Piramide Plasma Emissies.

7 maart 2002. Giza, Egypte
De jonge soldaat die me fouilleerde had spotlichtjes in zijn ogen toen hij op mijn welvaartsbuikje klopte. In krom Engels vroeg hij wat daarin zat en ik antwoordde dat er bier in zat, en hield mijn vinger voor de mond in het gebaar van niet verder vertellen. We grijnsden en ik vroeg hem in zijn eigen taal hoe hij heette. Hij stelde zich voor als Mohammed en ik noemde hem mijn naam.

In de koningskamer wees hij direct op mij en gebaarde dat ik in de sarcofaag kon liggen, de rest van de groep dirigeerde hij met gebaren er omheen en maakte duidelijk dat ze in gebed moesten staan. Ik was vreselijk ontroerd, en stille tranen rolden langs mijn wangen. Een soldaat maakte het me mogelijk om even in de sarcofaag te liggen, waar Yeshua als tiener zijn eerste inwijding kreeg.

Met mijn armen gekruist voor het hartchakra, de traditionele groet van Essenen, lag ik daar. In gedachten vroeg ik wat dit voor mij betekende en het antwoord kwam snel en duidelijk: “Dit keer ben je er door!” Even later boog de soldaat zich over me heen terwijl ik mijn ogen opende. Daarna wenkte de soldaat Nora om in de sarcofaag te liggen, de groep verloor haar interesse, werd onrustig en begon naar de uitgang te schuifelen.

Mohammed besloot, uit veiligheidsoverwegingen met de groep mee te gaan. Nora vroeg in de stilte wat het voor haar betekende om daar te liggen. Ze ontving een helder visioen, waarin een kameel naar haar toekwam met de ontbrekende top van de piramide op zijn rug. De top leek wel een vuurtoren zoveel licht kwam er uit, en opdat moment hoorde zij haar eigen naam noemen. Nora betekent immers Licht in het Arabisch.

Even later zaten we in de Lotus houding te wachten tot we alleen konden zijn. Plotseling waren we alleen met nog twee mensen. De man spreidde zijn armen langs een muur om de energie af te tasten. De vrouw begon zonder zich iets van ons aan te trekken symbolen op een muur te tekenen. Er was een klein wonder geschied, we zouden echt even alleen zijn met deze geestverwanten. Ik gebaarde Nora aan de kopse kant van de sarcofaag te gaan staan met de groet der Essenen.

Ik had geen idee wat ik er zou doen, maar ik hoorde mezelf ineens een Hebreeuwse mantra chanten. Ik weet dat ik een enorm volume heb als ik wil, en het galmde door de ruimte en de smalle schachten de piramide in. “Baruch Atta Adonai Elohenu, Melek Olam”, of in onze moedertaal: “Gezegend is de Heer onze God, Koning voor altijd”

Kunnen jullie een voorstelling maken wat het is om een Hebreeuwse tekst te zingen binnen een piramide in Moslimland? Kunnen jullie je voorstellen wat een energie dat genereert? Toen ik mijn ogen weer opendeed stond de soldaat weer naast me. Hij keek me zwijgend aan, en vroeg met zijn ogen of ik klaar was. Nadat ik bevestigend knikte sloeg hij zijn armen om me heen en kuste me driemaal op de wangen.

Jaren later las ik een artikel waarin werd beweerd dat in Zep Tepi (de Eerste Tijd) Egyptische priesters in de Koningskamer gingen chanten om aardbevingen te voorkomen…

18 maart 2002. Giza, Egypte.
Op de laatste dag namen we de metro naar Giza en een taxi naar de piramides. Gehard en gestaald door de constante agressie van de verkopers sloegen we elk bod af en liepen zwijgend de verdwenen weg op die van de Sfinx naar de piramide van Chefren leidde. In ons kielzog volgde een horde verkopers van ritjes te paard of per kameel, water, cola of andere frisdrankjes.

Je kunt het lawaai en geroezemoes van al die toeristen en verkopers op de vlakte van Giza vergelijken met een drukbezocht verjaarsfeest. Een nooit aflatend geluid van onwetendheid, gretigheid en nieuwsgierigheid. Ik bleef vlak voor de piramide van Chefren staan en fluisterde Nora toe mij na te doen. Ik fluisterde om te voorkomen dat ze hoorden welke taal we spraken.

Zodra ze horen waar je vandaan komt zijn ze altijd in staat een paar woorden in die taal te reproduceren om je aandacht te vangen. Met onze verschijning wisten ze geen raad; en we hoorden ze Mexico roepen en Italy, China, Japan en zelfs Philipines… Ik heb een keer Batavia als antwoord gegeven, en een heleboel mensen denken nu dat het een land is. Vaker nog antwoordde ik dat ik van mijn ouders kwam, en hun beheersing van het Engels had daar geen weerwoord op.

Wat wij als agressieve verkooptechnieken beschouwen is vanuit hun gezichtspunt de kunst van overleven. Met de hele horde nog om ons heen bleef ik abrupt staan en hief mijn rechterhand naar de piramide van Cheops en de linkerhand naar Chefren.

Oorverdovende Stilte.
Het onmogelijke gebeurde; we creëerden een zuil van pure stilte om ons heen. Eén voor één dropen ze af en lieten ons met rust, totdat we alleen nog maar het schuifelen hoorden van de zachte hoeven van een kameel. De kameeldrijver bleef naast ons staan in de hoop een ritje te kunnen verkopen. Zelfs toen ik naar de piramide van Micerinos liep om daar vlak voor te gaan mediteren sjokte het dier achter ons aan.

