Geest over materie.

Na onze 12.12.12 missie in Peru en Brazilië kreeg ik van Vivian, zakenpartner/vriendin van Nora een amulet. Het was Inti, een van de belangrijkste goden van de Inca's, naast Viracocha, en Mama Quilla. Inti werd weergegeven met het symbool van de Meizon. Sindsdien draag ik Inti altijd bij me, omdat mijn wezen ooit een belichaming op Aarde heeft gekend met de naam Inti...

Een week na onze terugkomst van het goden eiland Bali merkte ik dat Inti was verdwenen, ik was de amulet blijkbaar verloren. Dat vond ik zo afschuwelijk dat ik bleef zoeken, totdat ik een antwoord van Cobra las in een interview van 26 mei 2016. Cobra: “Wanneer het wordt gedaan vanuit het juiste perspectief van de geest over de materie, zal de materie de commando’s van de geest gehoorzamen... "

Nadat ik dat had gelezen, zei ik met heel mijn Wezen: "Inti, mijn geest beveelt je terug te komen in mijn energie!" Daarna haalde ik de krant uit de brievenbus en vergat de kippen te voeren. Van de voordeur naar de brievenbus loopt een pad met lichtgrijze Ardennen split van plusminus 50 meter. Om de kippen te voeren moest ik weer over dat pad, en op de terugweg zag ik pas Inti liggen… Een grijze amulet tussen grijze Ardennen splitstenen.

Sinds vorige week zondag ben ik er tientallen keren over heen gelopen, want nu weet ik hoe en wanneer hij uit mijn broekzak is gevallen. Woensdagavond zijn er auto's op geparkeerd en heeft de regen hem verkleurd, maar daar was hij weer.

Geest beheerst materie.
Ik herinnerde me dat ik op onze vorige site artikelen hierover had gepubliceerd en zocht in de 252 mappen en de talloze sub mappen van deze computer naar een artikel dat aansluit op dit thema. Ik vond het in een tekst over Tummo meditatie; een meditatievorm die gebruikt wordt in het Tibetaanse Boeddhisme. Tummo-meditatie wordt vaak geassocieerd met beschrijvingen van intense sensaties van lichaamswarmte, die eerder een effect dan een doel van de oefening zijn.

Het is bekend dat Tibetaanse monniken een betere beheersing hebben over hun geest en lichaam dan de gemiddelde mens. Ze zijn in staat uren achtereen te mediteren, dagenlang geen voedsel tot zich te nemen en (wat voor ons heel moeilijk is) zij kunnen heel lang in stilte zijn. Nog verbazingwekkender is dat enkele monniken hun lichaamsprocessen zoals bloeddruk en lichaamstemperatuur kunnen beheersen, iets wat medici nog steeds niet begrijpen.

Een groep Tibetaanse monniken stond een aantal medici toe hun de veranderingen in hun fysieke lichaam te monitoren terwijl ze in meditatie gingen. Voor hun meditatie werden de monniken gewikkeld in natte koude (9.4 Celsius) lakens terwijl ze ook nog in een ijskoude ruimte van slechts 4.5 Celsius zaten. Onder dergelijke omstandigheden zou een gewoon mens onbeheersbaar gaan rillen en spoedig onderkoeld raken.

Maar in hun diepe meditatie waren de monniken in staat lichaamswarmte te genereren en binnen enkele minuten zagen de onderzoekers stoom uit de natte lakens oprijzen. Binnen een uur waren de lakens zelfs droog. Wij hebben daar een ASKO professionele wasdroger voor in huis… De monniken zeiden dat de hitte die ze genereerden een bijproduct of nevenverschijnsel van de Tummo meditatie is, aangezien het energie vergt om in een alternatieve werkelijkheid te komen die niet door onze dagelijkse werkelijkheid wordt verstoord. Het is niet alleen Tibetaanse monniken voorbehouden om fysieke lichaamsprocessen volledig te beheersen met je gedachten.

Gecontroleerde hyperventilatie.
Wim Hof, bekend als "The Iceman", is een Nederlander die diverse koude records op zijn naam heeft staan. Hij ontwikkelde een methode waardoor ook andere mensen beter bestand tegen koude zouden zijn, de Wim Hof Methode. Hij is uiteraard beoefenaar van de voornoemde Tummo yoga meditatie…

Slechts gekleed met een sportbroekje en schoenen beklom Hof de Mt. Everest en de Kilimanjaro. Voor die klimpartijen lag hij comfortabel enkele uren in een ijsbad, en hij deed een marathon in de woestijn zonder water! Hij dankt deze uitzonderlijke prestaties aan een zelf ontwikkelde ademtechniek waarmee men de controle over het autonome systeem van het fysieke lichaam kan verkrijgen.

Wim Hof is met zijn methode in staat om het immuun systeem zo te beheersen dat elke onbalans (ziekte) bestreden kan worden. Door mentaal meer afgestemd te zijn op het fysieke lichaam kan een mens zich bevrijden van de meest destructieve ziekten als AIDS, Multiple Sclerosis en kanker.

