Voor & Na CV-19

Hits: 1126

We behandelen in dit schrijfseltje enkele bewustzijnsniveaus van vóór & na de 2020 crisis. We beginnen met een uitspraak van Albert Einstein die het collectieve bewustzijn van vóór de crisis uitzonderlijk goed verwoord: ‘Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke domheid. Van het heelal weet ik het alleen nog niet zeker’. Nu resoneert, mijn inziens, die domheid eerder met angst dan met intelligentie.

Angst is de schepper van een uitspraak als: ‘Wat niet weet, wat niet deert’. Het collectief is gehecht aan haar comfortzone, subliminale beelden en overmatig consumeren. Men wil niet weten dat we voortdurend aan mind control onderhevig zijn, dat we vergif consumeren door alles wat we inademen, eten en drinken. Angst is besmettelijker dan enig virus, ook het coronavirus dat al in 1965 was ontdekt door June Almeida en David Tyrrell.

Deze wetenschappers ontdekten in 1967 via een elektronenmicroscoop dat de virusdeeltjes omgeven waren door een halo die sterk leek op de corona van de Zon. Dat gaf het team virologen van Almeida en Tyrrell het idee om de naam coronavirus in het wetenschapsblad Nature in 1968 te introduceren voor een gewoon verkoudheidsvirus!

Een halve eeuw later gebruikt de elite de naam coronavirus met angst, dictatuur en onmenselijke dwangmaatregelen. De elite had de kans om met de oude beproefde methode ‘probleem > reactie > oplossing’ zich van het plebs te ontdoen, ware het niet dat steeds meer zielen ontwaken uit de nachtmerrie die we het leven noemen. We geloven niet meer in St. Nicolaas die met een zak vol verplichte vaccins de mensheid wil verrassen.

Op 8 mei kreeg ik een leuke mail van de grootmoeder van een van mijn protegés: ‘ArjunA, van Yara moest ik doorgeven dat het virus nep is’. Yara is pas 9 jaar, fysiek erg gehandicapt, maar met uitzonderlijke geestelijke vermogens. Dit kind vroeg me toen ze 5 was: ‘Wanneer is de laatste dag van de wereld?’ Mijn antwoord was: ‘Dat is één dag voor de nieuwe wereld begint!’ En Yara begreep het!

Hoop.
Dit is een schrijfseltje van hoop, en die put ik uit de nieuwe tijd kinderen. Vergun het mij jullie te herinneren aan een lezing uit 2013 over die kinderen. Het Spel op Aarde zou rond het jaar 2000 uitgespeeld zijn als deze kinderen er niet waren. De Schepper merkte dat het Levenslied steeds meer dissonanten kreeg. Eeuwenlang hetzelfde liedje van moord en doodslag, haat en nijd, hebzucht en onderdrukking… De Schepper verzon een paar vreemde noten.

De Schepper kreeg er weer lol in en componeerde een nieuw Levenslied. De vreemde noten trokken zich niets aan van de rechte strakke lijnen, ze dansten dwars door alle regeltjes heen. De gewone noten pikten dat niet, want die hielden zich liever aan de regels en ze riepen de hulp in van chemische ordebewaarders. In de huidige crisis is er een ‘filantroop’ die vaccins gebruikt om ons immuunsysteem te her-programmeren.

Het doel hiervan is totale controle, absolute dominantie over mensen. Om ze te reduceren tot proefkonijnen en slaven, en hun soevereiniteit en vrije wil af te nemen. Maar de Schepper componeerde met ADHD, PDD-NOS, Apergers, Borderliners, Autisten en Indigo’s het nieuwe Levenslied. Indigo’s zijn op Aarde gekomen om alle levende wezens te helpen zich hun goddelijke afkomst te herinneren.

Veel van die nieuwe noten kwamen met herinneringen aan incarnaties uit vorige tijd/ruimte continua. Danny herinnerde zich toen hij 6 jaar was een leven in Atlantis. Lotte zei toen ze 4 jaar was: “Ik ben misschien klein van buiten, maar van binnen ben ik heel groot.” Rozemarijn van 4 jaar vertelde haar moeder dat ze herinneringen heeft aan WWII. Haar broer vertelde zijn moeder na de geboorte van Rozemarijn dat hij en Rozemarijn ooit getrouwd waren…

Jonge Meesters.
Jonge meesters hebben grote weerstand tegen autoriteit. Op 4 juni 1989 hield een eenzame jongeman met boodschappentassen een groep tanks tegen op het Plein van de Hemelse Vrede! Even later werd de jongeman van de straat getrokken door mannen in blauwe kledij, waarna de tanks hun weg konden vervolgen.

In 1974 is een jongen in China ontdekt die kon 'zien' met zijn oren. Als de jongen werd geblinddoekt, kon hij toch 'zien' door zijn oren in de richting te draaien van wat hij wilde zien. Daarna ontdekte men in China steeds meer kinderen die konden 'zien' met andere delen van het lichaam. Deze kinderen waren meestal jonger dan 14 jaar.

Een team van Omni Magazine deed, op uitnodiging van China, testen met een groep van die kinderen. Een van die testen omvatte een stapel boeken waaruit één willekeurig boek werd gepakt. Uit dit boek werd een pagina gescheurd en tot een prop samengevouwen voordat de kinderen het konden lezen. De prop werd vervolgens onder de oksel van een van de kinderen geschoven. En telkens weer konden de kinderen elk woord van die pagina lezen!

