Toekomst?

Hebben jullie ooit gehoord van Alois Irlmaier? Ik ook niet, totdat ik zijn naam tegenkwam net nadat ik het bericht van Dr. Austeja Emilija Dominykas had vertaald. Het staat niet op deze site, omdat ik alleen artikelen van drie pagina’s wil publiceren.

Alois Irlmaier, overleden in 1959, was een van de beste, zo niet de beste helderziende van Europa in de 20e eeuw. En hij had een duidelijke visie op de toekomst. Het boek: ‘Ein Mann sagt, was er sieht’ is tot nu toe het meest uitgebreide en gedetailleerde werk over de ziener Alois Irlmaier. In 1950 zag hij al dat mensen smartphones gingen gebruiken!

Irlmaier kreeg, in de periode dat Duitsland door de Amerikanen was bezet, bezoek van de zus van de Amerikaanse generaal Clay, en hij kon haar huis heel duidelijk beschrijven terwijl hij er nooit is geweest.

Generaal Clay was in 1945 plaatsvervanger van Eisenhower. Van 1947 tot 1949 was hij hoofdcommandant van de Amerikaanse troepen in Europa en militair gouverneur voor de Amerikaanse Bezettingszone in Duitsland. Generaal Clay nodigde Irlmaier uit naar Frankfurt te komen, maar daar bedankte Irlmaier voor. Daarna kreeg hij vaak aanbiedingen en uitnodigingen om naar de VS te komen, om er rijk te worden met zijn geestesgaven. Ook dat wimpelde hij af met de stelling dat hij niet geïnteresseerd was in rijkdom.

Mochten jullie nog twijfelen aan de mogelijkheid om de toekomst te voorspellen, dan geven we hierna enkele voorbeelden van zijn vermogens.

  • Alois Irlmaier waarschuwde zijn stadsgenoten op 25 april 1945 dat bommenwerpers in Engeland opstegen en enkele uren na zijn waarschuwing de stad Freilassing in Beieren zouden bombarderen. Wat ook gebeurde!
  • Hij vertelde mensen waar ze een veilig onderkomen zouden vinden. Hij kon precies zeggen welke huizen verwoest zouden worden, welke gedeeltelijk zouden instorten en welke huizen iets beschadigd werden, en welke geheel onbeschadigd bleven. Het kwam allemaal precies uit zoals hij het had voorspeld.
  • Hij waarschuwde de burgers van Rosenheim in Beieren een paar dagen voor het hevige bombardement van 18 april 1945. Hij vertelde hun ook dat als ze zouden schuilen in de bunker, ze niet diep de bunker in moesten gaan, maar bij de ingang moesten blijven omdat het dak zou instorten. Enkele soldaten die zijn waarschuwing in de wind sloegen werden daarna begraven.
  • Alois Irlmaier zag dit allemaal alsof hij een foto of een film zag, en hij wilde dit vermogen niet eens hebben!

We beperken ons tot wat ons, volgens hem, te wachten staat. Behalve de immigranten crisis, hyperinflatie, financieel economische chaos en revolutie, komt er ook burgeroorlog in Italië.

De paus zal zijn hielen moeten lichten en veel priesters zullen gedood worden. Parijs zal door de burgers platgebrand worden. Als we zijn woorden goed begrijpen zal de grootste revolutie in de Verenigde Staten plaatsvinden…

De toekomst bestaat niet.
Op een Duitse site over Alois Irlmaier staat ook een advertentie om een blik in de toekomst te wagen met betrekking tot thema’s als liefde en partnerschap, familie en kinderen of beroep en financiën. Dat is koren op mijn molen! Geliefden, de toekomst bestaat niet…

Waar haalde Irlmaier zijn informatie dan vandaan? Een zeer goede vraag, waar een goed antwoord op gegeven kan worden. In een ander tijd/ruimte continuüm. Lees ook het artikel op deze site over het nu, dat bespaart mij een uitgebreid antwoord dat zeker de drie pagina’s zal overstijgen. Gewoon naar beneden scrollen, aan het eind van die pagina op ‘volgende’ klikken en je krijgt het op je scherm.

