De Hyper-dimensionale Oscillatorâ„¢

Tesla en de Hyper-dimensionale Oscillator
Een oscillator is een trillingsgenerator.

De Hyper-dimensionale Oscillator™ is gebaseerd op de beroemde Teslascope, het instrument dat Tesla uitvond om met andere planeten te communiceren. Eigenlijk is het een omvormer, die in staat is de hoge frequenties van kosmische stralen over te schakelen naar een energieveld dat kan samenwerken (Interface) met de menselijke geest. We kunnen die energieën gebruiken om het menselijke lichaam te healen, of om ze ons te laten gidsen en instrueren zoals Tesla het deed.

 De mogelijkheden van de Hyper-dimensionale Oscillator™ zijn werkelijk oneindig en ons onderzoek heeft nog maar een tipje van deze ongelooflijke techniek ontsluierd. Net zoals Tesla zelf zijn wij bij ons onderzoek geholpen door hogere krachten en gechannelde informatie die het ons mogelijk maakte de Teslascope als miniatuur te construeren met gebruikmaking van elektronische componenten uit de 21e eeuw.

Wie was Nicola Tesla?
In een wereld val voortdurende specialisatie is het bijna ondenkbaar dat één man zoveel uitvindingen bedacht. Nog voor Marconi had hij al de radio uitgevonden. Tesla was de eerste die wisselstroom gebruikte, de grootste prestatie op dit gebied was de inductiemotor of asynchrone motor, die hij al bedacht toen hij zestien was, maar pas op tweeëndertigjarige leeftijd, in 1888, in productie kon brengen. Verder construeerde hij talloze nieuwe toestellen - dynamo's, een hoogspanningstransformator, inductiespoelen, condensatoren, lampen, Röntgenfotografie, computers, afstandsbediening, aardbeving generatoren, anti-oorlogsmachines, fluorescerend licht enzovoort.

Röntgenstraling is uiteraard vernoemd naar de ontdekker Wilhelm Röntgen, Tesla vond de manier om dat te fotograferen.

Praktisch de hele huidige elektriciteitsvoorziening van de wereld komt tot stand met behulp van toestellen die hij in eerste instantie heeft bedacht. De Westinghouse Company, één van de grootste Amerikaanse elektromaatschappijen, werd op een paar van Tesla’s patenten gesticht. In feite was Tesla de vader van de moderne elektra nutsbedrijven, elektronische communicatie en computer bedrijven. Hij zou $2 royalty ontvangen voor elke PK die de wisselstroom opleverde, dat zou hem de rijkste man ter wereld hebben gemaakt.

Naast zijn strijd met Thomas Edison die volgens de overlevering Guglielmo Marconi hielp de uitvinding van de radio van Tesla te stelen, vocht Tesla ook een verloren strijd met de J.P Morgan groep voor de energie beheersing van de hele planeet. Tesla werd praktisch uitgewist door het machtige energie kartel en de VS die hem aan de kant schoof nadat Tesla zijn medewerking aan het Philadelphia Experiment stopzette.

Dat was het experiment waarbij met Tesla’s technologie en Einsteins geheime ontdekkingen in fysica een torpedobootjager met 493 manschappen aan boord in 1943 tijdelijk in een parallel universum verdween.

De Teslascope en het contact met buitenaardse intelligentie.
De vreemdste kronkel in de toch al verbijsterende geschiedenis van Tesla was wel zijn contact met buitenaardse wezens. In 1898, terwijl hij onderzoek deed in zijn speciale door J.P Morgan gefinancierde laboratorium in Colorado, begon Tesla signalen van andere werelden te ontvangen. Naderhand hield hij in het beroemde Waldorf Astoria Hotel in New York een persconferentie die de wereld op haar grondvesten dooreen schudde toen hij zijn ontdekking van buitenaardse intelligentie bekend maakte.

Als jullie je ooit afgevraagd hebben waarom de NASA al die geldverslindende radio telescopen bouwde en daarna SETI sloot, heb je hier het antwoord.

SETI is een afkorting die in het Nederlands met ‘zoektocht naar buitenaardse intelligentie’ vertaald kan worden.

