Scylla en Charybdis.

Wanneer je de klassiekers kent, weet je dat kiezen tussen Scylla en Charybdis betekent 'kiezen tussen twee kwaden'.

We krijgen zoveel intel te verwerken dat je niet meer weet welk bericht je mag vertrouwen en welke meteen in de grijze container kan. Soms vertalen we een artikel dat achteraf niet zo betrouwbaar bleek. Om die dwaling te voorkomen zoek ik vaak het gezicht van de auteur om via fysionomie te voelen of ik zijn/haar artikel wil vertalen en publiceren. Als iemand zich achter een pseudoniem verstopt wordt het lastig.

Zo heb ik onlangs veel tijd besteed om een biografie te achterhalen van Thomas Williams, die veel wordt geciteerd op de site van Ella Ster. De site is een blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Gouden Eeuw. Over zichzelf schrijft ze: “Onder het pseudoniem Ella Ster ben ik begin 2014 begonnen met het delen van nieuwsberichten die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 ben ik deze blog gestart.”

Het is prima als iemand in deze chaotische tijd anoniem wil blijven. Zelf strijd ik liever met open vizier. Na veel omwegen vond ik eindelijk wat intel over Thomas Williams. Hij werd in 1961 geboren in Liverpool VK en was in zijn schooltijd al een luis in de pels van het onderwijs. Thomas had al vroeg paranormale, bovennatuurlijke ervaringen met buitenaardse wezens, waardoor hij geïnteresseerd raakte in verborgen agenda’s.

Op woensdag 21 november mailde Nora mij een link die doorverwees naar Ella Ster en Thomas Williams. In dat artikel vond ik een onderwerp dat me al sinds 2008 bezig houdt. De technologie die niet in mainstream media wordt besproken is veel verder ontwikkeld is dan we denken. Sommigen beweren dat men 100 jaar vooruit loopt, sommigen zeggen zelfs 1.000 jaar vooruit.

Dr. Rauni Kilde.
Tussen 2001 en 2016 zijn er 9 conferenties gehouden over Non-Lethal Weapons, dat zijn niet-dodelijke wapens. Om je een idee te geven wat daarmee bedoeld wordt; martelingen, mind control, verkrachtingen en etnische zuiveringen zijn zeer effectief geworden als niet-dodelijke wapens in een oorlog. In mei 2013 zei Dr. Rauni Kilde dat een VS militair op een van die conferenties haar had verteld dat mind control al in 1801 was uitgevonden!

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde is waarschijnlijk vermoord. Rauni-Leena Luukanen-Kilde was een Finse arts die boeken schreef en lezingen gaf over parapsychologie, UFO’s en mind control. Dr. Kilde klaagde over een plotselinge uitbraak van kanker veroorzaakt door microwave stralingstechnologie, mind control en scalaire golven. Scalaire golven kunnen worden beschouwd als alles doordringende elektromagnetische geluidsgolven. Dit impliceert dat alle cellen, spieren, weefsels, gewrichten, organen en ons brein op grote afstand beïnvloed kunnen worden. Hieronder lees je een van de laatste e-mails die dr. Kilde op 14 januari 2015 stuurde.

“Dank je XXX. Ik werd vreselijk aangevallen op 17-18 december met psychotronische wapens. Ik lag op de vloer met extreme pijn tot ik na middernacht een ambulance moest bellen en naar een ziekenhuis werd vervoerd waar ik vanaf de eerste minuut werd mishandeld.”

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde was over heel de wereld bekend om haar verlichtende lezingen over reïncarnatie, UFO’s en mind control. Ze leerde ons dat we niet bang moesten zijn voor de dood omdat de dood niet echt bestaat, het is slechts een verhuizing van het astrale lichaam en de ziel uit het fysieke voertuig. Ze had deze overtuiging omdat ze meerdere ervaringen had met uittredingen.

Ze was een erg moedige vrouw en leed onder de vele aanvallen op haar leven en onder de enorme pesterijen van allerlei aard, maar vooral van elektronische pesterijen. De donkere kliek houdt nu eenmaal niet van klokkenluiders die de ogen van het mensdom openen…

Duizend jaar vooruit.
Als mind control al uit 1801 stamt, dan is de bewering dat de verborgen technologie al 100 jaar vooruitloopt op wat bekend gemaakt wordt, in elk geval steekhoudend. Hoewel de meerderheid van de niet ontwaakte mensen dit moeilijk kunnen accepteren, gaan we een stapje verder. Is het denkbaar dat de geheime technologieën al 1.000 jaar vooruit lopen op wat bekend gemaakt wordt?

Op 8 januari 2014 publiceerde de Daily Mail een interview van een gepensioneerde minister van defensie uit Canada op de Russische TV. Paul Hellyer, inmiddels 93 jaar, zei in dat interview dat er minstens 80 verschillende typen buitenaardse wezens de Aarde bezoeken. Deze wezens komen al duizenden jaren naar ‘onze’ planeet, en ze hebben grote minachting voor onze manier van leven.

Hellyer beschreef diverse typen buitenaardse wezens waaronder de ‘Lange Witten’, die kennelijk samenwerken met de VS luchtmacht in Nevada. Dat moet dan de beruchte militaire basis zijn die Area 51 wordt genoemd op 80 mijl van Las Vegas. Volgens Hellyer ging een groep vrouwelijke buitenaardsen vermomd als non winkelen in Las Vegas, zonder ontdekt te worden. Het zijn opmerkelijke uitspraken voor een hoog geplaatste politieke figuur.

