Genocide.

Hits: 1400

De term genocide is een combinatie van het Griekse woord genos (ras, natie of volk) en het Latijnse caedere (vellen, doden, vermoorden).

Laten we beginnen met de tamelijk onbekende genocide op de oorspronkelijke bevolking van Noord en Zuid Amerika. Tot de ontdekking in 1492 leefden er circa 60 miljoen autochtone mensen in beide Amerika’s. Tegenwoordig zijn er nog maar 5 miljoen inheemse mensen in de Verenigde Staten. Laten we je er aan herinneren dat de kolonisten eerst in New England en daarna ook in de overige staten Yankees genoemd werden.

Laten we bij stil staan dat die term een Amerikaans-Engels verbastering was van de oer Hollandse naam Jan Kees. Zelfs namen van Brooklyn, Harlem en Flushing herinneren ons aan Breukelen, Haarlem, en Vlissingen. Die Hollandse Jan Kesen (Yankees) waren en zijn nog zeer geslepen handelaars die handel/materie boven mensenlevens plaatsten. Daar komen we nog op terug met Rupsje Nooit Genoeg!

Genocide is naar gene zijde jagen!
Tussen 1864-1867 hebben de Russen 97% van de bevolking van Circassië, een streek in de Kaukasus aan de Zwarte Zee, vermoord of gedeporteerd. Naar schatting zijn 1.500.000 mensen afgeslacht. De god van de Orthodoxe Katholieke Kerk stond aan de zijde van de Russische moordenaars.

Tussen 1941-1945 werden circa 600.000 mensen vermoord door de Ustase in de fascistische en racistische staat Kroatië. De naam Ustase is het Servo-Kroatische woord voor Opstandeling. Het is ongewis of deze (katholieke) Opstandeling vernoemd was naar de Opstanding van Yeshua. De Ustase hadden concentratiekampen waar honderdduizenden Joden en Serviërs, in de naam van de katholieke god, werden uitgeroeid.

De Holocaust was de systematische vervolging en genocide tussen 1941-1945 op Europese Joden door de nazi’s en hun bondgenoten. Er staat geschreven dat er tussen de 5,1 en 6 miljoen mensen werden vermoord in vernietigingskampen in gaskamers. Blijkbaar vonden de Nazi’s kogels en granaten te duur om dit volk uit te roeien, ze hadden toen al hun eigen god (IG Farben) die met chemicaliën de klus klaarde.

In 1971 slachtte het Pakistaanse leger, in dat wat nu Bangladesh heet, circa 3 miljoen mensen af en verkrachtte tussen de 300.000 en 400.000 vrouwen. Meer dan 20% van de Bengaalse Hindoe-bevolking kwam om het leven door de Islamitische milities. Allah keek toe en zag dat het goed was.

Tussen 1975-1979 oefende de Rode Khmer, onder leiding van Pol Pot, een waar schrikbewind uit en vermoordden tussen 1,5 miljoen en 2,5 miljoen mensen. Terwijl Pol Pot schatte dat hij slechts 800.000 mensen vermoordde, zijn er ook Vietnamese bronnen die beweren dat het om 3 miljoen mensen gaat. Dit was ongeveer 25% van de Cambodjaanse bevolking. Het is logisch dat Pol Pot de rest in de doofpot stopte.

In 1994 werden naar schatting 500.000 tot 1 miljoen Tutsi’s en gematigde Hutu’s vermoord in Rwanda. Dat was ongeveer 70% van de totale bevolkingsgroep die in slechts 100 dagen naar de andere wereld werden geholpen. Het is opmerkelijk dat de Tutsi veehouders en de Hutu landbouwers zijn, het resoneert met de moord van Kaïn op Abel uit het Oude Testament. Ook daar was het de landbouwer die de veehouder naar gene zijde sloeg.

De lijst is veel langer, maar dat zal ik je besparen. Op de vele schilderijen die de moord op Abel illustreren zien we een steen, een knuppel, een zware tak en een schenkelbot. In  de menselijke geschiedenis evolueerden moordwapens van de slinger in David versus Goliath, tot massavernietigingswapens in onze tijd.

Aanvankelijk ging het om wapens voor één op één gevechten in een oorlog. Soldaten moesten elkaar en de dood in de ogen kijken. Van alle zoogdieren is de mens het ergste beest. De afstanden tussen strijdende partijen werden allengs groter naarmate het oorlogstuig een groter reikwijdte kreeg. Piloten die napalmbommen op Vietnam wierpen, zeiden naderhand dat ze slachtoffers nooit in de ogen hoefden te kijken.

Oorlog is commercie.
Niet ontwaakte zielen die denken dat oorlog wordt gevoerd om ergens vrede te stichten, dienen snel te ontwaken uit de nachtmerrie die het leven wordt genoemd. De zogenaamde pacificatieoorlog in Afghanistan werd gevoerd om het monopolie op de papaver hectares. Het is bekend dat de talloze lijkzakken van gesneuvelde GI’s in Vietnam en Afghanistan weinig tot geen lichaamsresten zaten maar zakken vol drugs. Het is handel!