Tijd/ruimte continua.
Nu kunnen we een blik werpen In een ander tijd/ruimte continuüm, want dat is wat een helderziende in feite doet. We stellen echter eerst de vraag: “Als dat blik In een ander tijd/ruimte continuüm is geworpen, maar niemand vangt het op, waar is dat blik dan?”

Om daar antwoord op te geven, dienen we Newton’s Pendel te beschrijven en te begrijpen. De Newtonpendel, ontworpen door de fransman Mariotte, is een toestel dat de 3e wet van Newton, de wet van behoud van impuls en energiebehoud, illustreert.

Het toestel bestaat uit een aantal pendels die tegen elkaar aan hangen. Wanneer men de pendel aan het ene uiterste van het toestel optilt en loslaat, ontstaat een kettingreactie. De vallende pendel raakt de andere pendels, en dit momentum brengt de pendel aan het tegenovergestelde uiterste van het toestel in beweging, tot dezelfde hoogte bereikt waarop de eerste pendel werd opgetild.

In de praktijk komt het niet zo hoog, wegens de wrijving met de lucht die ontstaat tijdens de beweging. Maar, geliefden, er zijn dimensies of tijd/ruimte continua waar de dichtheid van lucht anders is, of waar lucht (en dus wrijving) volledig ontbreekt.

Nu gaat het erom in welke dimensie of tijd/ruimte continuüm een helderziende schouwt. De helderziende kan ik minimaal 12 waarschijnlijkheden en maximaal in 144 mogelijkheden waarnemen. Dat hangt af van zijn Hoger Zelf. Waarschijnlijkheden zullen zich eerder manifesteren dan mogelijkheden in de wereld van vorm. Vorm, voor alle duidelijkheid is gebonden aan de illusies van tijd/ruimte.

De ‘toekomst’ voorspellen is dus waarnemen in andere tijd/ruimte continua of parallelle werkelijkheden. Stel dat iemand in een van die parallelle een gebeurtenis waarneemt, zoals Alois Irlmaier dat deed. Die gebeurtenis zal zich daadwerkelijk manifesteren zoals Irlmaier heeft bewezen. Maar wat gebeurt er in de andere pendels/werkelijkheden?

De impact van de wet van behoud van impuls en energiebehoud geeft een lichte puls aan de volgende ervaringsdimensie. In die werkelijkheid zorgt de tik voor een andere ervaring. Dit fenomeen werd in 1985 al getoond in Back to the Future; een Amerikaanse, komische sciencefiction film. De hoofdpersoon reist naar 1955 (een parallelle werkelijkheid) terug en bemoeit zich met de gebeurtenissen.

Hiermee zet hij zijn existentie in 1985 zwaar op het spel, want op een bepaald moment ziet hij in 1955 dat zijn zus en broer op een foto uit 1985 beginnen te vervagen! Regisseurs en scenarioschrijvers van film werken meer vanuit hun rechterhersenhelft, dat niet gehinderd wordt door wat wij verstand noemen. Sommige futuristische scenes, die in 1989 werden gefilmd zijn in 2015 ook werkelijkheid geworden!

De hoofdrol speler ziet, als hij een tijd/ruimte sprong naar 2015 maakt, dat er platte televisietoestellen bestaan. Wie heeft er thans geen flat screen aan de muur hangen? Wij in elk geval niet; we hebben al 20 jaar geen tv ontvangst en dat houden we zo! In de film uit 1989 is videotelefonie nog een toekomstvoorspelling. Tegenwoordig hebben we skype en andere asociale media.