Paul Hellyer riep in maart 2015 in een videoboodschap ‘trouwe Amerikanen’ op de VS en haar overheid tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 te heroveren op de duistere kliek. Hellyer waarschuwde dat de verkiezingen van 2016 mogelijk de laatste kans waren om te kiezen tussen een vreedzame en positieve toekomst en de vernietiging van onze beschaving. Het Amerikaanse volk moest kiezen tussen Scylla en Charybdis!

Hellyer ging in zijn boodschap ook dieper in op de geheime Operatie Paperclip en Area 51. Operatie Paperclip was een geheim contract tussen de Amerikanen en de Nazi’s… Nazi wetenschappers die eerst hoog op de opsporingslijst van de VS geheime diensten stonden konden hun kennis ruilen voor onschendbaarheid.

De Amerikaanse regering vergat dan gemakshalve dat die kennis tienduizenden of wellicht miljoenen mensen de dood heeft ingejaagd. Met die geheime kennis wordt nu vanuit het militair-industrieel complex, dat bekend is als Area 51, een wapentechnologie op de mensheid losgelaten, die zowel dodelijk als niet-dodelijk is.

25.000 jaar geleden werd de Aarde door duistere krachten gegijzeld, en werd hun exotisch wapentuig hierheen getransporteerd. Dit wapentuig was de reden waarom de Galactische Confederatie niet heeft ingegrepen gedurende de Nazi Holocaust, de Hiroshima en Nagasaki nucleaire explosies, Stalinistische zuiveringen of de Rwanda genocide. Dit wapentuig is ook de oorzaak van de aardbeving en de tsunami die in 2011 de kernramp bij Fukushima, Japan creëerden.

Non-Lethal Weapons.
De niet-dodelijke wapens zijn zeer effectief geworden als niet-dodelijke wapens in een wereld waar valse vlagoperaties gebruikt worden om verwarring te stichten. Je richt ze op doelgroepen en/of individuen en dan kan je ze terroristen noemen… Op Internet vond ik een goed artikel die deze bewering staaft. Henk van Essen destijds korpschef van Politie Haaglanden, zei in het TV programma Nova op 21 april 2010 dat hij voetbal hooligans aan wilde pakken door ze te desoriënteren/verwarren door middel van elektromagnetische geluidsgolven.

Het zijn gerichte energie wapens waarmee ultrasone golven worden geprojecteerd die de hersenen aantasten, om de hooligans gemakkelijk op te kunnen pakken. Dit hebben de machthebbers al jaren op onschuldige burgers uitgetest, waarvan er de nodige mensen in een psychiatrische inrichting terecht zijn gekomen, of zelfmoord hebben gepleegd. Ook mensen die van de ene op de andere dag plotseling stemmen gaan horen, en door die stemmen bedreigd worden en aangezet worden tot een misdrijf, om ze zo op te kunnen pakken.

Demoncratie.
In oktober 2006 schreef ik een artikel waarin ik het begrip democratie had veranderd in demoncratie. We leven namelijk al enkele decennia in een politiestaat die erg veel weg heeft van de film Matrix die in 1999 werd uitgebracht.

Minister Korthals Altes waarschuwde in 1996 al voor zogenoemde gerichte energie wapens waarmee ultrasone golven worden uitgestraald die de hersenen aantasten. Je gaat eraan dood of je lijdt ondragelijk. Dit wordt Soft-killing genoemd, en het was al in 1996 bekend bij de regering. Dat is ook het jaar waarin de Archons en de Chimera een negatieve barrière opgericht aan de rand van het zonnestelsel.

Alle wezens die zich binnen het zonnestelsel aan deze kant van de barrière bevonden, of ze nu voor het licht of voor het duister werkten, werden geïmplanteerd met plasma implantaten en gebonden aan het Chimera Artificial Intelligence Netwerk. We noemen het de Sluier, de Quarantaine of de Matrix.

Efeziërs 6:12.
Paulus de Apostel waarschuwde in zijn brieven al voor buitenaardse wezens: “Neem de volledige wapenrusting van God, opdat jullie stand zullen houden tegen de snode plannen van de duivel. Want onze strijd is niet tegen vlees en bloed, maar tegen de machten, tegen de wereldkrachten van duisternis, tegen de spirituele krachten van verdorvenheid in de hemelen.” Deze brieven werden tussen 49 - 53 AD geschreven!

De wereldkrachten van duisternis zijn nu de Rothschild clan en de Cabal, en de spirituele krachten van verdorvenheid in de hemelen zijn nog steeds de Archons en Chimera!

De terugkeer in het paradijs.
Dit is de titel van het derde boek van Christoph Fasching, waarin aartsengel Michael zegt: 'Jullie dromen al zo lang over een paradijs op aarde. Stop met dromen, word wakker en handel nu. Als jullie willen, kunnen jullie meteen een totaal nieuw leven gaan leiden.’

Geliefden, waarom zouden we nog kiezen tussen Scylla en Charybdis als we kunnen kiezen voor ons goddelijke geboorterecht als wezens van Licht. Met die keuze maken we een eind aan onze eonen lange Odyssee, en komen we eindelijk op Ithaka. Als je de klassiekers kent, weet je dat het synoniem is met Thuis.

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com