In 1937 interview een journalist Tesla op zijn verjaardag. Hij verontschuldigde zich in dat interview dat hij zo druk was geweest met allerlei uitvindingen dat hij pas in 1917 er in slaagde de Teslascope te bouwen. Maar net als bij zijn andere 4.000 plus uitvindingen werkte het communicatie instrument perfect bij de eerste test. Sindsdien had hij 20 jaar lang dagelijks minimaal 2 uur contact met andere werelden!

Het interview werd in 1937 in de media gepubliceerd, en niemand leek het belang van die ontdekking in te schatten. Het ging hier niet om een gek of dronkaard, Nicola Tesla was in zijn tijd de beste wetenschapper ter wereld, een man die Einstein hielp met zijn wiskunde!

De creatie van de Hyper-dimensionale Oscillator
Life Technology Research International® kreeg toestemming om in de documenten en aantekeningen te duiken die deel uitmaken van Tesla’s patent op de originele Teslascope. Met behulp van hun elektronica specialisten is het bedrijf er in geslaagd een microcircuit te ontwerpen dat de originele Teslascope evenaart. Het circuit is zo geavanceerd dat het eigenlijk een supergeleider is die aangestuurd wordt door scalaire energieën of biofotonische energie uit de kosmos. Het microcircuit is gevat in een sterke en toch elegante hanger die op het lichaam gedragen kan worden. Dank zij de interface (samenwerking) tussen het menselijke bio-elektrische veld en de hanger krijgen we toegang tot de energie en de informatie die de kosmos ons voortdurend zendt.

  • De Hyper-dimensionale Oscillator™ (hierna te noemen de HDO hanger) is een instrument voor healing en verlichting. Het is een geschenk aan de mensheid dat ons laat ontwaken voor de transformerende energieën uit de kosmos.
  • De HDO hanger genereert alleen subtiele energie in één richting die positief is en een positieve energie schenkt.
  • De HDO hanger functioneert tevens als een ‘hersteller’ die het energieveld van het lichaam perfect in balans houdt.
  • De HDO hanger corrigeert en filtert de kosmische energieën die door het fysieke lichaam stromen teneinde verhoogde harmonie en evenwicht te brengen in het elektrische systeem van ons fysieke voertuig.
  • De HDO hanger is specifiek ontworpen om kosmische resonantie energie frequenties op te wekken die een gezond menselijk bio-energetisch veld synchroniseren en bevorderen.
  • De HDO hanger vergemakkelijkt de communicatie met hogere dimensies inclusief de entiteiten die gewoonlijk ET’s worden genoemd.
  • De HDO hanger bemoedigt en versnelt de ontwikkeling van het inherente, maar sluimerend, paranormaal of bovennatuurlijk bewustzijn dat ons leidt naar een groter besef van eenheid en een veel krachtiger intuïtief waarnemen.
  • Wanneer de HDO hanger op het Hartchakra wordt gedragen, pikt het fysieke lichaam de frequenties op en stabiliseert, balanceert en geeft de hanger ons bio-energetische veld meer energie.
  • Met het uitstralen van neutraliserende en evenwicht brengende frequenties helpt de HDO hanger ook bij het opheffen van de schadelijke elektromagnetische velden waar we dagelijks aan blootstaan.

Wie is er tegenwoordig niet moe, uitgeput of loopt tegen een burn-out aan?

Hoewel het mijn wens en streven is om de mens bij te staan om met de geest de materiële wereld te beheersen, net zoals Yeshua ons dat heeft willen leren, vond ik het zeer de moeite waard om dit te vertalen. Terwijl ik naar iets anders zocht op Internet kwam ik dit ‘toevallig’ tegen.

Wie is er tegenwoordig niet fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel uit balans?

Het zal een gevolg zijn van de volkomen onbegrijpelijke downloads die Tesla en Einstein tijdens mijn bypass operatie in juni 2014 in Antalya, Turkije in mijn cellulaire geheugen hebben geprojecteerd. Ik ben overigens niet van plan om de hanger aan te schaffen omdat ik in mijn wens en streven nog steeds de woorden van Yeshua in gedachten houd.

“Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Wie in Mij gelooft, zal de werken die Ik doe, ook doen, en hij zal grotere doen dan deze, want Ik ga heen naar Mijn Vader.”

Materie komt voort uit de geest, dus de geest moet in staat zijn de materie te beheersen en aan de goddelijke wil te onderwerpen. De HDO hanger is een stap in de goede richting als je nog niet bewust bent van je eigen goddelijke kracht.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com