Zijn methode is vergelijkbaar met Tummo meditatie en de Pranayama yoga ademtechniek, maar is toch weer heel anders. Wim Hof raakte op zeer jeugdige leeftijd geïnteresseerd in de esoterie van het Boeddhisme, het Hindoeïsme en van natuurvolken als Indianen en Masaï. Hof studeerde vele jaren op yoga en meditatie en zijn techniek komt, in zijn eigen woorden, voornamelijk voort uit ‘een koude harde natuur of aard.’

Door zichzelf te onderwerpen aan bittere omstandigheden van de natuur, leerde hij de extreme krachten van koude, hitte en angst te weerstaan. Het eerste deel van zijn methode bestaat uit een ademhalingsoefening die aan gecontroleerde hyperventilatie doet denken. Het maakt je loom en ontspannen, het versterkt en stimuleert het fysieke lichaam, en het voorziet het bloed en alle cellen van veel meer zuurstof.

Het grappige is dat Wayan, onze vaste chauffeur op Bali, mij iets dergelijks leerde tijdens een lunch bij de Munduk waterval. Het leek wel op het heel snel opblazen van een ballon, waarbij hij zo diep mogelijk, tot voorbij de zonnevlecht, door de neus inademde en door de mond uitademde. Hij deed het voor en telde er bij, maar ik ben vergeten hoeveel tellen hij inademde.

De gedachten van de meeste mensen in het Westen zijn alleen gefocust op financiële welstand, succes en bezittingen. Dat hun fysieke lichaam daarmee sneller veroudert, ontgaat ze gewoon. Onlangs kwam een man in mijn praktijk die 5 maanden ouder was dan ik, maar door zijn levenservaringen leek hij wel 20 jaar ouder dan ik. Hij had wel meer rijkdom, een veel duurdere auto dan ik en een goedlopend bedrijf.

Placebo.
Een algemener en toch minder bekend voorbeeld van geest over materie is het placebo effect. Een placebo is een inerte substantie die werkelijke biologische effecten scoort in het menselijk bewustzijn en ervaring. Het is een wijd verspreid en geaccepteerd fenomeen dat een placebo in vele farmaceutische en medische testen wordt meegenomen om te bewijzen dat een medicijn op zich werkt of omdat mensen denken dat het werkt…

Er zijn talloze experimenten die met placebo’s zijn uitgevoerd. Een van de meest grappige is een test van studenten van de Princeton universiteit. Ze gaven een feest voor hun niets vermoedende klasgenoten. De studenten die de test uitvoerden, vulden in het geheim een biervat met O’Douls dat slechts 0,4% alcohol bevat, terwijl normaal bier 5% alcohol bevat. Ze zagen hoe hun klasgenoten de idioot uithingen, met dubbele tong gingen praten, op de vloer in slaap vielen en zich gedroegen alsof ze dronken waren…

Hoewel het nagenoeg onmogelijk is om door 0,4% onder invloed te raken, waren de andere studenten er zo van overtuigd dat ze echt bier dronken dat het hun gedrag beïnvloedde. Het is overigens opmerkelijk dat onderzoekers ontdekt hebben dat het placebo effect steeds sterker is geworden. Sommige medicijnen, zoals Prozac, die al jaren verkocht worden, blijken thans minder effectief dan placebo’s.

Dit is uiteraard een grote uitdaging voor de farmaceutische maffia die op allerlei slinkse manieren hun winstgevende en vergiftigende chemicaliën te beschermen tegen onschuldige suiker tabletten. Het gaat hier om miljarden en nog eens miljarden dollars, want de farmaceutische industrie is winstgevender dan de olie-industrie. Dat miljoenen mensen langzaam maar zeker vergiftigd worden is bijzaak.

Daags na onze terugkomst uit Bali moest ik voor controle naar de uroloog. Na enkele testen volgde een gesprek met de uroloog zelf. Hij keek op zijn monitor en moest concluderen dat alles in orde was. Hij vroeg ook of ik de voorgeschreven pillen wel slikte en ik antwoordde dat ik ze nooit geslikt had. Ik had hem in een eerder gesprek al geconfronteerd met de bijwerkingen van die pillen. Hij kon alleen maar zeggen: “Dat dacht ik al…”, maar moest wel erkennen dat er geen reden was om ze wel te nemen.

Je mag je ook afvragen of de steeds duurdere medicijnen in werkelijkheid gewone placebo’s zijn. Het is veel goedkoper en lucratiever om de mensheid voor de gek te houden. Er zijn nog steeds mensen die niet beseffen dat chemtrails kankerverwekkende stoffen bevatten, of dat we voornamelijk genetisch gemanipuleerde groenten in de supermarkt kopen. Er zijn nog steeds mensen die er niet bij stil staan onder welke omstandigheden het vlees uit de bio-industrie vermeerderd, geproduceerd en verhandeld wordt.

Wanneer slechts 6% van de mensheid geen tv meer kijkt, de mainstream media in hun eigen leugens laat stikken en de farmaceutische maffia hun eigen chemicaliën laat slikken en massaal gaat mediteren op een betere stoffelijke/materiële wereld zal de Aarde een nieuw paradijs worden. Waar wachten we op?

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com