-benjamin-fulford.html

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com