De Banda eilanden (Indonesië) waren het enige productiegebied van nootmuskaat en foelie ter wereld. Nootmuskaat was een van de belangrijkste en duurste specerijen in de 17e eeuw. Om het monopolie in de specerijhandel af te dwingen bracht de VOC onder leiding van Jan Pieterszoon Coen de Banda bevolking van 15.000 terug naar 1.000 mensen. Als het om handel gaat, deinst Rupsje Nooit Genoeg nooit terug van genocide.

Wanneer de MSM publiceren dat er 2500 kinderen de laatste 10 jaar verdwenen zijn uit asielzoekerscentra vergeten ze waarschijnlijk een 0. Het is handel, en Nederland is het grootste distributiecentrum van drugs, wapens, organen, mensen en kinderen voor de seksindustrie. Op elk willekeurig moment worden wereldwijd naar schatting 40,3 miljoen mensen het slachtoffer van mensenhandel en uitbuiting, 25% ervan is kinderen.

Het wapengekletter om moderne genocide te manifesteren is thans onhoorbaar, onzichtbaar en onmerkbaar. De marionetten van de WHO geven gezondheidsadviezen die alleen hun eigen geldstroom gezond houden. De WHO adviezen hebben een dubbele agenda; meer handel in chemicaliën en bio-wapens moeten de wereldbevolking geruisloos decimeren.

Het mensdom is geconditioneerd dat roken van sigaretten gevaarlijk is voor je gezondheid. Het mensdom weet niet dat nicotine een super regelaar is voor de bloedsuikerspiegel, of dat bepaalde stoffen in nicotine de hersens ongevoeliger voor, of weerbaarder maken tegen psychotronische wapens. Het mensdom weet niet eens dat dergelijke wapens bestaan Daarom roken wordt afgeraden en sterk ontmoedigd. De menselijke psyche moet door de elite beheerst, beïnvloed en gecontroleerd blijven.

Meer dan 100 jaar geleden schreef Rudolf Steiner het volgende: ‘In de toekomst elimineren we de ziel met medicijnen. Onder het voorwendsel van een gezond standpunt zal er een vaccin zijn waarmee het menselijk lichaam zo snel mogelijk direct bij de geboorte wordt behandeld, zodat de mens de gedachte aan het bestaan van ziel en geest niet kan ontwikkelen’. Vaarwel mensdom, welkom cybernetisch organisme.

Steiner schreef ook dat het elimineren van de ziel toevertrouwd werd aan materialistische (gericht op geldgewin) artsen toevertrouwd. In de toekomst worden kinderen gevaccineerd met een stof die precies zo geproduceerd kan worden dat mensen immuun zijn voor het spirituele leven. Het worden dan geestloze, gewetenloze organismen met een hogere kunstmatige intelligentie.

Volgens Steiner ontkoppelt dat toekomstige vaccin het etherische veld van het fysieke lichaam. Zonder het etherische veld wordt de relatie tussen het Universum en het etherische veld extreem instabiel en de stoffelijke mens wordt dan een automaat, een robot zonder Vrije Wil. Je ziet thans dat als hooligans verklede ‘automaten’ (auto maten) uit een politieauto komen om onder demonstranten de Vrije Wil eruit te slaan…

Genetisch gemanipuleerd voedsel.
Het genetische gemanipuleerd voedsel maakt de mens steeds resistenter tegen antibiotica. De bedoeling is dat ziekenhuizen geen geneeshuizen worden. De handel en wandel van Monsanto voorziet genetische gemodificeerde voedsel van antibioticum immune genen. Sommige infectieziekten kunnen dan niet meer te behandelen worden en bacteriën die contact maken met gemanipuleerde gewassen worden ook sneller immuun.

Gemanipuleerd denken.
De niet ontwaakte zielen met hun mondkapjes, handschoenen en ontsmettings fobie zijn al geprogrammeerd om alle propaganda van het RIVM blind te geloven. Dat het Covid-19 geen virus is wisten we al. Dat iedereen een beetje verkouden is, heeft corona en voor zover ik weet is er nog geen mens gestorven aan een verkoudheid. Volgens een blog aan het begin van de crisis is het Covid-19 het menselijke chromosoom 8.

Chromosoom 8 resoneert met menselijke intelligentie en met de afweer tegen kanker, dat in feite een forse ontsteking is. Wanneer de propaganda van de RIVM en de zwarte hoeden van de regering werkt, hebben ze een ‘medicijn’ tegen het menselijk DNA. Met andere woorden, Covid-19 is een van de nieuwe biowapens om onhoorbaar en onzichtbaar hele volksstammen uit de wereld te helpen.

Het vorige schrijfseltje dateert van 31 mei van dit jaar. De afgelopen drie maanden heb ik niets gepubliceerd omdat ik door een kleine tia een woordvindstoornis probleem had. In dit artikel merk ik nog niet de vloeiende schrijfstijl die ik altijd hanteerde. Alle begin is uitdagend en ik ben nog lang niet uitgeschreven. Dank je voor het geduld om dit stukje te lezen.

In Licht & Liefde, ArjunA.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com