In de film was een voorspelling dat er in de toekomst videobrillen zouden zijn. Je kunt die brillen nu gewoon huren en/of kopen! Internetpionier Jaron Lanier bedacht al in 1989 (het jaar waarin Back to the Future 2 werd gefilmd) het woord virtual reality! Hij wierp als het ware een blik in een ander tijd/ruimte continuüm en er was iemand die het blik opving!

Zo gaat dat ook met toekomstvoorspellingen. Wanneer we ze voor waar aannemen, en aannames bepalen ons leven, manifesteren ze zich in de wereld van vorm. Wanneer we echter als Scheppers op Aarde die voorspellingen waarnemen en ze met onze mentale en spirituele macht discreëren, scheppen we een andere en betere mogelijkheid of waarschijnlijkheid!

In ‘De Bijbelcode‘ het boek van de sceptische, niet-godsdienstige journalist Michael Drosnin worden 3.000 jaar oude toekomstvoorspellingen met behulp van zeer geavanceerde programmatuur ontdekt. De Israëlische wiskundige dr. Eliyahu Rips ontwikkelde een complex model dat de code kon ontcijferen - een code die onze toekomst ontvouwt en wel eens onze hele wereld zou kunnen veranderen.

De waarschuwing of toekomst voorspelling in de Bijbelcode is duidelijk: een atoomoorlog zal worden ingeluid door een terreurdaad in het Midden-Oosten. Deze Openbaring wordt tevens door alle drie de wereldreligies verkondigd!

Alois Irlmaier (in 1959 overleden)voorspelde dat de crisis in het Midden-Oosten enorm zou escaleren, een hoge bestuurder (van het niveau van Obama of Poetin) zou vermoord worden, en binnen 24 uur zullen er Russische tanks Europa binnenvallen. De Verenigde Staten zullen drones inzetten en geavanceerde chemische wapens om een dodelijk stuk land (death strip) te creëren die de Russische logistiek van oorlogsmateriaal moet afsnijden.

De Russen antwoorden met een atoombom in de Noordzee, die een gigantische tsunami veroorzaakt waardoor delen van Engeland, Frankrijk, Nederland, Duistland en Denemarken onder water komen.

De Derde Wereldoorlog zal beginnen als het ‘graan klaar is om geoogst te worden’. Dat zal dan eind juli of begin augustus (jaartal ontbreekt) zijn. Die oorlog zal ongeveer drie maanden duren, dan komen de Aarde veranderingen. Irlmaier zag een hemellichaam (Nibiru?), dat waarschijnlijk verantwoordelijk zal zijn voor de Drie Dagen Duisternis.

De Drie Dagen Duisternis zullen met een poolkanteling gepaard gaan. Het zal nodig zijn op een hoge plaats te wonen, een veilig onderkomen dat ook luchtdicht is, dat je beschermt tegen de stofdeeltjes van het hemellichaam, met een grote voorraad water en eten.

Daarna voorspelt Alois Irlmaier een tijd van vrede, een lange periode van voorspoed. Vanwege het klimaat veranderingen zullen er sinaasappelen groeien in Beieren…

Besef dat een voorspelling door het collectief bewustzijn teniet kan worden gedaan! We hoeven alleen met onze schepperkracht het blik uit een ander tijd/ruimte continuüm op te vangen en het veranderen.

Field of Dreams is een Amerikaanse fantasy film uit (alweer) 1989. In die film krijgt de hoofdrolspeler een visioen uit de toekomst om op zijn maïsvelden een honkbalterrein in te richten. Terwijl iedereen hem voor gek verklaard volgt hij zijn droomvisioen, en dat blijkt, om in honkbal terminologie te blijven, een homerun!

Met mijn zoons heb ik die film vaak bekeken en met mijn zoons heb ik vaak honkbal gespeeld. Zonder knuppel, gewoon zo snel en nauwkeurig mogelijk elkaar de bal toewerpen en vangen! Ik ga voor een homerun, en jullie?

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com