Inge Bardor, die in 1999 achttien was, toonde dat ze geblinddoekt foto's kon beschrijven door haar vingers er over te laten glijden, en beschrijven wat de mensen dachten op het moment dat de foto gemaakt werd. Iemand dacht dat het doorgestoken kaart was gaf Inge met blinddoek om, zijn rijbewijs. Hij vroeg haar wat ze in haar handen had, en ze gaf hem niet alleen nummer van het rijbewijs, maar ze vertelde ook dat hij naar de lezing was gekomen met een vrouw, terwijl zijn eigen vrouw thuis op hem wachtte…

Toen Jacob Barnett 2 jaar was zeiden deskundigen: ‘Jacob zal nooit kunnen praten of zijn eigen veters kunnen strikken. Zijn moeder besloot hem (tegen advies van specialisten in) thuisonderwijs te geven. Jacob is nu 20, hij heeft een IQ van 170, nog hoger dan dat van Einstein en studeert gevorderde astrofysica aan de Universiteit van Indianapolis.

Balans.
Deze kinderen zijn gekomen om balans tussen Hemel & Aarde te brengen! Zij komen om de wonden en de pijn van ons Innerlijk Kind te healen. Ze kijken soms door onze maskers (of de huidige mondkapjes) heen en zien de trauma's die volwassenen in hun jeugd hebben ervaren. Ze weten ook dat wij die trauma's nog niet verwerkt hebben.

Ze laten ons zien dat we geen leiders meer hoeven te volgen, en dat we in ons Zelf dienen te geloven. Ze zijn gekomen zonder enig besef van goed en kwaad, dat zijn immers oordelen die de menselijke geest heeft uitgedacht.

Met al onze kennis, met al onze intelligentie zijn wij ouderen er kennelijk nog steeds niet in geslaagd onze eigen droom op voorspoed en vrede waar te maken. Nu hebben we allemaal wel eens de neiging om onze kinderen "achter het behang" te plakken. Het is nu eenmaal inherent aan de wereld van polariteit. We krijgen in onze praktijk ook Nieuwe Tijd Kinderen, en de meeste verbazen ons, sommige ontroeren ons.

5D bewustzijn.
Die Kinderen zijn gekomen om ons te leren vanuit het hart te communiceren. Deze Kinderen laten ons zien dat ze niet leven om te werken, maar werken om te leven. Deze Kinderen zijn gekomen om te leren dat Vrijheid belangrijker is dan een vet banksaldo. De Kinderen van de Nieuwe Tijd beschikken over een bijzondere gevoeligheid, creativiteit en een 5D bewustzijn.

Op 18 april kreeg ik mail van Yara’s grootmoeder. Yara last van koorts en diarree en haar oma vroeg of ik me op haar wilde afstemmen. Op Alfa niveau vroeg ik Yara wat er aan de hand was en ze antwoorde: 'Ik wil begrip, geen medelijden'.

Toen ik vroeg: 'Begrip waarvoor?', begon ze hard te lachen. Ze liet mij voelen dat ik wist waarvoor ze begrip wil. Yara wil begrip voor haar 5D denken en spreken. Daarop mailde ik haar oma terug: ‘Vertel Yara dat we haar willen begrijpen, maar nog niet alles kunnen begrijpen’. Het antwoord dat ik daarna ontving was heel grappig.

‘ArjunA, Ik ben net terug van Yara. Ik heb alleen met haar gesproken en eerst vroeg ze wat 5D denken is. Toen ik het had uitgelegd, zei ze dat klopt niemand begrijpt me. Toen heb ik jouw mailtje voorgelezen en ze begreep het. Toen zei ze nog iets grappigs: “Mark Rutte is zelfs een 2D denker en hij is ook nog eens heel dom”.

Dat is het bewustzijnsniveau waar ik mijn hoop op heb gevestigd. Dat is zijn 5D gedachten die wanhoop in One Hope transformeren. Toch zijn er ook kuddedieren die hun illusionaire comfort niet willen loslaten. Dat komt dankzij de projecties die ze dagelijks consumeren via televisie en Wi-Fi stralen. Deze consumenten staan straks in de rij om de verplichte vaccins uit vrije wil te ontvangen.

Mijn broer, die geslachtofferd is aan corona, krijg ik er niet mee terug maar ik blijf vechten voor een betere wereld voor al die kinderen die na ons komen. Ze zijn het waard, ze zijn onze nieuwe hoop in bange dagen! En dan zijn er nog mensen die zeggen dat het maar kinderen zijn. Het ontbreekt die mensen vaak niet eens aan IQ, maar van EQ hebben ze geen kaas gegeten!

Er zijn in de crisis talloze deskundigen opgestaan die hun informatie of desinformatie gevraagd en ongevraagd verspreiden over wat waar is of complot denken bevat. Wij hanteren het credo: ‘Wat je gelooft, is waar, maar wat zou je willen geloven?’ Ik geloof in een betere wereld na de CV-19 komedie, ook al heeft die talloze onschuldige mensen het leven gekost.

Mijn broer heeft deze werkelijkheid verruild voor een betere. Van alle Weegschalen die ik ken, is Franque het best in balans gebleven. En zo is het!

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com