Ineens kreeg ik de boodschap dat ik Nora’s aura moest lezen, en zij wilde graag weten wat de piramides voor haar betekenden. De piramides deden nog steeds waarvoor ze gebouwd waren, ik kreeg een beeld van drie kosmische zend en ontvangststations. Vanaf de top van elke piramide verscheen er een gespiegeld beeld van licht. Er stond als het ware een omgekeerde piramide van licht op elke driedimensionale aardse piramide. Het was de bedoeling dat Nora een spiegel van de hemel op aarde moest zetten door zich te vereenzelvigen met de omgekeerde piramide van Licht.

Ze zou, als ze de top van de fysieke piramide bereikte ook de omgekeerde piramide van licht moeten beklimmen. Toen ze me vroeg hoe ze dat moest volbrengen luidde het antwoord dat ze dan niet meer moest denken als een mens. Dit gold voor elk mens dat Ascensie zocht. Eenmaal op de top van het aardse bestaan, de top van de piramide dus, moest je niet denken als een bergbeklimmer. Je moest eenvoudig weten hoe je binnen de omgekeerde lichtpiramide moest komen.

Daar was een systeem van energetische liften die de spirituele reiziger op vooraf bepaalde tijden mee zou nemen naar hogere dimensies… Op haar vraag hoe ze een spiegel van de hemel moest zijn op aarde kreeg ik het antwoord: “Door te ZIJN’…

Met deze schitterende boodschap liepen we de weg, die ik in gedachten “The Yellow Brick Road “ heb gedoopt, weer af in de richting van de Sfinx. Tijdens deze korte wandeling omlaag hoorde ik enorme knallen, alsof er ondergrondse kernproeven werden gedaan, en het plateau trilde behoorlijk onder mijn voeten.

Chichen Itza.
Nu pas weet ik dat dit gerommel een antwoord was op onze energie, of een resonantie op de chant in de koningskamer aan het begin van onze missie. Al enige jaren worden er energie vortexen waargenomen die uit de top van piramidestructuren over de hele wereld schieten waarna een dof gerommel volgt alsof er een aardbeving plaatsvindt. De best gedocumenteerd piramide energievortex is die van El Castillo, de trappenpiramide die aan Kukulkan is gewijd bij Chichen Itza op het schiereiland Yucatán in Mexico.

Hector Siliezar begin 2009 de oude Maya stad Chichen Itza met zijn gezin bezocht, maakte hij met zijn iPhone drie foto’s van El Castillo. Er was een onweer gaande en Siliezar wilde de bliksemflitsen boven de ruïnes vastleggen.

Op de eerste twee opnames waren er slechts donkere wolken boven de trappenpiramide samengepakt. Op de derde opname was een krachtige lichtstraal zichtbaar die uit de piramide de wolken inschoot, terwijl een bliksemschicht de achtergrond verlichtte. Siliezar, die de foto´s aan onderzoekers van occulte zaken had getoond, zei dat hij noch zijn vrouw en dochters de straal hadden waargenomen. Die werd pas zichtbaar op de camera. Hij liet de andere toeristen de iPhone foto zien, maar niemand, ook de gids niet, had iets dergelijks ooit gezien. Nadat de foto in diverse publicaties was vertoond kwamen er al doemscenario´s op gang die verwezen naar de Maya profetie over 21 december 2012.

Er zijn vele getuigen die hebben gezien hoe er eerst uit het niets donkere wolken zich samenpakten boven El Castillo waaruit de gekleurde lichtzuil tevoorschijn schoot. De voorvallen duurden ongeveer 10 - 15 minuten en vele getuigen hoorden bij het eerste licht ‘engelachtige muziek’. Een getuige die blijkbaar in het einde van de wereld geloofde zei: “Het was ongelooflijk. Het maakte mij erg blij en ook erg verdrietig, omdat ik weet dat ik eind dit jaar zal sterven.”

Oeroude piramides ontwaken uit een millennia lang sluimering.

  • in 2009 en 2010 zijn potlood dunne licht emissies waargenomen die de lucht in schoten vanuit de Piramide van de Zon in Bosnië.
  • In 2012 begon de Chinese regering de Xianyang piramide te monitoren op signalen van ongekende activiteiten.
  • In 2012 was er op de Piramide van de Maan in Teotihuacán, Mexico ook al een energie uitstoot in de vorm van een lichtzuil waargenomen.

Fotonlichten.
NASA en de ESA (de Europese versie ervan) vinden het verbijsterend dat, nu die fotonwolk ons stelsel binnendringt, de meest bekende piramides op Aarde een intense energie beginnen te genereren.
Het is niet zo dat de fotonwolk ons zonnestelsel binnendringt, het hele zonnestelsel dringt de fotonengordel binnen. Maar dat wisten wij (niet-wetenschappers) natuurlijk al sinds 1987!

Alle verschijnselen, inclusief de afmetingen van de nooit eerder vertoonde reusachtige zonneactiviteit, lijken zich te centreren op de dodelijke fotonwolk die al door sommige mensen als een potentiele Doemsdag ruimte ramp wordt beschouwd. Het hangt ervan af aan welke kant iemand staat in de eindigende strijd tussen duister en licht of het inderdaad Doemsdag wordt…

De nationale Russische Academie voor wetenschappen heeft onlangs verklaard dat het gerommel en gedonder met de energievortexen ervoor zorgen dat er in plaats van een grote catastrofale tektonische plaatverschuiving ineens plaatsvindt, er meerdere kleine aardverschuivingen plaatsvinden…
Op 18 maart 2002 hoorde ik enorme knallen, alsof er ondergrondse kernproeven werden gedaan, en het plateau trilde behoorlijk onder mijn voeten…

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com