Rookgordijnen

Op woensdag 4 mei kocht ik nog even snel een doosje sigaren en een croissantje omdat de winkels op 5 mei dicht zijn in verband met Hemelvaart en Bevrijdingsdag. Tijdens de lunch bleef het doosje mij aanstaren, met de waarschuwing: “Roken brengt u en anderen rondom u ernstige schade toe.”

Een innerlijke stem vroeg me te onderzoeken of de eerste waarschuwing tegen roken synchroon liep met de eerste waargenomen chemtrails. Hoewel de zitmaaier en de boskantmaaier mij - voor het eerst dit jaar - riepen, kroop ik even nog achter de computer. Het oudste artikel dat ik op mijn daarover schreef, dateert van 19 mei 2002. Dat gaf aanleiding tot verder surfen op Internet.

Blijkbaar worden mijn vingers bij het typen van een zoekopdracht geleid; ik vond meteen op de eerste van de 72.300 hits over dit onderwerp wat ik wilde weten. Iemand die zich verschuilt achter ‘The PPJ Gazette’ schreef het volgende. Hij zag voor het eerst chemtrails in januari 2008, nadat hij maanden onderzoek had gedaan en volgens zijn zeggen honderden video’s en foto’s van andere had bekeken.

Sommige auteurs hadden het al over het bestaan van chemtrails in 1990. Dat maakte hem er op attent dat, hoewel hij zelf tot dan toe geen chemtrails had waargenomen, miljoenen mensen ze al hadden gezien. In zijn artikel schrijft hij dat het hem tot de conclusie bracht dat er een massa-elektromagnetische mind control aan het werk moest zijn die voorkwam dat de meeste mensen chemtrails zagen, of begrepen wat ze waren.

Dat gegeven bracht hem ertoe naar fotografische bewijzen te zoeken uit de voorbije jaren. Het eerste bewijs dat hij over chemtrails vond, was in de film ‘White Sands’ met Mickey Rourke uit 1992. Vlak voordat hij het artikel op Internet plaatste, liep hij tegen chemtrails aan in een videoclip “Alive and Kicking” van de Simple Minds.

Hij dacht inmiddels wel het vroegste bewijs gevonden te hebben en liet het onderwerp even rusten. Juist toen hij er niet naar op zoek was werd hem een nog vroeger bewijs in de schoot geworpen. Hij keek naar de film ‘Duel’ van Steven Spielberg uit `1971, toen hij zomaar chemtrails waarnam achter de hoofdrol speler. Als je de vorige alinea’s nog eens leest, zie je een subtiel gebruik van de werkwoorden waarnemen en zien… Dat is doelbewust gedaan, omdat er zoveel mensen zijn die zien of kijken zonder waar te nemen.

Chemtrails sinds 1971.
Ik maakte een aantekening dat de chemtrails al in 1971op film of foto waren vastgelegd. Dat was uiteraard niet bewust gefilmd, het was gewoon de achtergrond die de cameraman goed bij de scene vond passen…

Wat de auteur van het artikel opviel was dat de scenes voornamelijk vanuit een laag standpunt werden gefilmd, waardoor bewust grote delen van de lucht in de compositie werden opgenomen. We weten dat films vanaf een storyboard worden gefilmd, dat buitenopnames ver van te voren worden ingepland, en dat op locatie filmen behoorlijk wat voorbereidingstijd vergt.

Met dit in gedachten is het overduidelijk dat Spielberg en de filmploeg niet alleen voorkennis hadden van het sproeien van de chemtrails, maar dat ze ook minimaal twee uur van te voren ter plekke moesten zijn, omdat de wind de chemtrails vrij snel doet vervagen.

De zitmaaier en de boskantmaaier riepen me en ik moest echt Internet even laten voor wat het was. Nog voor de woensdagavond meditatie was ik al de synchroniciteit tussen chemtrails en waarschuwingen tegen roken op het spoor. Het Congres schreef in 1965 al een wet uit dat op etiketten en in advertenties voor tabak een waarschuwing moest komen met de tekst: “Voorzichtig: het roken van sigaretten kan risico’s voor de gezondheid teweeg brengen.”

Rookgordijnen sinds 1969.
De teksten werden steeds dringender. In 1969 moesten alle pakjes sigaretten voorzien zijn van de tekst: “Waarschuwing. Het ministerie van gezondheid heeft vastgesteld dat het roken van sigaretten gevaarlijk is voor je gezondheid.” Dit etiket verscheen op alle pakjes sigaretten tussen 1 november 1970 en 11 oktober 1985.

Wat is nu de bedoeling van dit artikel? Ik wil je er op wijzen dat het niet de zuivere tabak is die je gezondheid aantast. Het is veeleer dat wat wij via de chemtrails inademen die ons om zeep helpen, en dat is precies de bedoeling van de machtselite. Wist je dat er verregaande plannen zijn om de wereldbevolking van 7 miljard naar 500 miljoen terug te brengen? Jonathan Porritt, een van Gordon Browns belangrijkste adviseurs waarschuwt dat de Engelse bevolking sterk gereduceerd moet worden om de maatschappij of de samenleving, in meerdere opzichten leefbaar te houden. Er zijn teveel mensen op deze planeet, en daar zijn oplossingen voor ontworpen. De Wereld Elite, de Nieuwe Wereld Orde, de Medische Maffia, of hoe ze zich ook mogen noemen, zijn al heel lang bezig om de wereldbevolking te halveren.

Uit een Engels artikel van 15 februari 2013 citeer ik enkele oncomfortabele waarheden: “Wij zijn een plaag op de Aarde. Binnen 50 jaar zullen we er de wrange vruchten van plukken. Het is niet alleen de klimaatverandering; het is pure ruimte, plaatsen om voedsel te verbouwen voor deze enorme horde. Of we beperken onze bevolkingsgroei, of de natuurlijke wereld zal het voor ons doen. En de natuurlijke wereld doet het voor ons op dit moment."

Ja, en de mensheid slikt alle nonsens over gezondheidsrisico’s door het roken van sigaretten. Er zijn nog maar weinig mensen die omhoog wijzen naar de chemtrails, en als ze dat al doen dan gelooft de samenleving hen niet eens. Een profeet wordt niet geëerd in zijn eigen land. (Mattheüs 13:54-57, Lucas 4:24, Johannes 4:44)

Op 25 augustus 2009 vertaalde ik een artikel van een vliegtuigmonteur die had ontdekt hoe de chemicaliën in een vliegtuig worden verstopt. Hij kwam er bij toeval achter dat er een systeem van pijpleidingen, aan - en afvoerkleppen en grote tanks met een inhoud van 1300 liter in vliegtuigen was dat angstvallig buiten de bouwtekeningen werd gehouden. Hij werd, nadat hij vragen ging stellen, een week op non actief zonder betaling gezet.

Hij kreeg een telefoontje waarin iemand zei: “Nu weet je wat er gebeurt met technici die hun neus steken in zaken die hun niets aangaan. De volgende keer dat je weer werkt aan systemen die niet voor jou bestemd zijn, zal je je baan verliezen.”

Na een week ging hij weer aan het werk alsof er niets was gebeurd. Niemand sprak over de schorsing, niemand vroeg waarom hij een week niet kwam werken. Die avond zocht hij antwoorden op Internet en kwam op een site over chemtrails, en toen begreep hij wat hij had ontdekt. De volgende werkdag vond hij een memo op zijn eigen locker. Er stond op: "Nieuwsgierigheid kan je fataal worden. Kijk niet op internetsites die jou niets aangaan."

Er is een Hopi voorspelling van vóór de ontdekking van Amerika. “Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben (chemtrails) aan de Hemel geweven worden.” We zitten midden in de Grote Schoonmaak.

In mei 2007 schreef ik er een column over. “Hemel Spinnen” is het militaire codewoord voor piloten van vliegtuigen die Chemtrails verspreiden. In veel van die Chemtrails zijn bepaalde polymeren aangetroffen die zich gedragen als spinnenwebben. Een functionaris van de FAA (Luchtverkeersleiding) zei in een interview met een freelance radio verslaggever dat hij in maart zeker vier keer de opdracht kreeg om de burgerluchtvaart om te leiden ten gunste van een enorme luchtmacht operatie boven de Noordoost kust.

Het is geen geheim dat de Amerikaanse militair-industriële macht de atmosfeer van de Aarde schrikbarend verziekt. Grote aantallen vliegtuigen worden nu in de lucht gehouden om ‘wolken’ te creëren met ultra kleine geïoniseerde metaaldeeltjes. Door HAARP opgewekte microgolven worden voortdurende uitgestoten om de ionosfeer te verhitten en te agiteren.

Synthetisch vervaardigde chemische wolken dehydreren de lucht en blokkeren uiterst effectief het zonlicht. In 1996 kwam een luchtmacht document, met de titel ‘Het weer als versterking van het leger’ boven water, met de tekst: “In de Verenigde Staten zullen weersaanpassingen gebruikt worden als deel van de nationale veiligheidspolitiek, met zowel binnenlandse als internationale toepassingen. Onze regering zal doorgaan met een dergelijke politiek…”

Limburgse Rookgordijn.
Op woensdag 2 mei 2007 haalde ik Dagblad de Limburger uit onze brievenbus, en zag meteen die grote foto over 6 kolommen op de voorpagina. Het was één van de vele foto’s die werden ingestuurd na een oproep aan de lezers, om foto's in te sturen rond de thema's droogte, warmte en (gebrek aan) water. Het bijschrift vermeldde dat de hoofdfoto ‘een van de tientallen fraaie beelden’ de lucht boven Heerlen was.

De fraaie lucht boven Heerlen was een spinnenweb van kankerverwekkende Chemtrails!

Nog maar enkele dagen geleden was er een video van een vliegtuig waarvan de piloot vergeten was de sproeiers met chemicaliën uit te zetten tijdens de landing. En er zijn nog steeds miljoenen mensen die ons meewarig aankijken als we erover praten. Er zijn nog steeds miljoenen onnozele zielen die dan praten over complottheorieën. Martin Luther King Jr. heeft ooit gezegd: “Niets ter wereld is zo gevaarlijk als pure onnozelheid en nauwgezette stompzinnigheid.”

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com